"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - тема 213

• 38 602
  • 726
  •   1
Отговори
# 60

Малко разсъждения от Селма. Може да са част от по-голямо интервю. Само това е изведено в gecce.com

Заради работата на родителите ми бяхме семейство, което непрекъснато се местеше. По тази причина като дете нямах установен кръг приятели. Имах един-двама по-близки приятели, но тъй като знае, че ще си тръгна не се привързвах към никого. Затова сега нямам нито един приятел от детството. Не обичам и да се събирам много с хора, които не познавам. Не съм много предан приятел или роднина.

Случвало ли Ви се е да градите живота си върху привързаността към един мъж?

Не. Страхът от смъртта или от това, че няма да се справят с нещо, може да накара хората да се огънат, да се свият. Например да се посветят изцяло на някого. Аз се оптвам да не се хващам в този капан. Случвало ми се е, но доста успушно съм се справяла. Не съм ревла, никога не съм била. Родителите ми не знаят кога роня сълзи. Плача най-вече, когато съм ядосана. Тогава човек не бива да таи това в себе си. Но като цяло не изпитвам симпатия към леенето на сълзи.

# 61
# 62

Случвало ли Ви се е да градите живота си върху привързаността към един мъж?

Не. Страхът от смъртта или от това, че няма да се справят с нещо, може да накара хората да се огънат, да се свият. Например да се посветят изцяло на някого. Аз се  опитвам да не се хващам в този капан. Случвало ми се е, но доста успушно съм се справяла. Не съм ревла, никога не съм била. Родителите ми не знаят кога роня сълзи. Плача най-вече, когато съм ядосана. Тогава човек не бива да таи това в себе си. Но като цяло не изпитвам симпатия към леенето на сълзи.

ИНтересно. По-голямата част от хората, особено жените си мечтаят за някой, с който да се обвържат, да имат някаква сигурност, дори приемат посвещаването/отдаването/, като част от щастието, от любовта. По думите й Селма умишлено се стреми да не е така.

Колкото до леенето на сълзи. Мисля, че/лично мнение/това може да го каже човек, който е трениран в поемането на отговорности и справянето с предизвикателствата на живота, човек, който разчита на себе си във всяко отношение.
Героинята й е доста ревлива  Laughing, но и бързо се оттърсва и продължава напред/с изключение на драмата с бебето/. Да видим Хатидже как ще постъпи с Ибрахим - дали ще съобщи на СЮлейман веднага и по какъв начин ще го направи. Сетих се за финала на втори сезон.

Варна, благодаря ти! Hug Hug Hug

# 63
Принц Мустафа  Grinning

# 64

Халит не си пуска момичето и тя него.  Grinning Heart Eyes Hug

Тук може да се гласува за ВВ. http://9colour.com/2012/08/2012-en-iyi-dizi-adaylari/

Мерием ги е отнесла завинаги, Халит е минал на второ място. Най-хубавото е, че се гласува веднъж.

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 23:32 от Mydream

# 65

Принц Мустафа с принцеса Айбиге ли е? Joy Joy hahaha newsm78

# 66
Мисля, че е Селма, но не съм сигурна. Имат няколко сесии след SES.

# 67
Eдна доста интересна снимка с участници във ВВ и с актьор от новия проект на Берг.

Şener Şen, Cem Yılmaz, Çetin Tekindor, Melisa Sözen, Okan

# 68

Скрит текст:
MERYEM UZERLİ'DEN ŞOK İTİRAF!Yaklaşık 2 yıldır Hürrem Sultan'ı oynayan Meryem Uzerli'den şok itiraf: Merak edip de Hürrem Sultan'ın türbesine gitmedim, hakkında kitap da okumadım10 Ağustos 2012 07:36Sevgilisi Can Ateş'le Beyoğlu'nda bir mekandan çıkarken görüntülenen Meryem Uzerli, gazetecileri karşısında görünce koşar adım aracına bindi.

Gazeteciler Meryem Uzerli'ye "2 yıldır Hürrem Sultan'ın hayatını canlandırıyorsunuz. Hürrem Sultan Türbesi'ne gittiniz ya da hakkında kitap okudunuz mu?" diye sordu.

Israrlı sorulara önce yanıt vermek istemeyen güzel oyuncu, ardından herkesi hüsrana uğratan şu itirafı yaptı: "Hayır gitmedim, hakkında kitap da okumadım. Nasıl denir, kısmet olmadı. Hürrem Sultan'ın türbesine gidecek vakit de bulamadım." Kendisini şöhret eden Hürrem Sultan hakkında hiçbir bilgisi olmadığı ortaya çıkan Meryem Uzerli, herkesi şaşkına uğrattı.   

# 69
  • София
                  ХУБАВ П Е Т Ъ К  МОМИЧЕТА Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Hug Hug

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 09:34 от krasminikif

# 70
# 71

Hug Hug
Каква сериозна снимка са и сложили на Бергито Laughing Heart Eyes Дали е свързано с ролята, или колажа е от фенка на другата мома Laughing

# 72
  • София
Явно ще се заформи  любовен триъгълник newsm78 newsm78,а нашата Берги ще е "недостъпната",може би дъщерята на съдията #Crazy Joy Joy

# 73

Дали е свързано с ролята, или колажа е от фенка на другата мома Laughing

Ами феновете на Гюлджан смятат, че тя трябва да е партньорка на Кенан.  Joy Всяка фенска групичка дърпа чергата към себе си.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 11:54 от varna72

# 74
Ами феновете на Гюлджан смятат, че тя трябва да е партньорка на Кенан.  Joy

Ако Гюлджан е в главната роля като партньорка на Кенан, нейното име щеше да се появи първо до неговото. Мисля, че това е логичното, но така или иначе Гюлджан е първата актриса, която споменават след Берг в екипа. Или ще бъде дъщеря на Четин, но много светличка ми се вижда за роднина на Кенан, или ще бъде вечната руса, както в повечето филми, която ще мъти водата на влюбените.  Joy  При всички случаи тази тайнственост около сериала/или на мен така ми се струва/ събужда любопитство. Но ми харесва мисълта, че Берг ще бъде дъщеря на съдия, ако е вярна тази информация.

Общи условия

Активация на акаунт