Любовник?

• 134 573
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 1 935
А, не знам – около мен разводите не се дължат масово на любовници. В същото време, особено напоследък – подразбирам, че доста хора са имали забежки...

# 1 936
На мен ми се вижда странно да се виждаш с любовника само за секс,без да си споделяте проблемите,да си дадате кураж взаимно...Това "само секс" ми се струва възможно,ако си с този човек само веднъж,или най-много 3 пъти.

# 1 937
Зависи. Според мен мъжете са тези, дето могат да поставят рязка граница, жените са по-слабохарактерни в тия отношения. Но е възможно да има секс от време на време, без обвързване особено.

# 1 938
Зависи. Според мен мъжете са тези, дето могат да поставят рязка граница, жените са по-слабохарактерни в тия отношения. Но е възможно да има секс от време на време, без обвързване особено.
Peace жените са тези които влагат чувства,при мъжете е по скоро за спорта.Аз не съм имала любовник и да ви кажа честно хич нямам и намерение да си намирам!Всичкото това криене,лъгане от мъжа ти,от децата,приятелите,колегите.......не е за мен като че ли  Laughing

# 1 939
Така е, влагате.
повтарям се от друга тема, но...
"едно е да го слагаш, друго е да ти го слагат" - думи на жена  Simple Smile

за това и ваште забежки и кривки са по-опасни.

# 1 940
Добре де,това не влагане как изглежда?Чука,вдига си ципа и кой от къде е?Без споделяне на проблеми,без искане на съвети,без да си разкажат на кой какво му се е случило през времето в което не са били заедно?

# 1 941
  • Бургас
Добре де,това не влагане как изглежда?Чука,вдига си ципа и кой от къде е?Без споделяне на проблеми,без искане на съвети,без да си разкажат на кой какво му се е случило през времето в което не са били заедно?

Е, разменя се някоя и друга приказка, но общо взето е точно така. Чувала съм го дори от непознати при случайно доловен разговор. Чук и бег. Изчуквате се, всеки се облича и който откъдето е. Няма гушканици, няма споделянки - те са за гаджето/съпруга. Затова по-назад казах, че е някак... ненормална цялата тази работа. Но колкото хора толкова и възприятия. Някои ги устройва това и точно то им носи тръпката, удовлетворението.
Но нито всички мъже са така, нито всички жени ще са склонни така да се чувстват щастливи.

# 1 942
Добре бе, Юли - сама го написа - споделянки и тн са за съпруга. Ето, секса обаче с него нещо никъв го няма, тогава жената намира за секс друг  Wink

Иначе се замислям - за вас само споделянето ли може да е тема на разговор с някого  Rolling Eyes

# 1 943
  • София
.

# 1 944
Абе не е само споделянето естествено,но общи приказки може с всеки да си приказва човек.Мисълта ми се върти око въпроса колко близки са тогава тези,които не влагат.

# 1 945
 Аз пък съм чувала за случаи, в които се гушкат, милват, шегуват се,  ако щете и за политика си говорят....  Laughing
Неща, в които съпругът не го бива Mr. Green

# 1 946
Абе не е само споделянето естествено,но общи приказки може с всеки да си приказва човек.Мисълта ми се върти око въпроса колко близки са тогава тези,които не влагат.

Ти се лашкаш от едната в другата крайност. За каква близост питаш след като любовника може да е точно и е динствено за секс, там има тръпка, химия, отличен оргазъм. Може и да е нещо повече от секс - тоест да има и сходство в характери и дори определени чувства. Но това не значи, че е задължително жената да се разведе. Демек пак с такъв ти е добре...то като цяло любовника затова се хваща бе, за кеф

# 1 947
Не,Вилико,не се лашкам в крайности.Опитвам се да разбера дали хората,за които любовника е само секс,все пак по някакъв начин го чувстват близък,или това са две взаимно изключващи се неща.

# 1 948
Според мен не са взаимно изключващи се неща.

# 1 949
Не,Вилико,не се лашкам в крайности.Опитвам се да разбера дали хората,за които любовника е само секс,все пак по някакъв начин го чувстват близък,или това са две взаимно изключващи се неща.
Близостта сама по себе си е относителна. Аз съм чувствала близки мъже след няколко секса, само щот ме е видял гола...но вероятно не е било точно заради това, а съм се заблуждавала де. Мисля си че с годините човек придобива мноооого опит...

Общи условия

Активация на акаунт