Любовник?

• 134 539
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 2 010
Ей, жените са много влюбчиви. На мъжете им е през оная работа, а жените все се влюбваме. И аз преди мноого години бях попаднала в нещо подобно без да знам в началото, но после всичко стана ясно. Пичът освен мен е имал друга преди мен и по-скоро е имал официални отношения с нея отколкото с мен, но въпреки това и от мен не се отказваше. После разбрах, че освен с мен е имал и с други жени отношения, а накрая аз излязох виновна, че без да искам съм направила нещо, с което онази дето е била преди мен разбрала за мен.  Shocked Ей, такива плетени истории само един мъж може да направи! И аз имах неблагоразумието да се влюбя в него като последната глупачка, че и много време ме държа. Не е ли странно, че все се влюбваме в най-неподходящите?! Обаче тази случка ми е като урок да не взимам нищо и никой насериозно, че знае ли се коя е преди мен, коя след мен, коя заедно с мен?! Мисля, че на мъжете рядко им пука за жените, с които спят. НИе сме глупачките дето се влюбваме и все мислим в романтични рамки. Искрено се надявам да съм се освободила от този начин на мислене, чувстване и действане.

# 2 011
Цитат
Мисля, че на мъжете рядко им пука за жените, с които спят

не мисля , че е вярно.
по-скоро жените обичат да Драматизират много нещата и от там идва трагедията

# 2 012
Погрешно сте ме разбрали. Не съм казала ,че имам любовник от 10 год. Казах, че обичам този мъж от 10 години. Моят живот е нареден. Не го чакам, не се надявам на нищо. Но, така като се замисля най- страстната си любов преживях с него.Не съм наивна, не смятам ,че съм единствена.  Това нещо ми се случи съвсем случайно, не съм го търсила. В един момент разбрах,че съм тотално влюбена в този мъж.
Така и не се отказах от него. Това е .
Ужас ...Все едно чета за себе си ... Е , при мен не са 10 г. , само четири са . Лошото е , че си мислех , че това ще мине с времето . Не минава . Аз си живея моя живот , той неговия . Но не минава ден през който в мислите си да не му споделя нещо , да не мисля за него ... Положението не е никак готино  Confused

Връзка някаква имате ли с него, чувате ли се по телефона например?
Някъде бях чела за нещата, които една жена трябва да има - едното беше една гореща любов, която тя да си мисли, че винаги ще е с нея и някога ще може да си върне...

# 2 013
Цитат
Мисля, че на мъжете рядко им пука за жените, с които спят

не мисля , че е вярно.
по-скоро жените обичат да Драматизират много нещата и от там идва трагедията
Ми както искаш го приемай. Обикновено от страна на мъжа е само секс, пък ти ако искаш драматизирай, ако искаш недей. Наистина на мъжете рядко им пука и в тази тема и навсякъде има достатъчно доказателства за това. Най-добре и на теб да ти е през оная работа и да не ти пука - тогава се получава точно каквото трябва да е.  Wink

# 2 014
Трудно е да си дадеш задника и да не ти пука...

# 2 015
Трудно е да си дадеш задника и да не ти пука...
Е ми не е задължително да даваш нещо повече от него, нали?
А къде отиде удоволствието? Как мъжете могат да го правят, а жените не? Как мъжете не се влюбват и мотаят по няколко жени наведнъж, а жените все се влюбват? Ми трябва да се научат и те. Аз за себе си съм успяла, вероятно защото съм имала най-добрите учители.  Laughing

# 2 016
Странното е, че дори жената да не се влюби - пак се чувства използвана накрая от една връзка само секс  Wink

# 2 017
Странното е, че дори жената да не се влюби - пак се чувства използвана накрая от една връзка само секс  Wink
Е защо да се чувства използвана, като й доставят удоволствие Simple Smile

# 2 018
Странното е, че дори жената да не се влюби - пак се чувства използвана накрая от една връзка само секс  Wink

според мен, който получи "шута" се чувства използван

Grinning

# 2 019

Логически си напълно права. Но от наблюденията ми - става обратното. Жената накрая се чувства използваната. Особено ако се разделят с кофти думи - той става нещастника, дето толкоз време ме е използвал  Wink

според мен, който получи "шута" се чувства използван

Мъж може да накараш да се чувства използван само ако му цоцаш парите. Иначе са такива дебили...

# 2 020
ай ся и чесън! "Дебили" ooooh!

при вас по дефолт винаги идва реч за нещастник. ако я зареже - толкоз време я е използвал
ако го зареже - толкоз си е губила времето
Все нещастници

# 2 021

Логически си напълно права. Но от наблюденията ми - става обратното. Жената накрая се чувства използваната. Особено ако се разделят с кофти думи - той става нещастника, дето толкоз време ме е използвал  Wink

Значи позволяват да ги използват или са имали различни очаквания то връзката Laughing е та тогава става лошо. Иначе проблем няма, разделят се като приятели и си пият кафето....

# 2 022

при вас по дефолт винаги идва реч за нещастник. ако я зареже - толкоз време я е използвал
Все нещастници

Ми малко са мъжете, дето плачат след разбутана връзка, много са жените, дет си скубят косите след загубата на любовника, въобще сравнения много мога да направя. За мен е очебиен факт, че мъжете приемат нещата инак...

# 2 023

Все нещастници

Ми малко са мъжете, дето плачат след разбутана връзка, много са жените, дет си скубят косите след загубата на любовника, въобще сравнения много мога да направя. За мен е очебиен факт, че мъжете приемат нещата инак...
Лошо, защо си скубят косите като винаги ще се яви някой друг.  Laughing  Понякога и един любовник не стига, необходими са двама, че да се допълват Laughing

# 2 024

Все нещастници

нямах предвид рИване.

но да, признавам, че жените се чувствате използвани повече.
ми не мога да се чувствам използван само при секс - било ми е кеф

иначе писах в друга тема или тук по-рано - много голям процент от вас влагат емоции (повече или по-малко) преди да си легнат и от там иде последвалото чувство за използвана (предполагам)

Общи условия

Активация на акаунт