Отговори
# 30
  • Враца
Бюти,   bouquet  Heart Eyes  Hug много мило!
Благодаря ви момичета за успокоението и информацията, обаче тъпото е, че тя не ми взе секрет и не ги знам какви са гъбичките, но пък и имам доверие на доки и щом така е направила, явно така е трябвало. Simple Smile Абе ще се справим Wink
МериДжейн, ами кога ще има име вече  Shocked и защо там не ги кръщават веднага? Много ми стана странно.

# 31
Бютка кака, бравос! Hug Hug
Момичета мили с които и аз много се радвам, че се запознах за съжаление не мога да ви прочета обстойно, все гледам за бебчета обаче. Искам да ви споделя,че имам една много гадна болка ниско долу в дясно- една тъпа лекарка ми каза, че било апендицит, ама четох,че той се вдига нагоре- някоя от вас да има такава?

# 32
Gundie, и аз имам такава болка, ама от време на време само...обаче не съм даже питала за нея, че е рядка и все забравям...На мен ми се появява май обаче като лежа надясно предимно, а на теб и като си права ли? Абе не ми се вкарва сега и в други филми, не мисля че е чак нещо страшно. Rolling Eyes
С нищо не ти помогнах, ама поне си пописах...  hahaha
А твоята дата вече мина, айде като толкова искаш да раждаш, или викаш да си тръгнат гостите?  Laughing
Аз не мога да повярвам, че нямаме бебе на 06-ти, сигурно ще се появи все пак  newsm78

Офф, чудя се къде да отида на климатик днес следобяд, че в къщи няма да издържа...а ме мързиии...   Stuck Out Tongue Closed Eyes sweating

# 33
Гунди, ако е апендицит, трябва да те боли и кракът надолу.
Може нещо бебето да притиска нещо Rolling Eyes

Аз да се отчета, че отдавна не съм влизала, но нямам капка време, пък и когато съм свободна, компа е зает  Confused
Искам да честитя на всички нови бебчета и щастливи мами Hug
А, на Месечинка много  Hug Hug Hug

При нас нещата са добре, бебата е в 38 седмица и е 3300 гр  Shocked като док каза, че тези дни нямало да го бъде newsm78 викам, е за кога, то време не остана  Mr. Green тонове нормални, плацента и води също, само че краката са ми като на кит и нямам обувки вече  ooooh!
В четвъртък пристига свеки, стискайте палци да устискам 4 седмици  Praynig

# 34
Здравейте, момичета Simple Smile Аз се позагубих, но сме в Голямото преместване и почти не стигам до тук. Вече му се вижда краят и се надявам в неделя вече да спим в новото жилище Simple Smile
Иначе доста се бях притеснила покрай бебо края на миналата седмица, защото имаше съмнения за изтичане на води и вероятност да ме вкарат в болница и да го вадим. Оказа се, че левкоцитите са добре, тонове и доплер също, нищо, че са по-малко водите и за сега ще се следим просто по-редовно. Аз не спирам да го мисля, разбира се, но се надявам всичко да е наред  Praynig

Честито на всички обебени мами, докато ме нямаше   bouquet Много здраве и късмет на бебоците желая и бързо възстановяване на мамите Simple Smile

Блонди, по принцип не отговарям без да са ме питали (за да не дам някой непоискан съвет), но виждам терзанията ти, които продължават вече няколко дни и ми се иска да ти кажа, че притесненията ти дали млякото ти е достатъчно са напълно нормални Simple Smile Особено, когато на всякъде по книгите и интернет пише, че всчко новородено само яде и спи и когато гърдите ни не са градуирани като пластмасовите шишета  Mr. Green. Бебетата обаче са различни, точно както сме различни и ние самите и имат различно поведение. Виж как Биби по цяла нощ вършееше, а някои мами сладко си спяха по 24 часа Wink С бебоците е същото - някои спят повече, други по-малко и всички са нормални  Wink Има бебета, които се хранят по 5 пъти и наддават над 1 кг/месечно, както и такива, които искат да сучат през 1,5 часа Simple Smile
Ти сама казваш, че Ками пълни памперсите и сама пуска гърдата, когато се нахрани. Пълните памперси са ти основния индикатор, че тя се храни добре Simple Smile А това, че не спи между храненията - просто има бебоци, които са по-будни и искат да бъдат повече гушкани, повече носени на ръце.
Тази статия съм я споделяла тук, но се надявам да ти е от полза http://namama.bg/article-imam-li-dostatuchno-kurma-purviya-mesec/115  Peace
Майчиният инстинкт е много силен, а усещам, че ти самата не си сигурна, че бебка е гладна. Дохранването не ни прави "лоши" майки. Просто в случая моя съвет е да претеглиш Ками при педиатъра, да проследиш наддаването й и след това да помислиш и да вземеш решение  Hug
Сега виждам, че Ivy ти е дала чудесен отговор, който се припокрива с това, което щях да ти кажа Simple Smile
Ще си позволя да ти споделя и малко личен опит - синът ми израстна в ръцете ми. Не признаваше креватче, количка, шезлонг и други подобни приспособления. Не спеше през деня и майка ми, която е бивш педиатър на два пъти щеше да го праща в Пирогов, защото "това не е нормално". Всъщност нищо му нямаше на детето, просто не му се спеше  Laughing Сега едва го вдигам сутрин за градина  Laughing
Екзо, мъчно ми стана като прочетох за притесненията ти  Hug Дано всичко е вече зад гърба ви  Hug
Лея, твоята свекърва направо ме шокира всеки път  Shocked Shocked Добре, че се преместихте далече  Peace
Биби дали я изписаха вече?  Simple Smile

Ох, ставам да чистя и да опаковам багаж ...

