СЛИВЕН - 47

• 126 203
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
  • Сливен
Къде е този детски клуб Пипилота?

# 211
  • От липите до сините камъни
"Пипилота" се намира в кв.Република,зад ма-зин "Еко-Асорти"в блока с арките

# 212
"Пипилота" се намира в кв.Република,зад ма-зин "Еко-Асорти"в блока с арките
Ееей чудих се къде е,бях сигурна че го знам.А той бил точно до детската кухня,до която ходим всеки ден.Взех да давам фира май... fight

# 213
Момичета как да се впусна във вашата групичка ?

# 214
Заповядай, Силвия, всеки е добре дошъл! Hug

# 215
Здравейте момичета!Искам да попитам някой може ли да направи група на сливенските мами във фейсбук?Много по-удобно е.Но да бъде заключена и другите извън групата да не виждат публикациите и снимките,които качваме.

# 216
Намирам идеята за страхотна и аз съм “ЗА“ Успех

# 217
И аз също съм ЗА.Ако не се намери кой да я направи ще се опитам аз,но нека съм като резервен вариант,че от малкия почти не ми остава свободно време.

# 218
Аз направих набързо група - тайна е, тоест само членовете й ще я виждат. Който желае да се присъедини - изпратете ми e-mail, с който сте регистрирани във ФБ, за да ви предложа приятелство и да ви добавя Simple Smile

# 219
  • Сливен
Аз нямам фейсбук, ще си ви следя тук, дано не спрете да пишете  Hug

# 220
Аз направих набързо група - тайна е, тоест само членовете й ще я виждат. Който желае да се присъедини - изпратете ми e-mail, с който сте регистрирани във ФБ, за да ви предложа приятелство и да ви добавя Simple Smile
Изпратих имейла си.roxanna прави един фиктивен профил и хайде при нас във фейса...Simple Smile Аз съм член и на други групи-много по-удобно е и всичко е на едно място.

# 221
Здравейте.Ако може да ми  дадете идеи за детски клуб за празнуване на рожден ден,но за по-големи деца.Синът ми става на осем и ми се искаше нещо подходящо за неговата възраст.Единствено се сещам за "Ника" (бившата дискотека Енерджи) на втрия етаж.Може и аниматор,който да им организира игри,но трябва помещение.Ако имате идеи,предлагайте Hug

# 222
Здравейте.Ако може да ми  дадете идеи за детски клуб за празнуване на рожден ден,но за по-големи деца.Синът ми става на осем и ми се искаше нещо подходящо за неговата възраст.Единствено се сещам за "Ника" (бившата дискотека Енерджи) на втрия етаж.Може и аниматор,който да им организира игри,но трябва помещение.Ако имате идеи,предлагайте Hug
Зад магазин "Апетит" има някаква зала за празненства и рожденни дни.Наема и струвал 70-80лв.,обаче незнам дали се включва и аниматор в цената.

# 223
Здравейте сливенски мами..от скоро ви чета, но не съм се включвала и ето че реших да го направя. Имам една трагична история в моя живот...бях мама но за кратко на едно прекрасно момиченце. Но няма да ви натоварвам с това. Скоро ако е рекъл Господ пак ще бъда една щастлива мама на малък юнак. За сега съм лежаща бъдеща мама тъй като бременността ми е рискова, но нямам търпение да дойде март месец и да кръстосваме улиците по цял ден....Е това е от мен накратко ще се радвам да се присъединя във вашите редици тук и във ФБ  Hug

# 224
  • От липите до сините камъни
Относно детски център,ние тази година РД на дъщеря ми го правихме точно във въпросната "Пипилота"и тя навърши 8 г,много хубаво си изкараха децата,че и ние покрай тях Crazy 70лв.струва залата с включен аниматор,костюми и покани за партито.Другото- за хапване и пиене си го носите от вкъщи. Peace

joli24Добре дошла,Много съжалявам за трагедията която си преживяла,дано от сега нататък само хубави неща ти се случват Hug

Общи условия

Активация на акаунт