Любовник?

• 134 523
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 2 040
Цитат
Въпросът не е ти да не останеш безразлична, а да го накараш него да не е безразличен

не бих правила нещо такова към някой , който искам да ми е само любовник.
Бъркате пак нещата... не бих играла аз тея игрички - да се правя на безразлична , че да привличам вниманието на някой...

Бъдете себе си , бе хора! Стига с тея истории от Космополитън.

# 2 041
  • Бургас
Най-сигурният начин да отблъснеш един мъж в контекста на темата, е да му покажеш, че си хлътнала. Мъжете се събират с обвързана жена точно защото искат неангажиращ секс на доста високо ниво (предполага се, че една семейна жена е достатъчно наясно какво и как в леглото), без да влагат особени усилия, а още по-малко чувства и отношение. Това, че отчаяната съпруга си е въобразила, че са влюбени в нея си е неин проблем. Жестоко звучи може би, но колкото по-скоро и ясно го разберат жените, толкова по-малко сълзи и сополи ще има. Има изключения, разбира се, на голяма любов, борби и събиранки, но това са едни малки нещастни изключения на общия фон от властващи нагон и интерес. Много сериозно наблюдавам около себе си, слушам и точно до тези изводи стигам.

# 2 042
Можеш да се преструваш, да играеш и да постигнеш така целта си, но това не носи същата вътрешна удовлетвореност, както ако той беше различен /както ни се е искало.

За да си легна с един мъж, той трябва да е приятен. Да има сносна поне външност, да мога да си говоря с него, да ми е приятна компанията му. Е, като са налични тез неща - как да отделя евентуалната възможност от поява на нещо повече? Тоест самия факт, че го искам - е предпоставка, че ме привлича...

# 2 043
Има мъже,които и те търсят емоционална сигурност.Когато му покажеш, че е нещо повече от поредната бройка и той започва да се държи с тебе малко по така. Да малко са тези мъже, но ги има.Пък и всеки иска да бъде малко или много специален. Защо смятате ,че мъжете не искат това?

# 2 044
  • Варна
Не мога да повярвам, че още я нищите тази тема. За това време да си бяхте хванали някой любовник  Mr. Green

# 2 045
Защото и мъжете вярват в насадената реплика - ние сме силния пол. Това често изключва проявата на чувства и лигавщини.

Богиньо - темата ще е вечна - докато свят светува, любовниците - и те, нищо, че из форума нема любовници и любовнички  Joy

# 2 046
Има мъже,които и те търсят емоционална сигурност.Когато му покажеш, че е нещо повече от поредната бройка и той започва да се държи с тебе малко по така. Да малко са тези мъже, но ги има.Пък и всеки иска да бъде малко или много специален. Защо смятате ,че мъжете не искат това?
Според мен изобщо не са малко мъжете, които искат да знаят ,че са специални. Нямам идея обаче това гарантира ли развитие на връзката в положителна или в отрицателна посока;

# 2 047
Цитат
Въпросът не е ти да не останеш безразлична, а да го накараш него да не е безразличен

не бих правила нещо такова към някой , който искам да ми е само любовник.
Бъркате пак нещата... не бих играла аз тея игрички - да се правя на безразлична , че да привличам вниманието на някой...

Бъдете себе си , бе хора! Стига с тея истории от Космополитън.

Ми то не е игра бе, хора. На мен пък ми е много чудно как ще съм нещо друго освен безразлична към някой, с който просто си лягам? Ей това не мога да разбера защо много хора свързват секса с любовта - за мен са си отделни неща. КОгато някой ми е само за секс, хич не ми дреме какво прави и изобщо не ме вълнува и всичко около него ми е досадно. Не мога да разбера какви игри, какви глупости. То по дефолт любовниците са нещо, което ми е ужасно безразлично и единствено искам да не ме търсят и да не ми досаждат допълнително.

# 2 048

За да си легна с един мъж, той трябва да е приятен. Да има сносна поне външност, да мога да си говоря с него, да ми е приятна компанията му. Е, като са налични тез неща - как да отделя евентуалната възможност от поява на нещо повече? Тоест самия факт, че го искам - е предпоставка, че ме привлича...
МИ естествено ама защо пък трябва да ми е интересен и да мисля за него? Как ли пък не!

Според мен изобщо не са малко мъжете, които искат да знаят ,че са специални. Нямам идея обаче това гарантира ли развитие на връзката в положителна или в отрицателна посока;
  Мъжете се чувстват специални като им пускаш.  Wink На тех друго доказателство им не требе.  Wink Слушай една веща в занаята и омотала не малко сърца.
Ти като се представяш добре в секса и не му досаждаш, да видиш как хлътва като невидял. Ми как да не хлътне като такива жени почти няма? Обикновено другите жени хем не са добри в леглото, хем досаждат с чувствата си.

# 2 049
Дели си ги секса и любовта. НО аз говоря за друго. Не познавам човек, който да си уреди среща, да се види с любовника и да легнат нараво без думи и тн. Тоест ти имаш контакт с тоя човек. Такава близост доста често предразполага и поява на определени други емоции, там е разликата. Иначе на теория – си много силна.

# 2 050
Дели си ги секса и любовта. НО аз говоря за друго. Не познавам човек, който да си уреди среща, да се види с любовника и да легнат нараво без думи и тн. Тоест ти имаш контакт с тоя човек. Такава близост доста често предразполага и поява на определени други емоции, там е разликата. Иначе на теория – си много силна.
Ми то аз, ако нямам близост, няма и да си легна с него. В голямата си част може да каже, че сме приятели с тези хора, но това не значи, че ме вълнуват. Изобщо не си мисля за тях, не усещам нищо, абе как да го обясня не знам - просто и да ги има, и да ги няма, ми е все едно. Ама като ги има е по-интересно.  Laughing

# 2 051
  • София
Мисля, че смесвате влюбването със суетата и сексуалните мераци. Влюбеният иска всичко, но и дава всичко. Суетният само иска всичко и нищо не дава.

# 2 052
Ми защо трябва да има влюбване при любовниците? Бе както и да е. На мен интересът към мъжете и към секса ми е секнал за момента, което не ми пречи да ги омотавам дори и  без да си лягам с тях.  Laughing Хайде лек ви ден, че си имам и друга работа.   bouquet

# 2 053
Еее, как не ги мислиш? Че аз 24 часа мисля – за дом, за работа, за съседа, за зъболекаря, точно тоз – дето ми го слага – как да го изключа  Joy
Нещо нали те жегва в стомаха приятно, като го чуеш и си уредите среща? Ако пък нищо не ти става - тогава за какво си лягаш с него?

Сега и до омотаване стигна  Wink стига реклами, моля. Всяка жена има чар и може, ако иска. За друго иде реч...

# 2 054
Чудите се вие как мъжете имат сили да излизат след работа, а аз се чудя на онези, независимо дали мъже или жени, които имат сили да въдят любовни връзки.

Общи условия

Активация на акаунт