Supernatural: Paint it Black

• 27 593
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • гр. София
И аз като теб мисля, че този сериал им е много удобен. Като че ли нямат достатъчно амбиция или вяра във възможностите си за нещо по-различно. Скромни деца. Може дори да са лениви  Laughing Но точно такива си ги обичаме  Heart Eyes Ако са щастливи с това, което правят, обичат работата си и в личния им живот всичко е наред - какво значение има голямата слава и многото пари. А и те не работят за жълти центове, де  Laughing

Аз пък се съмнявам на Джаред да му предложат да изиграе Арагорн (примерно) и той да откаже.

Би, къде си, че имам домашно за теб  Hug Hug Hug
Скрит текст:

# 31
  • София
Aa, Розе, никакъв Арагорн за Джаред!  Naughty Може да е прекрасен и всичко, обаче оригиналът си е оригинал и все си мисля че ако започнат да правят някакъв римейк, само ще ме накарат да се отрека от киното доживот.  На всичко друго съм навита, само да не ми се бутат във Властелина.  bowuu

Иии понеже обърнах нощта и деня напоследък, ще ви пожелая лека нощ, вместо добро утро.   bouquet

# 32
  • гр. София
О, не, не говоря за римейк!  Peace
Трябваше да използвам минало време - ако му бяха предложили да изиграе Арагорн.  Peace

Исках да кажа, че надали Дж2 ще откажат някоя голяма роля (някои роли още преди заснемането на филма се знае, че ще са големи  Sunglasses. Въпросът е, че май не им и предлагат  Rolling Eyes
А и нали Джаред в едно интервю беше казал, че е лоялен към СПН, та явно и да му предложат голяма роля, ако няма време да я заснеме ще се наложи да я откаже.  Confused
Затова не ми се щат повече сезони - за да имат повече възможности да участват по кастинги и да правят и други филми.

# 33

Затова не ми се щат повече сезони - за да имат повече възможности да участват по кастинги и да правят и други филми.

След осем сезона ще е много, много трудно.  Confused

# 34
  • гр. София
Ох, дано пък не е така.  Confused

# 35
Мхм, няма начин. Това са осем години един герой - невъзможно е да не се слееш с образа в очите на зрителя. Ако се сещаш за успешна отделна кариера след толкова дълъг сериал, кажи, аз не се. Но не виждам нищо трагично в това.  Grinning

# 36
  • гр. София
Мхм, няма начин. Това са осем години един герой - невъзможно е да не се слееш с образа в очите на зрителя.

Ооо, съвсем права си!  Peace Аз актьори, изиграли персонажи от пълнометражни филми, не мога да ги възприема понякога в други роли, какво остава за образ, наложил се осем години. Кевин Бейкън не мога да го дишам откакто гледах "Слипърс". Ма направо органически не го понасям. Пък какво е виновен човекът, че така перфектно се справи с ролята си на надзирателя Шон Ноукс?
Да не говоря за Илайджа - той вовеки веков ще си е Фродо.  Laughing

# 37
Мхм, няма начин. Това са осем години един герой - невъзможно е да не се слееш с образа в очите на зрителя. Ако се сещаш за успешна отделна кариера след толкова дълъг сериал, кажи, аз не се. Но не виждам нищо трагично в това.  Grinning

абсолютно  Peace
ей го на Клуни как бързо бързо се омете от спешното отделение

Да не говоря за Илайджа - той вовеки веков ще си е Фродо.  Laughing
Joy Joy Joy

# 38
  • гр. София
А, да! И Клуни също! Даже в рекламата на Бакарди като го гледах все си казвах "Я, доктор Рос"  Mr. Green

# 39
  • # супернатурална #
Май актьорите от "Приятели" направиха последваща кариера в киното  newsm78 Освен това "Свъхестествено" не е чаак толкова популярен, струва ми се. Както се вижда, за мен надеждата умира последна  Laughing Абе дори и да не се снимат в касови, поне съвсем да не изпаднат до скапани роли и филми  Praynig

# 40
Май актьорите от "Приятели" направиха последваща кариера в киното  newsm78

Само Дженифър Анистън. Ако четирите "Писъка" се броят за кариера, значи и Кортни Кокс.  Mr. Green

Освен това "Свъхестествено" не е чаак толкова популярен, струва ми се.

Горката, не бил популярен.  kiss Надай са, надай са.  Mr. Green

# 41
  • # супернатурална #
Кортни и в Айс Вентура играеше. И този, другия, дето отслабва и напълнява много, и той има май два-три филма, дето са стока.

# 42
Е, да, ама тва кариера ли е? Матю Пери направи Ярдовете и това му беше. Джоуи си остана Джоуи, и по-мъдро.  Grinning

# 43
е, и Лиса Кудроу има няколко филма. Не е главна роля, но все пак. Матю Пери също (9 Ярда и после 10 Ярда)

Има много актори дето са минали от сериали към дългометражни филми и възраста не им е повлиявала. Хю Лори (Хаус), не че нещо, ама когато е участвал в други филми не ми е правил впечатление, докато не го видях в сериала. Там вече, ме превлече тотално.

Не мисля, че ако на момчетата им предложат някоя добра роля в киното ще откажат  Naughty

Розе мила  Hug , заемам се веднага с домашното  smile3519

Е, да, ама тва кариера ли е? Матю Пери направи Ярдовете и това му беше.

Призовка за Сара - с Елизабет Хърли
Бързата работа - със Салма ХАйек
Отново на 17

за мен все забавни и развликателни филмечета

# 44
  • гр. София

Розе мила  Hug , заемам се веднага с домашното  smile3519

#Milti

Общи условия

Активация на акаунт