Отговори
# 585
ТЕФИНТКАА, ЧЕСТИТА РОЖБА! МНОГО ЗДРАВ, СПОКОЕН И УСМИХНАТ ДА РАСТЕ!  newsm51
От 3 дни се каня да пиша, че нещо липсваш, ето че съм усещалааа... Grinning

Гунди, и аз снощи бях така...с някакви болки за първи път и яко се ошашках... добре, че днес нищо ми няма, ама си имам едно наум вече...  Whistling А аз ти говорех да изядем моите пари за машинка, шемет безподобен!  hahaha Айде дано наистина се видим пак по кореми...

Сашкова, много сте хубави! Добре завърнала се!  Hug

# 586

Тийна, да не би да се ползва обща помпа в болницата, която не е стерилизирана, така ли?  newsm78

Не, моята си помпа, обаче няма никакви условия да си измиеш помпата качествено, това имах предвид.

Аз се сетих коя може да е другата мама в Майчин дом, purple orchid, нали и тя ще ражда там.

Sashkova, много сте хубави, голям цирк с тази упойка, а коя ти беше анестезиоложката? Мен пък ме бодоха 4 пъти докато улучи мястото, ама веднага ме хвана упойката.

# 587
Здравейте момичета,

Тайра, въобще не ги слушай, давай и да суче по колкото време иска, колкото често иска - в началото бебета нямат много сили и ядът на често по малко. И ако можеш не и давай АМ, ще видиш след няколко дни всичко ще си дойде на мястото  newsm10.

Около моето раждане няма много за разказване, беше планово секцио, само че така се бях шашнала деня преди него, че не знаех къде се намирам,благодаря на мамите, които ме подкрепиха тук. Всичко мина много добре, само че ме държаха три дни в реанимация, защото нямаше места, много родилки много нещо, Марто е захранен на третия ден с кърма, защото в болницата не ги дават ако си в реанимация и ги хранят с АМ и засега нямам никакви проблеми, засука и се храни много добре, дано така да бъде и занапред.
Това засега, че мрънка нещо ...

# 588
Здравейте момичета. Да се отчета и аз. На 08.08.2012 се роди нашето бебче Калоян. Тежи 3.980кг и 52 см. Нормално раждане. По-късно ще се включа от компютъра да разкажа по-вече и да прочета темата от 8/08 насам.
Честито на всички майчета на бебчета, а на очаващите леко и бързо раждане!

# 589
Честито на всички мамчета Simple Smile Да са им живи и здрави бебоците !!!
 Да, и аз ще раждам в МД, нооо бебето няма никакви планове да излиза Simple Smile Вече нямам търпрние... 2 месеца лежах с подготвителни контракции, скъсена шийка, колко магнезий изпих не е истина и само пазих леглото Simple Smile Мислих си, че ставам 36 седмица - спирам магнезия и съм родила до 3 дни , но неее.... Съсипах се от разходки тези 4 седмици, с мъжа ми пак започнахме да се радваме един на друг и нищо.... една подготвителна контракция нямам.... Вече не смея на никой да звънна, че само ме питат роди ли Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Айде дано скоро ви се похваля , че съм родила най-после Simple Smile

# 590
  • София
 Тиина,
Анестезиолога беше д-р Николова, тя и с 1вото ми раждане ми сложи, аз съм мн доволна мн е добра.

Миа, Честито! Да е жив и здрав малкият юнак!

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 16:15 от Sashkova

# 591
  • София
Sashkova, добре дошли у дома   bouquet Много сте сладки наистина Flutter А при кой д-р ражда? Радвам се, че този път раждането ти е минало по-лесно  Hug
Миа123, честита рожба   bouquet Да сте живи и здрави Flutter Ще чакаме с нетърпение и твоя разказ Hug
purple_orchid , позната работа  Confused Аз само дето магнезия го спрях в 32г.с.  Simple Smile

# 592
Айде честито на новите мами, да са им живи и здрави бебоците, а те бързо да се възстановяват.

# 593
  • Варна
Честито на Миа123  bouquet
Сашкова,
добре завърнали се у дома Hug Много сте сладки Heart Eyes Обаче тези разкази за силни нетърпими болки ме плашат честно казано Rolling Eyes Аз ще съм без упойка и вече съвсем се панирам, по-добре ги поспестявайте.

