Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са притесненията на двете участнички във форума?
Какво съветва една от участничките на друга, която се притеснява да кърми бебето си?
Каква е историята на една от участничките относно кърменето на бебето й?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са притесненията на двете участнички във форума?
- Една от участничките изразява загриженост относно болки в долната част на корема, които се оказват безопасни, както и изтичане на води, което се оказва нормално. Тя споделя също, че очаква цезарво сечение на 9-ти август, но вече има разкритие и постоянни контракции, което може да наложи спешно цезарво сечение. Друга участничка изразява загриженост относно болки в долната част на корема, които се оказват безопасни, както и изтичане на води, което се оказва нормално. Тя споделя също, че очаква цезарво сечение на 9-ти август, но вече има разкритие и постоянни контракции, което може да наложи спешно цезарво сечение.
-
Какво съветва една от участничките на друга, която се притеснява да кърми бебето си?
Една от участничките съветва друга участничка, която се притеснява да кърми бебето си, че е напълно нормално да изпитва такива чувства. Тя я уверява, че майчиният инстинкт е силен и я насърчава да претегли бебето при педиатъра, след което да вземе решение. Съветва я да не се тревожи, тъй като пълните памперси са основен индикатор, че бебето се храни добре.
-
Каква е историята на една от участничките относно кърменето на бебето й?
Една от участничките споделя, че синът й израсна в ръцете и не признаваше креватче, количка, шезлонг и други подобни приспособления. Тя споделя, че майка й, която е бивш педиатър, била готова да го изпрати в болница, защото това не било нормално; обаче нищо му нямало на детето - просто то не искало да спи. Сега синът й едва го вдига сутрин за детска градина.
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?

Бюти 
хубаво заглавие 
Но наистина ме хвана страх....
И се чувствам тъпо...и искам да мисля позитивно...и се опитвам,но сега ми е и мъчно за приятелите ми.Не съм ги виждала от сума време...и
.... Искам само всичко да мине без проблеми,без усложнения...Знам,че каквото и да стане,то така е трябвало...ама...нещо ме е избило... 
Бюти, страхотна тема отново

Добре, че е милото
поне да бях си ошетала къщата да знам, че имам оправдание, ами то хем кочинката си седи, хем боли... Май ще се предам и ще извикам майка ми по-рано тоя път, а и за Бобо се притеснявам, моя мъж какъвто е разсеян, ще вземе да го закара на детската градина и после да забрави да си го вземе...