"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - тема 213

• 38 620
  • 726
  •   1
Отговори
# 75

Ами феновете на Гюлджан смятат, че тя трябва да е партньорка на Кенан.  Joy Всяка фенска групичка търпа чергата към себе си.

А, ще ме прощават тези, ама аз не чакам 2г за да видя Гюлджан в главната роля #2gunfire Crossing Arms

# 76

Ами феновете на Гюлджан смятат, че тя трябва да е партньорка на Кенан.  Joy Всяка фенска групичка търпа чергата към себе си.

А, ще ме прощават тези, ама аз не чакам 2г за да видя Гюлджан в главната роля #2gunfire Crossing Arms

Ако е любовен триъгълник, достатъчно главна ще бъде, щом ще "пречи" на нашето момиче. Joy Joy Joy Но така ще има тръпка, възможно е и да е първа приятелка/на...както се казва героинята на Берг/ или пък също от прослойката на Кенан/все пак той е син на обущар/.

# 77

А, не, дъщеря на съдия ние си го измислихме.  Laughing По-точно аз го подхвърлих. Ето и Краси казва Бергито щяла да бъде недостъпна, само да не се мъчи да надмине Шех  Grinning. Ние си ги съчиняваме историите, сценаристките като мълчат. Известен ни е само един обущар и един съдия, хиксовете са много, как да решим уравнението.  ooooh!

# 78
Дотук - четирима мъже и две жени от акт. състав. Кой мошеник, кой от добрите, кой влюбен, кой разлюбен тепърва ще стана ясно. Grinning

# 79

Берг ще бъде в главната роля, в това не се съмнявам. Даже имаше преди време статия, че Ay yapim пробвали нова стратегия- подбирали си актьорите, така че да се харесват не само на местната публика, но и навън. С Берг щели да атакуват Балканите, а с Кенан арабите.

# 80

Ето и Краси казва Бергито щяла да бъде недостъпна, само да не се мъчи да надмине Шех  Grinning.
Предпочитам недостъпна, отколкото отхвърлена или пренебрегната.

# 81

Берг ще бъде в главната роля, в това не се съмнявам. Даже имаше преди време статия, че Ay yapim пробвали нова стратегия- подбирали си актьорите, така че да се харесват не само на местната публика, но и навън. С Берг щели да атакуват Балканите, а с Кенан арабите.
При всички случаи. Имаше една статия на журналист от в.Таквим, той точно това казваше, че за арабите Кенан бил идол, а едно от най-обичаните имена на Балканите от турските сериали - Берг, доколкото успях да разбера смисъла.

# 82
  • София
ВАРНА,  bouquet,тази ГЮЛДЖАН  в кой друг сериял участва newsm78,изгледала съм доста,но не мога да я позная #Crazy

# 83

А, не, дъщеря на съдия ние си го измислихме.  Laughing По-точно аз го подхвърлих. Ето и Краси казва Бергито щяла да бъде недостъпна, само да не се мъчи да надмине Шех  Grinning. Ние си ги съчиняваме историите, сценаристките като мълчат. Известен ни е само един обущар и един съдия, хиксовете са много, как да решим уравнението.  ooooh!

Е, ние сме доказали, че сме добри в нагласянето Laughing Laughing
Много ми е интересно как ще се засекат с Кенан Thinking

Сега като каза хиксове - даскалица Мара знае ли някой къде се покри newsm78 Laughing

# 84

Няма да е любов от първата секунда. Бергито ще се появи в края на първа серия т.е нея може да я прескочим. rotfImbo

# 85
ВАРНА,  bouquet,тази ГЮЛДЖАН  в кой друг сериял участва newsm78,изгледала съм доста,но не мога да я позная #Crazy

В "Обикнах едно дете", но той не е излъчван по наша ТВ.

# 86
Краси, можеш да надникнеш играта на Гюлджан/И Текиндор й е баща/ ето тук. http://www.vbox7.com/collection:1552092

# 87
  • София

Няма да е любов от първата секунда. Бергито ще се появи в края на първа серия т.е нея може да я прескочим. rotfImbo

Щом БЕРГ ще се появи накрая,сигурно  синеоката ще е я гадже или годеница на КАРАТА  и после.... #Crazy Joy Joy Joy

# 88

Бергито ще си заведе обувките за поправка, Кенан аби ще вземе нещо да я занася, 3та серия ще излязат на кафе, 5та серия ще се разкарват за ръка по крайбрежната, баща и и бившата годеница на К ще им правят гадно, стария обущар ще ги защитава, и Теммуз ще прави нещо там и ето ти ги 2 сезона Laughing

# 89
  • София
Краси, можеш да надникнеш играта на Гюлджан/И Текиндор й е баща/ ето тук. http://www.vbox7.com/collection:1552092

Благодаря ти Hug HugЩе опитам,имам още някой друг свободен час от денонощието Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт