"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - тема 213

• 38 704
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, момичета!  Hug
Простете ми, че така нахлувам в темата, но виждам, че "трейлъра" ви е стреснал и искам да ви успокоя, че това са кадри от игрален филм на Кенан И., и нямат нищо общо с новия сериал.  no
Това е филма, и тук героя на Кенан наистина си беше супер гад Mr. Green

http://www.imdb.com/title/tt1051907/

# 271
Здравейте, момичета!  Hug
Простете ми, че така нахлувам в темата, но виждам, че "трейлъра" ви е стреснал и искам да ви успокоя, че това са кадри от игрален филм на Кенан И., и нямат нищо общо с новия сериал.  no
Това е филма, и тук героя на Кенан наистина си беше супер гад Mr. Green

http://www.imdb.com/title/tt1051907/

Връщаме се на романтичната мелодрама, стил ретро... Mr. Green

# 272
 ivva, хубаво е, че се появи с тази 100 %-во достоверна информация! Hug Hug

# 273

Утре ще има събрание на екипа на КД. Поне за сценаристките и режисьорите е сигурно.

# 274

ПЪРВИЯТ ФРАГМАН НА КАРАДАЙЪ- само загатващ за сериала

# 275
  • Варна
       Благодарим ти, ivva    bouquet Hug

Нахлувай по-често, моля те!  Praynig Че съвсем се бяхме ошашавили!  ooooh!
       Какъв капан са ни заложили?!  ooooh!    Разликата от само една буквичка в заглавието,
       как ли ще се отрази  върху сценария?!  newsm78   Rolling Eyes

# 276
В заглавието, в загатването...черно и бяло, тъмнина и светлина...кой знае какво ни очаква. newsm78
Варна,  Hug  bouquet!
Планет, привет!

# 277

За да съответства на строгия вид на Кенан \ ако това е визията за сериала, която виждаме сега\. Всъщност, нямам ясен отговор защо си я представям строга! newsm78 newsm78 newsm78 Сигурно е свързано с двете роли \ на Шех и Ферайе\, в които я гледах. А и ако сценарият е голяма драма! ooooh!

марманчи, а на мен Шех никога не ми се видя строга. Упорита, горда, но не високомерна, инатлива, но строга не. Сигурно съм една от много малкото, които я харесвах точно такава, само ме беше яд, че си пропиляха времето, вместо да се гушкат и да си прекарват добре, но нямаше да има трети сезон, ако не беше такава направена от сценаристите.  Grinning

Ферайе - в нейния образ имаше много тъга и самота.
ИСкам да видя Берг в друга роля. Дано.

# 278

Еylem canpolat  (една от сценаристките)

КД ще започне от септември по АТВ. Това е проект, в който вярваме и целият екип хвърля много усилия по реализирането му. Очаквам с нетърпение началото.

# 279

Сценаристките си разменят туитър съобщения за трейлъра. Прави ми впечатление, че са много развълнувани.

# 280
И ние! Grinning
Варна,  Hug Hug Hug!

# 281

Имаме си вече "трейлър"!Браво!Сега трябва да се въоръжим с търпение и да чакаме!

# 282

Не искам да ви плаша преди сън, но.......   Wink Laughing ooooh! Както успях долу-горе да разбера в дизи предполагат, че Ибрахим е изпаднал в депресия по Хатидже \ и да не е този смисълът ми звучи достоверно\ Joy

Скрит текст:
Като го гледам и аз се депресирам! Joy ooooh!

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 22:33 от marman

# 283
# 284
марманчи, като го гледам  Окан Grinning,  толкова му е дошло до гуша от женурята и интригите в харема, че  май е прекарал отпуската в гората... rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт