Supernatural: Paint it Black

• 28 040
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • # супернатурална #
Айде не ми се прави, знам, че харесваш бебето Laughing

Така е, много хубави ги прави. Чак да ти се прииска второ  Grinning

# 646
Има и филм, и сериал, Краули. И двата са смешни, но сериалът е много по-смешен.  Mr. Green

# 647
smile3544
е не съм очаквала, че е възможно мъж с такава четина да ми хареса, ама Дженсън направо изби рибата  Heart Eyes

по повод посрещането в темата на пресияна, ми хрумна, правили ли сте анкета кой кого от братята харесва и какъв е резултата  newsm78 би било интересно, може да има опции Миша, татко Джон, Краули и т.н.  Laughing

# 648
Как мислиш, дали не са правили?  hahaha (Ако се окаже, че не сте, ще се гътна!)  Joy

# 649
  • гр. София
Сме, сме  Grinning

# 650
е може да се рефрешне скоро, че да се включат и новите попълнения  Wink

# 651
Така е, много хубави ги прави. Чак да ти се прииска второ  Grinning
Наистина ми се иска, да, особено когато гледам огромнейшите снимки от панаира. И ми е точно време Mr. Green . Освен това, светът има нужда от високи, атлетични, светлокоси и зеленооки хора Mr. Green Joy .

По-дълга, отколкото съм я чела Laughing статия за Revolution. Крипки говори и за Supernatural.

И още: "#Supernatural fans, watch for SPN guest stars Mark Pellegrino, Todd Stashwick & Colin Ford in upcoming eps of Kripke's new show #Revolution!" (http://twitter.com/Hollidayo/status/248168189710721026)
Айдее, поточиха се Joy .

Статийка след клипчето с благодарностите за 10-те милиона 'Like' на FB страницата: "In the video below, you can see series stars Jared Padalecki and Jensen Ackles send out a massive “thank-you” to their fans on Facebook, who recently got them to the 10 million follower plateau. When you consider that this is more that five times the show’s average total viewership, it is surprising. However, you have to remember everything from DVR numbers to the show’s massive international fan base when you consider how this show has made it to such a benchmark. There are so many reasons why The CW is thrilled with this, and why it has made it eight seasons in an era when most drama series are lucky to even make it to six."

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 12:38 от Impala

# 652
Изтрити сцени - направо яд да те хване. Качеството е лошо, но върши работа за укротяване нетърпението на чакащите дисковете си Crazy .

http://www.youtube.com/watch?v=ZQb5WTGeVmU

http://www.youtube.com/watch?v=ZVXykCS1kOI

# 653

Аз влезнах уж за малко и припаднах ... Китара, искам да съм китара, в неговите ръце !!!

# 654
Лека нощ smile3524

# 655
Много рано. Що така, Сити? Mr. Green

# 656
Бе само показвам, ма не си лягам Mr. Green

# 657
  • # супернатурална #
Много хубави сцени. Не разбирам защо са ги изрязали. И защо сериите са само по 40 минути   Crossing Arms Толкова красиви ми се видяха  Heart Eyes Сигурно защото не съм гледал серийка от около седмица  Mr. Green А всъщност какво става с "Революция", нещо не виждам в Замунда втора серия.

Оле, отвори оченце...

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 22:36 от Г. Краули

# 658
Оле, ти пък затвори и двете очи сега. Знам, че припадаш като гледаш това Mr. Green Нали? Flutter

# 659
  • # супернатурална #
ВСЕ-КИ ПЪТ, всеки път ми действа, да му се не види. Както ми се беше приспало се ококорих, та чак ми се навлажниха  Joy

Общи условия

Активация на акаунт