"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - тема 213

• 38 583
  • 726
  •   1
Отговори
# 705

След като е купен и в са вложени не малко средства, ще го пуснат. И мисля, че вече много хора са запознати с филма, следят го, по тв, по нет, наясно са какво представлява. И в Турция, ако помните, едни "странни" персони протестираха срещу него, преди още да са го гледали, но след като го видяха се кротнаха.

# 706

Сериала не знам дали ще имам време да гледам, но виж, ако се грабне техен екип да отиде до Истанбул да  интервюира Халит... Heart Eyes  Hug

# 707

Сериала не знам дали ще имам време да гледам, но виж, ако се грабне техен екип да отиде до Истанбул да  интервюира Халит... Heart Eyes  Hug

Е гепиш една камера и отиваш като главен фотограф с групата, колко му е Laughing

# 708

Видях много ясно рекламата!!

Няма грешка! ВВ е!!!

"Историята на една любов. От септември. Само по тв7." - това е рекламата. И Сю слага превръзка на очите на Хю!!!

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 22:24 от marman

# 709
Темичката ще я направя утре сутринта, имаме още странички.
Нов ден, нов късмет. Приемам предложения, все пак идва нов сезон.  Hug

# 710

Сериала не знам дали ще имам време да гледам, но виж, ако се грабне техен екип да отиде до Истанбул да  интервюира Халит... Heart Eyes  Hug

Сигурно ще го направят. Горките актьори. Ще отнесат доста негативни коментари, но рано или късно сериалът  щеше да се излъчи при този наплив на турски продукции, беше въпрос на време.
С какво ли име ще го излъчат сериала? Виждам, че в някои страни не е използвано ВВ.
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=%d0%92%d0%b5%d0%bb … hLstvL5eMaqK8jkUA

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 00:20 от Mydream

# 711
Много ми се иска БЕРГ да е адвокатка,или сътрудничка на съдията.... baby_neutral baby_neutral

Върнах се назад в темичката. Grinning

Дано всички наши пожелания се сбъдват, както досега! Hug Hug

# 712

Много се радвам за нашия филм.  Peace
Краси, току що ми казаха от София, че на Гурко и бул.България, точно пред стадиона, над светофара, билбордът е за ВВ. Общата снимка на главните герои. Можеш да го снимаш утре, ако отидеш до там... Praynig Peace

Не съм сигурна дали е тази снимка... newsm78

# 713
  • София

Много се радвам за нашия филм.  Peace
Краси, току що ми казаха от София, че на Гурко и бул.България, точно пред стадиона, над светофара, билбордът е за ВВ. Общата снимка на главните герои. Можеш да го снимаш утре, ако отидеш до там... Praynig Peace

Не съм сигурна дали е тази снимка... newsm78

ЧАКАМ САМО ДА СЪМНЕ И ОТИВАМ...... Peace Laughing

# 714
# 715
Вдясно /на линка, който пуснах в по-горен пост за ВВ/ под актьорите пише, че заплануваните сезони са 5, а броя на епизодите - 150.  Grinning

# 716

Туитър от снощи

Халит Ергенч и Бергюзар Корел са в ресторант Paparazzi. Халит Ергенч излезе на сцената и пее. Супер!

Слушаме My way в изпълнение на Халит Ергенч. Просто великолепно!

Снимки на заведението

http://www.neredekal.com/paparazzi-restaurant-bar-beach-club/

Между другото имало е и доста други известни личности в заведението. Може и журналистите да са щракнали някое фото. Снимката е от една туитърка.

# 717
Добро утро!
Усмивки, успех и удовлетворение през новата седмица!

Варна,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug!

Поздрав за всички, разбира се с My way Heart Eyes Hug

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 08:24 от Mydream

# 718

Варна  Hug Hug Hug

Хубава новина за събуждане!!! Hug

Ресторанта се казва Paparazzi и дано това помогне да има и още снимки, а и видео!

# 719
  • София
ДОБРО  УТРО    bouquet  bouquet

Ето и обещаното от мен.....

Общи условия

Активация на акаунт