# 35
  • До морето
Добро утро, влизам само да ви почерпя виртуално, понеже днес съм рожденничка http://www.google.bg/imgres?q=%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B0& … 429,r:6,s:0,i:155
Това е любимата ми торта  Heart Eyes Аз пак отивам на фризьор, че предната прическа се развали, а човека не ще и не ще да излиза  Laughing

# 36
Записвам се и аз набързичко в новата тема Wink Бюти, много емоционално заглавие!, сигурно след като всички родим, ще пишем по-рядко заради бебетата, а след време и значително по-малко, когато повечето се върнат на работа, но това са естествени неща и по-трайните симпатии ще останат Hug

При мен нищо ново - досега спах Blush и се чувствам чудесно, изобщо светът изглежда различен след ударна доза сън Heart Eyes

# 37
  • София
Лошичке,  newsm59 Пожелавам ти много здраве, щастие, много любов и скоро най-хубавия син, роден по най-лесния начин Hug И баща ми днес има рожден ден, на много хубава дата сте   Twisted Evil
Бюти, страхотно заглавие наистина   bouquet
Сонче, и аз се чудех къде си, дори мислех да ти пиша смс  Crazy За водите - не се тревожи - пий повее течности  Flutter И дано в неделя спите в новия дом  Hug
Elsun , не се притеснявай, всичко ще е наред, щом жената така е преценила, правят секцио и с по 90, така че спокойно  Hug
Лудница, хайде стига и ти сега - няма да си мислиш за лоши неща, защото на теб няма да ти се случат Hug
Тайра, това очакване и невидение е много изнервящо наистина Confused Като разбереш нещо - да ни кажеш Hug

# 38

idealno_loshata честит рожден ден да си жива и здрава, току виж сама си си направила най-хубавия подарък на света   bouquet

# 39
  • Враца
Лошичката,  newsm59, да си жива и здрава и все така лъчезарна и позитивна.  Hug И хайде дано вече бебето да ти уважи прическата Wink

# 40
Лошичке, честит рожден ден, мила. Скоро сладко бебче да гушкаш  Hug
За Елсън, Лудница и Тайра стискам палци - всичко ще е наред със секциото  Hug
Аз да ви кажа, че ми излезна микробиологията  hahaha чиста като сълза, всичко е отрицателно  hahaha hahaha ама то наистина вече нямам течение, а не ме сърби ниско долу, покрай дупката  Embarassed ами горе .. може би от бръсненето нещо  newsm78
Но се поуспокоих де..  Mr. Green
И аз не мога да повярвам, че нещо нямаме бебчета, айде  Twisted Evil

# 41
  • София
Момичета датата за секциото е 09.08 но вече имам 1 см разкритие и постоянно контракции и сега чакам пак да ме викат на преглед и може спешно секцио да направят.
Лошичке Честит рожден ден

# 42
Бюти  Hug за красивото заглавие!

Мерси момичета за успокоителните думи, ще си поплача тези дни, пък дано отмине Simple Smile

Лошичка, newsm59, да си жива и здрава, мннного радост вкьщи   bouquet

DBS, ти как си, имаш ли дата вече, да хващаме ли палците  Hug

Белверде, още мъничко остана и те чакаме и теб с разказ за хубаво незабравимо раждане  Hug

# 43
Лошичке  Hug честит рожден ден Simple Smile да си жива и здрава!Пожелавам ти едно много лесно,бързо и неусетно раждане и едно прекрасно пухкаво и здраво бебче Simple Smile))

белверде  Hug Hug Hug като ти прочетох думите и такава усмивка ми изникна на лицетооо  Mr. Green Heart Eyes
Честит ти рожденник и на теб,да е жив и здрав,да те подкрепя,помага и обича като родител и много скоро един щастлив дядо Simple Smile))

бюти  Hug като легна в операционната и само за вашите думи ще си мисля  Mr. Green Heart Eyes

тайра   Praynig чакаме те с положителен разказ и с едно здраво,хубаво бебоче  Hug

# 44
Лошичка, Честит рожден ден!   bouquet
Бюти,   bouquet за темата, заглавието е супер отново!
Тайра,, стискам палци да минава бързо и леко!  Praynig
Днес на Миши е секциото, нали? Палчета и на нея  Praynig

Аз в 14 часа съм при доки, ама навън е адска жегаа  ooooh!, направо не ми се мисли как ща са замъкна до там...

Общи условия

Активация на акаунт