ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - Тема 10

• 59 826
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
дами, 14 619 отива за "облигация" на 20.09. успех на всички

# 211
  • София
дами, 14 619 отива за "облигация" на 20.09. успех на всички

Вико, честитка и да ти е късметлийска облигацийката  Hug

# 212
ooo вико браво, да ти донесе тая ценна книжка положителен резултат

# 213
Здравейте,момичета Simple Smile
И аз да се запиша 16424 от 29.05.12г. за първи опит.След големи мъки  ooooh!

# 214
# 215
Благодаря Simple Smile
Успех на всички чакащи  Praynig Praynig Praynig

# 216
  • София
ooo вико браво, да ти донесе тая ценна книжка положителен резултат
Това е сигурно!!!!

# 217
Ние се записахме във фонда скоро на 20.08.2012г но, за да стигнем до тук ни костваше много 5 години ходене по мъките и некомпетентни лекари, докато не стигнах ме до Доктор Коларов от медицинска академия и човека за 1месец направи изследвания и заключение. Малко са останали доктори като него да си разбират от работата .
Преди това 2 години си загубих ме при Щерев.
И в крайна сметка се установи,че съм съм с две непроходими тръби,но лошото при мен,че са запушени от самото начало и варианта ми е единствено и само Ин вито .
Ние сме номер 17423 от 20.08.2012г
Успех на всички чакащи ! baby_neutral

# 218
Здравейте и от мен-номер 14613 получи обаждане вчера-22.08.2012-отивам за заповед на 21.09.2012 за втори опит.Желая на всички ви успех момичета!!!

# 219
  • София
sisko, какво означава, че са запушени от самото начало? Как го установиха.
Не си ли търсила вариант за корекция?

# 220
Здравейте,момичета Simple Smile
И аз да се запиша 16424 от 29.05.12г. за първи опит.След големи мъки  ooooh!
успех,но това ли е номер4ето тъй като е доста напред

# 221
  • София
предполагам, че 16424 е входящия номер на подадените документи, а не че с този номер са се обадили за готова заповед.

# 222
sisko, какво означава, че са запушени от самото начало? Как го установиха.
Не си ли търсила вариант за корекция?

Ами няма вариант защото самото срастване е още в самото начало и докторите при които се консултирахме ми казаха,че ако запушването е на друго място да ,но в този случай не може да помогне операция намеса .

Първо ми направиха изследване за проходимост на тръбите и понеже беше неуспешно ( не успяха да го завършат ) ме пратиха на цветна снимка и там  го установиха .

Защо питаш?

# 223
Цветната снимка е едно от първите неща, които се правят при установяване причините за стерилитета. Защо не сте я направили още преди 5 години, не се ли намери някой доктор да ви каже, че трябва да я направите? И освен това ако има и течност в тръбите т.е. хидросалпингс  е желателно тръбите да се отстранят.

# 224
Ами не сме я направили ,защото никой не ми е казал все ми казваха ,че проблема е психически , защото изследванията ни са добри ,ама то какво се оказа,а относно тръбите не са ми казвали да имам течност

Общи условия

Активация на акаунт