Любовник?

• 134 585
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 1 905
Ти мисля,че няма как,но и аз съм пускала снимки.Верно,не се случва всеки ден,и едва ли някой ме помни,но все пак съм пускала.

Еми, точно де - не виждам как ще се познаем чак така лесно...аз пиша от години из форума. Познавам три потребителки, с които съм се срещала и са ми пращали снимки. Иначе - абсурд да позная някого.
В тоя ред на мисли - сподели си де за любовника - няма да те позная, ето  Joy

# 1 906
Аз нямам предвид да разпознаеш непознат по снимка от форума,а че тук вероятно пишат и хора,които се познават.Но нека не изместваме темата повече Wink

# 1 907
Ами не, нямам приятели, нито познати - които пишат тук. Ако има такива - не са ми близки. Значи - без снимка на профила - няма как да ме познаят.
Това си е темата иначе - стига скрупули - ако ще признавате нещо - признавайте, не се крийте иззад профили без снимки  Crossing Arms

# 1 908
Добро утро, а какво става когато любовникът започне да ревнува и не от съпруга, а от други мъже?

# 1 909
Добро утро, а какво става когато любовникът започне да ревнува и не от съпруга, а от други мъже?

Означава, че по принцип е много ревнив..)
Съпругът не е конкуренция..Wink

# 1 910
  • София
Не му е, защото жените пеят същата песен като мъжете - аз отдавна не спя с него, просто съжителстваме заради ипотеката и децата.

# 1 911
Не мисля дори, че е това..
Просто е ясно - че нещо куца и иначе няма да е така..)

# 1 912
  • Там, където ме обичат
Не му е, защото жените пеят същата песен като мъжете - аз отдавна не спя с него, просто съжителстваме заради ипотеката и децата.
Ще ме умориш.  Joy Joy Joy

# 1 913

става лошо  , ако и жената не иска да си разваля семейството , защото такъв ревнив мъж е способен на доста неща.. Най-добре е прекратяване на такава връзка, ако не се цели развитието и и съвместно бъдещо съжителство ( с любовника )

# 1 914
Зависи. Жените обичат да бъдат ревнувани, в определена степен, разбира се. Това им доказва колко са прекрасни. Тогава тя, жената - престава да говори за съпруга и дома си или децата - ако преди го е правила. Това, че не спи със съпруга - е ясно от самото начало, моля ви.

# 1 915
Това, че не спи със съпруга - е ясно от самото начало, моля ви.

Това пък са такива клишета.. ooooh!

# 1 916

Това е нормално.Той едва ли се вълнува дали спиш или не със съпруга,щом има и за него.
Появата на друг мъж обаче,вече е заплаха,че за него може и да не остане.

# 1 917
То,самата думичка -любовник си е клише.Душеприказчик,интимен партньор,тапа за запълване на дупки и т.н. най-различни варианти ooooh!

# 1 918
Не, думата любовник идва от "любов" в оня смисъл - демек таен интимен партньор. Ако го превърнеш в душеприказчик, приятел и тн - проблемът вече набъбва дет се вика  Wink
А "тапата" определено показва о тношението ти към този вид отношения.

# 1 919
То,таен,интимен,ако е значи тапи запушва-горко му Shocked

Общи условия

Активация на акаунт