Любовник?

• 134 545
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 1 980
А как успявате да не влагате чувства, особено ако е от повече време господина? То вярно, че има мъже ,които ама хич не стават да си вложиш чувствата при тях, но повечето предполагам стават.

Това, че харесвам някого - не значи, че ще го заобичам..
Simple Smile
Аз ако заобичвах всеки, който ми допада.. #Crazy ooooh!
Да ясно, но ти имаш повече опит с повече мъже. Когато примерно е само един от много време е по различно.

# 1 981

Относно - споделянето, а оттам -  привързването..всичко се контролира с честотата на срещите..)
Ако се виждате и общувате пълноценно 1 път в месеца, няма как някой да закопнее за трайно обвързване. Така връзката може да продължи с години, а отношенията осен любовни да са и приятелски.
много вярно.

не мога да разбера защо повечето залитат в крайностите- или е само секс като животни , или задължително влюбване + развод .
повечето случаи ( за които аз знам от приятели и приятелки  и личен опит  ) е точно любовно-приятелски отношения продължаващи доста време. Явно си зависи от човек дали ще почне да копнее да пере чорапите и на любовника  да развали кефа  Grinning

А как успявате да не влагате чувства, особено ако е от повече време господина? То вярно, че има мъже ,които ама хич не стават да си вложиш чувствата при тях, но повечето предполагам стават.

Това, че харесвам някого - не значи, че ще го заобичам..
Simple Smile
Аз ако заобичвах всеки, който ми допада.. #Crazy ooooh!
Да ясно, но ти имаш повече опит с повече мъже. Когато примерно е само един от много време е по различно.
това също не е вярно. не е до опита с повечето мъже.. това не ти притъпява чувствата или да те прави недосегаем . Това , че е един от много време не винаги е свързано с любовта . Понякога просто хората си пасват в секса и продължава връзката повече време.

# 1 982
Както може да не е свързано с любовта, така може и това да е единствения мотив ,а не секса. Живота е шарен за всеки е различно. А това,че го виждаш 1 път в месеца пак нищо не означава. На дали една жена си мисли как иска да пере чорапите на любовника, но е  възможно да искаш да го виждаш през ден. Няма правила. И ако с един мъж ти се случи така, може със следващия да е различно.

# 1 983
  • Бургас
 Deniti -искам да ти кажа само ,че в твоят случай те разбирам и мисля ,че си права.Любопитно ми е обаче за какво обикновенно си говорите когато сте заедно?Споделяте ли си чувства от рода че много се обичате и т.н с една дума разкривате ли се , и ако се бяхте   срещнали по-рано щеше да се ожените.Уместно ли е да се коментира примерно съпругът пред любовника дори и за хубави неща или това в разумни граници.Дали на любовника ще му се слуша или ще се натоварва?Може би е индивидуално.Доколкото са ми споделяли приятелки добре било жената да си остане загадка за мъжа и да не се разкрива напълно.Но то за по-дълга връзка е трудно?!

# 1 984
Deniti -искам да ти кажа само ,че в твоят случай те разбирам и мисля ,че си права.Любопитно ми е обаче за какво обикновенно си говорите когато сте заедно?Споделяте ли си чувства от рода че много се обичате и т.н с една дума разкривате ли се , и ако се бяхте   срещнали по-рано щеше да се ожените.Уместно ли е да се коментира примерно съпругът пред любовника дори и за хубави неща или това в разумни граници.Дали на любовника ще му се слуша или ще се натоварва?Може би е индивидуално.Доколкото са ми споделяли приятелки добре било жената да си остане загадка за мъжа и да не се разкрива напълно.Но то за по-дълга връзка е трудно?!

Моята история е доста смахната..чак не ми се разказва. Не искам да му казвам какво означава за мен.Пък може и накрая да му кажа и да ми олекне на душата. Преди много години се влюбих в него без да искам и без да съм го търсила. Случи се. От тогава не можах да се откажа от него , въпреки ,че исках.Най- вероятно го обичам.

# 1 985
  • Другата България
Не искам да му казвам какво означава за мен.
Преди много години се влюбих в него без да искам и без да съм го търсила.
Най- вероятно го обичам.
Laughing Вече знае какво означаваш за него, можеш да си сигурна. Peace
Само не възлагай прекалени надежди, че после чуВството не е от най-приятните..... Peace

# 1 986
Човек не винаги може правилно да прецени дали обича или не даден човек.Понякога му е хубаво да се заблуждава.

# 1 987
Както може да не е свързано с любовта, така може и това да е единствения мотив ,а не секса. Живота е шарен за всеки е различно. А това,че го виждаш 1 път в месеца пак нищо не означава. На дали една жена си мисли как иска да пере чорапите на любовника, но е  възможно да искаш да го виждаш през ден. Няма правила. И ако с един мъж ти се случи така, може със следващия да е различно.
тук съм съгласна с теб.
и на мен това ми беше идеята. хора различни, възприятията им също.

Просто срещнах някои мнения в темата , които бяха много категорични.
Не може да слагаме хора и ситуации под общ знаменател.

Денити, щом си се влюбила преди много години може просто вече много да си свикнала с този човек.. Пробвала ли си да го оставиш? Или не искаш?

# 1 988
Не искам да му казвам какво означава за мен.
Преди много години се влюбих в него без да искам и без да съм го търсила.
Най- вероятно го обичам.
Laughing Вече знае какво означаваш за него, можеш да си сигурна. Peace
Само не възлагай прекалени надежди, че после чуВството не е от най-приятните..... Peace

Не знам, аз какво означавам за него, знам само в моята душа какво се случва.

# 1 989
  • Другата България

Embarassed Embarassed Ми написала съм глупост, сори...
Исках да кажа че знае какво означава за теб,  мъжете ги усещат тези неща, а и ние жените сме ...патки понякога и така кълвем..... Mr. Green
Оттук и второто ми изречение-когато много дълго и прекалено си вярвал на някого и те предаде по един или друг начин и разочарованието е голямо.

# 1 990
  • Бургас
А как се справяте с чувствата за вина след изневяра ,особено при дългогодишните  връзки?

# 1 991

Embarassed Embarassed Ми написала съм глупост, сори...
Исках да кажа че знае какво означава за теб,  мъжете ги усещат тези неща, а и ние жените сме ...патки понякога и така кълвем..... Mr. Green
Оттук и второто ми изречение-когато много дълго и прекалено си вярвал на някого и те предаде по един или друг начин и разочарованието е голямо.
Аз не го приемам, така. За какво да му вярвам, как ме е предал. Ами и той е мъж - полигамен предполагам. Малко егоистично се интересувам от моите усещания, чувства и възприятия.

# 1 992
  • Другата България
 Grinning Grinning

# 1 993
Човек не винаги може правилно да прецени дали обича или не даден човек.Понякога му е хубаво да се заблуждава.

А какви са критериите и мерилото дали обичаш или не?

# 1 994
Времето,то е неутрален измерител... и много мъдър при това.

Общи условия

Активация на акаунт