# 594
Гунди, и аз снощи бях така...с някакви болки за първи път и яко се ошашках... добре, че днес нищо ми няма, ама си имам едно наум вече...  Whistling А аз ти говорех да изядем моите пари за машинка, шемет безподобен!  hahaha Айде дано наистина се видим пак по кореми...

[/color]
JoyДано, че като гледам как почнахме да охтичим  Wink

# 595
Да помоля момичетата които са ползвали слинг,да си кажат мнението за този модел:
http://grabo.bg/shtastliv-manik-sling-za-bebe-za-33lv-08h8mr

# 596
Здравейте мами! Най-после да се включа и аз и да разкажа при мен как мина и как върви сега.

Първо честито на всички родили мамчета   bouquet

При мен раждането протече така: (слагам го в скрит текст, ако някой не иска да чете и да не заема много място Simple Smile)
Скрит текст:
В събота 28.07. след 23ч ми започнаха едни регулярни контракции, на 10-тина минути. Но не бяха силни и даже не бях сигурна дали са контракции или не. Цяла нощ не можах да спя. След това на другия ден казвам на мъжа ми и той просто предложи, ако искам да отидем до Шейново на консултативен преглед, просто да видим какво е положението (тъй като моята АГ беше в отпуска). Отидохме в Шейново и не щеш ли те пък взеха , че ме приеха с 2.5 см разкритие. И се започна с караула. В предродилна зала проверки,после ходене по коридорите напред назад като караул, марширувах и така до 00ч. След това пак легнах за тонове и контракции, биха ми инжекции за отпускане на матката и след това система за разкритие. Мале като започнаха тия ми ти контракцииии.  ooooh! Така се гърчих като глист та чак до 4.20ч сутринта, когато се роди Галинка Бюти можеш да ни добавиш и име вече). Като ми казаха , че е 3450гр, такава физиономия направих, че се чудех къде се е събирало това бебе и как успях да го родя.След няколко часа ми я донесоха и още при първото поставяне засука, въпреки че като казах на акушерката, как така ще суче, като още нямам кърма, а тя вика: "Те са си бозайници и имат вроден инстинкт, така че си засукват". И така стана.
Вече 10 дена сме си вкъщи и се кърмим. Още не можем да си регулираме режима, тъй като напоследък през деня яде през 4 часа , а през нощта на 3 или по-малко, но това е нормално, докато тя самата си влезе в ритъм.Ние също ядем по 10-тина минути и след това след като й сменя памперса пак хапва малко за заспиване. След всяко кърмене се изцеждам (може и 20 грама да е, но го правя за стимулация) ЛЛЛ ЩЕ КАЖАТ ДАЛИ Е ПРАВИЛНО ИЛИ НЕ Даже има моменти, в които тъкмо съм се изцедила и малката започва да лапа ръчичка и да отваря уста за ядене и аз й давам от изцедената кърма. Днес за първи път стоя будна час и половина. Явно вече жълтеницата отминава и няма само да спи. И на нас ни започнаха коликите. Само се свиваше и мрънкаше, не е плакала. Започнах да й давам Инфакол и има ефект. Безсънието що годе го свикнах. Даже днес ни беше първата разходка навън. Отрази ни се много добре. Имахме малко подсичания горе в свивките, първо започнах да мажа със судокрем, но като взе да се подсича и не знаех дали е от памперса или от крема, взех да я мажа с Нивеа СОС и се оправи. Това е засега от нас. Не искам да продължавам, въпреки че постоянно ми идва наум да пиша нещо, но не искам да ви натоварвам много с моите излияния.

Успех на мамите, на които им предстои раждане.
Успешна седмица! Hug

# 597
Имам въпрос към ЛЛЛ-Когато се кърмим дребчо суче определено време и после заспива и аз изцеждам кърма,но после се буди и пак почва да се смуче пръстчетат и да примлясква и аз му давам от изцедената,иначе кърмата ми изтича.Правилно ли е?Simple Smile)

# 598
Ихааа, Дидис, аз казах на дамите,че бебенцето се казва като мен bowuu,ама ми се искаше и ти да потвърдиш Heart Eyes newsm44 По- добре си напиши въпроса към ЛЛЛ извън скрития текс,че не знам дали биха го видели така. Wink
Оххх, контракция.  Crazy Party

# 599
  • Варна
Атракция, искрено благодаря за отговорът ти! Вие сте просто невероятни, изключително съм възхитена от всеотдайността и загрижеността ви! Благодаря би, че ви има!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт