Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви теми се обсъждат във връзка с актьорите Дженсън Акълс и Джаред Падалeки?
Какви са мненията за участието на Дженсън и Джаред в римейкове или нови проекти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви теми се обсъждат във връзка с актьорите Дженсън Акълс и Джаред Падалeки?
-
Какви са мненията за участието на Дженсън и Джаред в римейкове или нови проекти?
Мненията са смесени. Някои хора се вълнуват от възможността да видят актьорите в нови начинания, докато други изразяват съмнения относно способността им да повторят успеха си извън сериала "Свръхестествено". Освен това има и такива, които вярват, че Дженсън и Джаред имат потенциала за успешна кариера в Холивуд.
-
Какви са мненията относно продължаването на сериала "Свръхестествено"?
-
Какви са мненията за актьорските умения на Дженсън Акълс и Джаред Падалеки?
Ако са щастливи с това, което правят, обичат работата си и в личния им живот всичко е наред - какво значение има голямата слава и многото пари. А и те не работят за жълти центове, де
Може да е прекрасен и всичко, обаче оригиналът си е оригинал и все си мисля че ако започнат да правят някакъв римейк, само ще ме накарат да се отрека от киното доживот. На всичко друго съм навита, само да не ми се бутат във Властелина. 

. Въпросът е, че май не им и предлагат
Освен това "Свъхестествено" не е чаак толкова популярен, струва ми се. Както се вижда, за мен надеждата умира последна
Надай са, надай са.