"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - тема 213

• 38 739
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
В романа "Роксолана"го удушват по заповед на султана.
Повода със сигорност е измислен,но края му настъпва
доколкото е известно наистина по заповед на султана .

# 256

Скоро имаше някакво събитие там. newsm78 Снимките , на които са Мерием и Къванч не са ли от този клуб?

# 257
П

10 епизода след появата на Рюстем паша. Той няма да влезе още от първия. Всъщност пише on es, може да има печатна грешка, да имали предвид on bes и тогава става 15 епизода. Малка утеха за почитателите на Окан.  Laughing

Права си. В такъв случай ще закарат до декември почти. Grinning

# 258
# 259

Имам чувството, че имиджът на Берг в сериала ще бъде нещо такова. Прилича ли на 70-те години?  newsm78 Laughing

# 260

Прилича! Само разкошната коса я отдалечава от строгия вид, но има решение за това!

newsm43 newsm43 newsm43 Не ме бийте, моля! Praynig Wink Laughing

Скрит текст:
   Варна, има ли вероятност участието на Берг да се отмени? Знам, че още продуцентската къща не е дала официално изявление.

# 261

Прилича! Само разкошната коса я отдалечава от строгия вид, но има решение за това!

Варна, има ли вероятност участието на Берг да се отмени? Знам, че още продуцентската къща не е дала официално изявление.

Защо трябва да има строг вид?

Щом излезе рекламния афиш по АТВ с нейното име, едва ли. Продуцентите са си взели решението. Освен, ако Берг не се откаже, но не виждам защо да го прави, а и на този етап договорите, поне с главните актьори би трябвало да са подписани.

# 262

За да съответства на строгия вид на Кенан \ ако това е визията за сериала, която виждаме сега\. Всъщност, нямам ясен отговор защо си я представям строга! newsm78 newsm78 newsm78 Сигурно е свързано с двете роли \ на Шех и Ферайе\, в които я гледах. А и ако сценарият е голяма драма! ooooh!

# 263
  • Варна

има ли вероятност участието на Берг да се отмени?

Защото е видяла трейлъра ли?    Laughing   Peace

ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!    Hug   Hug   Hug

# 264

Да стискаме палци на нашите момичета от ансамбъла по худ. гимнастика да задържат поне третото място.   Praynig Praynig Praynig

# 265
  • Варна
      Аз ги гледам и горещо ги подкрепям!   Praynig   Praynig   Praynig

# 266

Да стискаме палци на нашите момичета от ансамбъла по худ. гимнастика да задържат поне третото място.   Praynig Praynig Praynig

Praynig Praynig

А Бергито, ако е с този вид, много ще ми харесва (((:

# 267

има ли вероятност участието на Берг да се отмени?

Защото е видяла трейлъра ли?    Laughing   Peace

ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!    Hug   Hug   Hug

Joy Joy Joy  Laughing Laughing Laughing  Planet! Hug

Този трейлър си е направо трилър!!! ooooh!

newsm10 newsm10 newsm10

# 268

# 269
  • Варна

Този трейлър си е направо трилър!!!  ooooh!

Ако това е фрагмана на новия сериал и целта им е била да ни вземат акъла  ooooh! -  определено успяха!    Shocked

Кенан е не просто лошо, а мнооого много лошо момче и се нуждае от много, ама много добър адвокат!  Peace
      Това е връзката, която бих могла да видя между тях в такъв сюжет!  Peace  Защото не мога да си представя
      този човек в някакъв следващ момент да е влюбен, нежен и романтичен! Rolling Eyes
      А този проект, в такъв случай ще е всичко друго но не и романтична мелодрама!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт