Любовник?

• 134 460
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 2 145
Не очаквайте от него подараци и не му споменавайте даже бегло, че нямате такъв от него.

Ооо, тук се издънвам одма – все пак нали ми го слага – едно уважение и кавалерство няма да му натежи! Демек подаръците пък за мен са в реда на нещата...После аз ще се отблагодарявам подобаващо и така.
Joy Joy JoyОх, Вилико, много се смея с теб. Ама моля те не му искай някво порше, че ще има да се отблагодаряваш  Mr. Green

# 2 146
Не мога да разбера за какво ви е да го задържате любовника - сексуалната тръпка е твърде мимолетна в сравнение с емоционалната такава - в смисъл, че след няколкократна употреба отношения, базиращи се единствено на секс, се изчерпват.

... или просто влагате друг смисъл в думата "любовник".
Аз под "любовник", разбирам мъж за секс (без значение в момента във връзка ли сте или не), евентуално може и някакви приятелски отношения да имате.

Обаче тук май се спряга "възлюбен" извън семейното ложе или "чужд мъж", т.е. в случая по-скоро жената е любовницата, а "той" се явява не само като обект на сексуално желание, оттам идват и въпросителните и терзанията.

# 2 147
Не очаквайте от него подараци и не му споменавайте даже бегло, че нямате такъв от него.

Ооо, тук се издънвам одма – все пак нали ми го слага – едно уважение и кавалерство няма да му натежи! Демек подаръците пък за мен са в реда на нещата...После аз ще се отблагодарявам подобаващо и така.
Joy Joy JoyОх, Вилико, много се смея с теб. Ама моля те не му искай някво порше, че ще има да се отблагодаряваш  Mr. Green

ооо, да ти кажа за порше съм склонна на чудеса от храброст...ако ме разбираш  Joy
Пък и замисли се - пича ако има такава кола - това предполага определен стандарт - е, те тогава определено очаквам подаръци!

# 2 148
Така малко да го сглобим:
 1. Не показвай на любовника, че си хлътнала по него.
 2. Бъдете винаги усмихната и не го ползвайте за кошче за душевните си семейни отпадъци.
 3. Не очаквайте от него подаръци и не му споменавайте даже бегло, че нямате такъв от него.
 4. Любовникът следва да се употребява строго по предназначение

Приемат се още идеи.

# 2 149
 Joy Joy JoyВилико, нали беше влюбена сега вече се съмнявам дали в него или в поршето  Joy Joy Joy
Ок, добре, значи любовника трябва да подарява по-значими подараци от милото и така ще му ставате все по скъпи и по-мили да не загуби инвестицията си.
После и един списък: как да не загубим съпругът/та докато сме с любовник/ца bowuu

# 2 150
Така малко да го сглобим:
 1. Не показвай на любовника, че си хлътнала по него.
 2. Бъдете винаги усмихната и не го ползвайте за кошче за душевните си семейни отпадъци.
 3. Не очаквайте от него подаръци и не му споменавайте даже бегло, че нямате такъв от него.
 4. Любовникът следва да се употребява строго по предназначение

Приемат се още идеи.

ще трябва да му чешете егото
при среща да сте чисти, гладки, спретнати ииии "винаги готови"
 Joy Joy Joy

аааа, ако сте неразположени, само на кафе и то на силно публично място! е, освен ако не сте си взели черна хавлия в дамската чанта.

# 2 151
Абе вие луди ли сте? Това с подаръците веднага го махнете! Те са израз на неговия мерак все пак!

Joy Joy JoyВилико, нали беше влюбена сега вече се съмнявам дали в него или в поршето  Joy Joy Joy
Ок, добре, значи любовника трябва да подарява по-значими подараци от милото и така ще му ставате все по скъпи и по-мили да не загуби инвестицията си.
После и един списък: как да не загубим съпругът/та докато сме с любовник/ца bowuu
Бе в любовника нали не бива да съм влюбена, така че отговора е ясен!

bjørndalen - ти наред ли си? Ако жената е неразположена - първо, има други дупки, второ има и ръце, уста и тн. Ако ще пхравим само мисионерски секс - за какво ми е, нали вкъщи го имам?!?  Joy

# 2 152
  • Бургас
Аааа, подаръци в повечето случаи правят женените мъже на любовниците си. И да - зависи си от стандарта. От такъв с Порш и аз ще очаквам. Но като цяло свободната жена, любовница на обвързан мъж, облажва повече.  Laughing Свободният мъж винаги може да си намери нещо за секс и без да инвестира - загорели момета колкото искаш. Ще се харчи той за подаръци... друг път. Идеята е да се хване нещо за секс, не да влагаш (няма значение емоции или пари - мъжете трудно влагат и двете  Laughing ).
И какво не и харесвате на мисионерската, може да бъде много приятна...  Whistling

# 2 153
bjørndalen - ти наред ли си? Ако жената е неразположена - първо, има други дупки, второ има и ръце, уста и тн. Ако ще пхравим само мисионерски секс - за какво ми е, нали вкъщи го имам?!?  Joy

ама превръзката не запушва ли и другите дупки?
светнете ме малко, щот за последен път ползвах преди 17 г.  Joy Joy Joy

п.п. сетих сА, има тампони

# 2 154
Чакай бе, Юли - нали тук сме семейни жени и като говорим за любовниците - имах предвид семейна жена да си има - демек никво значение няма дали той, любовника - е сам или семеен също. При всички положения е длъжен да подарява, след като не ухажва, не сваля и не води натам насам любовницата - нали се крият - поне може да си отпусне кесията  Crossing Arms

bjørndalen - ти наред ли си? Ако жената е неразположена - първо, има други дупки, второ има и ръце, уста и тн. Ако ще пхравим само мисионерски секс - за какво ми е, нали вкъщи го имам?!?  Joy

ама превръзката не запушва ли и другите дупки?
светнете ме малко, щот за последен път ползвах преди 17 г.  Joy Joy Joy

п.п. сетих сА, има тампони

Първо мислех, че си мъж, сега се оказва, че си баба на поне 65-70 години - последно?  Joy
Секса не е само това в онва - моля ти се, с любовника това е хубавото - че се експериментира, то затова секса с него е така сладък, а не рутинен и обичаен  Twisted Evil

# 2 155
  • Варна
А така, Вили, харесвам хода на мисълта ти. Hug
ЛЮБОВНИЦИ, не се стискайте, подарявайте подаръци - хубави и по много!

# 2 156
ся па и баба?! виж, с дядо по бих се примирил, макар че......

а как ще си оправдаете подаръците, м?

# 2 157
Ми от 17 да не ползваш значи само едно - критическата ти е била някъде тогава  Joy

А, подаръците лесно се оправдават - приятелка ми го е подарила, че не й става, не си го харесва вече, купила съм си го, защото съм се влюбила в него, крия го и го вадя на някоя Коледа - тогава поне епозволено да се пазарува по много, намерила съм си го на пътя, въобще - ти дай подаръци - аз ще си намеря начина да ги оправдая  Joy

# 2 158
  • Kопенхаген
Написахте ли някъде, че любовника трябва да е достатъчно финансово красив, за да урежда престоя по хотелите, ресторанта, нощния клуб и за всеки личен празник да е готов с подарък.

За мен това е идеалния образ на любовник! Голи щпинги само за гол секс... Цъ...!  Crossing Arms

# 2 159
  • Варна
Вили, и казваш, че нямаш любовник?!?!? Joy Толкова добре си теоретично подкована.

Общи условия

Активация на акаунт