ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - Тема 10

• 59 305
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • София
за момичетата които са пропуснали инфото за затишието  Simple Smile

Цитат
Re: ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 9
« #678 Вт., 31 Юли 2012, 10:21 »   

--------------------------------------------------------------------------------

Момичета, може би ще разочаровям някои с новината, но май ще има забавяне в раздаването.
Преди малко ми се обадиха с молба да променят дадата ми на получаване от 22.08 на 17.08, защото след 17-ти Лалев ще е отпуска. аз на 17-ти не мога, така че изместихме датата чак за 19.09, но аз им казах, че не бързам.

и ето ви още един цитат
Цитат
Re: ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - Тема 10
« #22 Вт., 07 Авг. 2012, 09:42 »   

--------------------------------------------------------------------------------

Добро утро момичета - така дългоочакваното обаждане пристигна но в обратна посока 
номер 14216 от 07,11,2011/ отива за заповед на 14,08,12
Жената първо каза че може да ме е пропуснала, после че ми била звъняла но не ме е намерила и най накрая трябвало да съм благодарна че ми си обаждат сега защото принципно били спрели.

# 61
# 62
  • София
Малко сте минали тази тема,но относно казването на работодателя,аз получих само положителни резултати и много подкрепа от всички и това не ми попречи,а ме улесни при излизането за всички прегледи изследвания и т.н.Поне аз смятам,че това не е проблем или болест,а за съжаление в днешно време нещо напълно нормално,не е преди 10 г или повече да те гледат като прокажен,а на против.Може би не всеки работи във фирма като моята с такава подкрепа,но аз смятам,че е по-добре да се каже какво има без да е нужно да се навлиза в подробности и така да си действате на спокойствие   newsm10

# 63
  • София
Малко сте минали тази тема,но относно казването на работодателя,аз получих само положителни резултати и много подкрепа от всички и това не ми попречи,а ме улесни при излизането за всички прегледи изследвания и т.н.Поне аз смятам,че това не е проблем или болест,а за съжаление в днешно време нещо напълно нормално,не е преди 10 г или повече да те гледат като прокажен,а на против.Може би не всеки работи във фирма като моята с такава подкрепа,но аз смятам,че е по-добре да се каже какво има без да е нужно да се навлиза в подробности и така да си действате на спокойствие   newsm10

tanyalv ти си от щастливките, които срещат разбиране. Аз също съм споделила с шефа си и нямам проблем с излизането, когато ми се налага. Но пък за сметка на това имам колежка, която живее заради това да злобее  Mr. Green иначе сигурно не може да спи  Mr. Green
И за съжаление не са рядкост фирмите в които можеш да срещнеш проблем и шефа ти да те изрита, само защото му е по-лесно да си вземе някой, който няма да отсъства от работа. И любимият ми въпрос, когато съм ходила на интервюта е бил "Кога мислите да забременявате ?"  Rolling Eyes
А относно това което е било преди 10 години и сега, трябва да ти кажа, че много хора са на същото ниво за съжаление - това е лично наблюдение  Simple Smile

# 64
мен ме махнаха от работа заради лапорото и си намерих друга работа и казах ощте в началото и немаше проблем евала на шефовете на старата работа работих 2 г и ме махнаха а при тия сам 7 м и е ок в ресторант известен

# 65
добреде от 17 до кога ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее Crossing Arms

# 66
до 17 има време зашто има такова голямо затишиееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее Thinking

# 67
galqalbian, моля те, използвай бутона "Редактирай" на последното си мнение, когато искаш да допълниш нещо.

Според теб д-р Лалев и другите, които работят във фонда нямат ли право на отпуска? Rolling Eyes

Относно шефовете и процедурите - за мое щастие сега попаднах на свестен шеф, който предупредих още в началото, че ми предстои процедура. Срещнах голямо разбиране от негова страна. Пуска ме, когато ми се наложи, но и аз все пак гледам да си съобразя дните с натовареността в работата. Поне засега.
Предишния ми шеф направо си ми каза - в началото никакво забременяване Naughty И аз слушам и изпълнявам  ooooh! Не че след това успях да забременея, ама... представям си кривия му поглед, ако сега бях все още на работа в неговата фирма и отсъствах за прегледи и прочее Tired
Та има шефове и шефове. Ако знам, че ще имам проблем и може да ме изритат от работа - ще си трая.

# 68
  • София
добреде от 17 до кога ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее Crossing Arms

Два чудесни поста !!!!! С адски много смисъл. ВЕЧЕ МЕ НЕРВИШ!!!  Twisted Evil
А сега се върни в началото на стр.5, ПРОЧЕТИ ОТНОВО цитатите които съм постнала и ще намериш отговора на смислените си постове  #2gunfire

# 69
  • София
Момичета всяка година става така през лятото и по нова година и в началото на годината  Rolling Eyes
Без излишни нерви, и да се ядосваме няма да почнат да звънят или ще се откажат хората от отпуската си, или ще променат регламента   Rolling Eyes последните няколко месеца доста напреднаха с номерата та няма за какво да сърдим  Rolling Eyes аз подозирам че при нас ще се случи същото, по нова година ще останат 100-200 номера до нас и ще излезнат почивка, но когато тогава, предните 2 пъти като вземах заповед все не успявахме да стартираме, първия път едва влязох в 6-те месеца втория път я удължих и с зор се вместих в удължаването, та от много бързане до под кривата круша  Rolling Eyes

# 70
  • София
.....Без излишни нерви, и да се ядосваме няма да почнат да звънят или ще се откажат хората от отпуската си, или ще променат регламента ......................

Ами аз в случая не се нервя на фонда, а на девойката, която от работа по 13 часа няма време да прочете важната за нея информация, но пък за сметка на това има време да напише два подред "смислени" поста   newsm48

# 71
  • София
.....Без излишни нерви, и да се ядосваме няма да почнат да звънят или ще се откажат хората от отпуската си, или ще променат регламента ......................

Ами аз в случая не се нервя на фонда, а на девойката, която от работа по 13 часа няма време да прочете важната за нея информация, но пък за сметка на това има време да напише два подред "смислени" поста   newsm48
Е хора всякакви и това не може да променим  Party

# 72
Ама моля ви се,оставете момичето да си пише к'вото си иска,мен супер много ме забавляват постовете и  Joy  Joy хахаха
А това,че има шефове и шефове е вярно-мен лично шефката ми ме уреди с час в клиниката,пускаше ме винаги когато се налага и постоянно се интересуваше докъде сме я докарали!Имайте предвид,че съм от провинцията и 1 преглед само ми костваше цял ден отсъствие!Вече близо година не работя при нея,но продължава да се интересува!Евала на такива хора,дано да са повече!
И без нерви  Twisted Evil на всички ще се обадят,аз също чакам обаждане след отпуските им...

# 73
  • Варна
Запис и от мен момичета,следя темата и очаквам с нетърпение може би след някой друг месец и моето позвъняване:)успех на всички момичета и стискам палци на sigma всичко да е наред  Praynig Simple Smile

# 74
Тончи, наред е.
Понеже вече нямам съмнение за бремеността си, ако искате мога да водя още статистиката.
Ако някой друг прояви желание -няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт