"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - тема 213

• 38 560
  • 726
  •   1
Отговори
# 690

# 691

\кликнете за голям размер\

Biri Senlendirici'ye Muhtesem Yuzyil'da rol ayarlasin newsm78 newsm78 newsm78

Доколкото разбирам той е кларнетист. Ще има роля във ВВ? newsm78

# 692

Разбрах, че в София имало билбордове с реклама за предстоящо излъчване на ВВ. Някой друг засичал ли е подобно нещо.

# 693
  • София

ПРИЯТНА,РОЗОВА ВЕЧЕР 1dating   loveuuu Two Hearts txtloves

# 694
И от мен! Hug
С пожелание за прекрасна нова седмица! Hug Heart Eyes

# 695
Момичета ,в кой сериял играе Пелин?
Аз не съм много възхитена /за сега разбира се/
от  участието на Пелин Карахан.Предпочитанията ми бяха други,
но видях,че в Турция Пелин
има много фенове.Вие харесвате ли я?
.

# 696
Момичета ,в кой сериял играе Пелин?
Аз не съм много възхитена /за сега разбира се/
от  участието на Пелин Карахан.Предпочитанията ми бяха други,
но видях,че в Турция Пелин
има много фенове.Вие харесвате ли я?

Играеше в "Мечтатели". Не съм го гледала.

# 697
Марманче,благодаря!

# 698
  • София

Разбрах, че в София имало билбордове с реклама за предстоящо излъчване на ВВ. Някой друг засичал ли е подобно нещо.

ВАРНА,ТОКУ ЩО СЕ ВРЪЩАМ ОТ ОБИКОЛКАТА МИ ОКОЛО ОРЛОВ МОСТ....ВСИЧКИ БИЛБОРДОВЕ ПРЕДИ,СЛЕД И НА САМИЯ МОСТ ГИ ВИДЯХ,ПРОЧЕТОХ, НО  НЯМА  НИЩО!!!!ИМАХ ГОТОВНОСТ И ДА СНИМАМ,АМА... #Crazy newsm78 Joy Joy

# 699

ВАРНА,ТОКУ ЩО СЕ ВРЪЩАМ ОТ ОБИКОЛКАТА МИ ОКОЛО ОРЛОВ МОСТ....ВСИЧКИ ПРЕДИ,СЛЕД И НА САМИЯ МОСТ ГИ ВИДЯХ,ПРОЧЕТОХ, НО  НЯМА  НИЩО!!!!ИМАХ ГОТОВНОСТ И ДА СНИМАМ,АМА... #Crazy newsm78 Joy Joy

Joy

Краси!  Hug

Журналистите нали за достоверност търсят два източника, та и аз- единият ми каза, че има билбордове, а другият, че се излъчва реклама по ТВ7. Ще видим, пък, ако не го дават, не е драма за нас.

# 700
  • София
МОМИЧЕТА,ТОКУ ЩО ПО ТВ 7,ТАКА МЕЖДУ ДРУГОТО ПУСНАХА В РЕКЛАМИТЕ  САМА ДВА КАДЪРА ОТ ВВ И ТО НЕЯСНИ,НО ОТ СЕРИЯЛА.....

# 701
МОМИЧЕТА,ТОКУ ЩО ПО ТВ 7,ТАКА МЕЖДУ ДРУГОТО ПУСНАХА В РЕКЛАМИТЕ  САМА ДВА КАДЪРА ОТ ВВ И ТО НЕЯСНИ,НО ОТ СЕРИЯЛА.....

Краси  Hug Hug Hug

Аз също видях един кадър! Значи ще се гледа!

# 702
Доста се говореше за излъчване по БТВ. Напоследък ТВ 7 се нае сериозно, този канал има ли нещо общо с БТВ? Със собствениците. Ако е така, нищо чудно.
марманчи, този един кадър - какво? Само картинка  или имаше някакъв надпис?

# 703

То в медиите не се знае кой с кого има връзка. Но ТВ7 е телевизия, която се бори да пробие и очевидно разчитат на скандала за малко, даже бих казала много безплатна реклама. Със сигурност ще има протести, но не само у нас, навсякъде е всяко чудо за три дни и ако са решили да го пуснат, ще си го излъчат.

На бордовете пишело- от септември, сериалът, който завладя света.

# 704
Доста се говореше за излъчване по БТВ. Напоследък ТВ 7 се нае сериозно, този канал има ли нещо общо с БТВ? Със собствениците. Ако е така, нищо чудно.
марманчи, този един кадър - какво? Само картинка  или имаше някакъв надпис?

Собствениците са различни!  Хванах само една заставка и това е\ нещо като лампата на Аладин ми се стори  Joy\ , но Краси е видяла повече и явно ще се излъчва по тв7. Сега пак имаше рекламен блок, но не видях нищо.

Общи условия

Активация на акаунт