Supernatural: Paint it Black

• 28 036
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Отивай да спиш. А, то било рано бе, я стой да си говорим тука Grinning. Пускам друго за размисъл Mr. Green

# 661
  • # супернатурална #
А-ха, точно тука ми иде да се скъсам от размисли  Laughing

Айде да подготвим за правилни сънища и другия отбор  Wink

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 23:06 от Г. Краули

# 662
Добро утро Grinning Много изтрити сцени, много нещо.

Да видите на 0,33 погледа на СамитУ Mr. Green Тъжно, тъжно кученце hahaha

# 663

това си е идеално за десктоп

# 664
Supernatural Season 7 Music Guide:

8.02 'What's Up Tiger Mommy' Press Release
Скрит текст:
MRS. TRAN JOINS SAM AND DEAN ON THE ROAD — Kevin (guest star Osric Chau) talks Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) into checking in on his mother (guest star Lauren Tom). When they arrive, they see that Crowley (guest star Mark Sheppard) has surrounded her with demons so they rescue her and take her along on their quest to find the tablet. However, they soon discover Kevin wasn’t kidding when he said his mother was a strong-willed woman after she tries to take on Crowley.
John Showalter directed the episode written by Andrew Dabb & Daniel Loflin

Две супер съдържателни статийки Joy :

Дженсън: "When the monsters come to get us we know we will be giving Jensen a call; definitely in his persona as Dean Winchester anyway. The super hot Winchester boys (Jensen and Jared Padalecki) kick some serious demon butt in the US TV show ‘Supernatural’. Mr Ackles has also displayed his undoubted charms in the modelling world and in other TV series such as Dawson’s Creek and Smallville. It makes us very happy that Jensen decided on a life in the limelight rather than his original intended career as a physical therapist. It has to be said though, we would not mind him getting physical with us anytime."

Джаред: "We have already gone all ‘Supernatural’ with one Winchester brother as portrayed by Jensen Ackles.  Now it is the turn of ‘baby’ brother demon hunter in the guise of actor Jared Padalecki. The former ‘Gilmore Girls’ regular has been kicking spooky dude butt since 2005. At 6′ 4” of dark, brooding, muscular, magic we will quite happily put on our devil horns if he is on the chase. Not only does Jared play one of the good guys it seems he is a bit of a sweetheart off screen as well. Apparently when asked what was his happiest place he responded, “Anywhere I can be with my family”; ah, bless him. With no end to the appeal of Mr Padalecki it seems he has some cerebral talents as well; the man is a bit of a chess whizz. We are more than happy for him to show us his moves, and he can checkmate us anytime."

Държа да сложа и снимките Mr. Green :

# 665
Здравейте.

Луцито и малкото Сами ще участват в Революция.Дали ще участват някой път и Дженсън и Джаред?Аз се съмнявам, но все пак да се надяваме
http://tvline.com/2012/09/19/revolution-pellegrino-stashwick-ford/

Статия за СПН
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/c19.0.403 … 0_602262439_n.jpg

Честит имен на Фейчето със закъснение.   bouquet

Много ми хареса и песента, която пееше Дженсън.Поне десетина пъти я слушах

# 666
  • # супернатурална #
От двете съдържателни статии разбрах само, че Джаред ще ме матира (дай Боже  Mr. Green) Ама кажете кога се очаква следващата серия на "Революция"  Praynig И аз се надявам на две горещи гостуващи звезди там  Flutter

# 667
В тая "Революция" за какво се разправя?

# 668
  • # супернатурална #
Ми спряха тока на целия свят  Laughing И 15 години по-късно са като 200 години по-рано. Бива го.

# 669
Благодаря, Галче, ще го прегледам при възможност Grinning.

Сега пък бебето Томас ми прилича на Джаред Mr. Green

Дълъг клип от първия епизод на новия сезон, не помня дали е пускан, ама който иска да гледа, да заповяда.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 23:52 от Apocalyptic City

# 670
Охххххх, какъв е сладък. Дано го вкарат в сериала. Може да е бебе-демон или дух. Heart Eyes

# 671
въпреки дъжда, това бебе наистина може да ти направи деня слънчев

# 672
  • # супернатурална #
Направо съвършеното бебе  Heart Eyes Дай Боже всекиму  Laughing Вярно прилича на Джаред, доста едро ми изглежда за 6 месеца  newsm78 Ох, много хубав откъс! Така търкам ръчички вече! И си имам нова дата за приключване на ремонта - 3 октомври Mr. Green

# 673
Ха здравейте Hug , викам (и този път някоя наблизо географски ситуирана Laughing съфорумка може да ме чуе и да ускори в тръс Joy )!

Милоо kiss ,
Според графика на 'Revolution' следващият епизод ще е на 24 септември.

Supernatural CHCH Promo 8.01 We Need to Talk About Kevin:

Има няколко нови кадъра

Jim Beaver's 2004 acting demo reel - видео доказателство, не някакъв лист с резюме и special skill 'acting on camera' hahaha .

PS. Умиргам си от кеф Party !

# 674
Галче, аз мислех, че отдавна сте приключили ремонта, сега ми се изясни що те няма никъде Grinning

Не мога да се сдържа да не ви покажа един колаж Mr. Green

Само да не се сърдят девойките, фенки на Дневниците, и аз харесвам един от сериала, ма няма да кажа кой пък  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт