Любовник?

• 134 501
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 2 070
HAPPY_QUEEN - Като те чета – направо ми става едно тъжно...как може да си легнеш с човек, за когото хич не ти трепва? Защо силягаш с него тогава?!?

bjørndalen - тук си прав, но това са минимални разходи и често се приемат от съпруга подобаващо - демек тя купува заради другия, но нали няма как да скрие - и съпругът се облажва и си казва - таз мойта каква е апетитна, браааво, така я искам  Joy
Joy, Самата истина си е. Понякога не са толкова минимални разходите, особено за качествено бельо ама карай....( нови рокли, чанти, гримове, козметици, фризьори и т.н.)
за по-брутално бельо задължително  Sunglasses

# 2 071
А, хайде сега - с повечко търсене се намира брутално и по 5-10 лева  Joy

# 2 072
HAPPY_QUEEN - Като те чета – направо ми става едно тъжно...как може да си легнеш с човек, за когото хич не ти трепва? Защо силягаш с него тогава?!?

bjørndalen - тук си прав, но това са минимални разходи и често се приемат от съпруга подобаващо - демек тя купува заради другия, но нали няма как да скрие - и съпругът се облажва и си казва - таз мойта каква е апетитна, браааво, така я искам  Joy
Недей сега и ти тъгува за мен. На мен си ми е добре - нито бърша сълзи, нито страдам. Само намазвам.  Wink Определено не съм за съжаление, можеш да си отправиш мъката на друго място.  Wink
Някой беше писал, че тези, които си търсят любовник от суета го търсят целенасочено.  Shocked Ти пък! То любовници под път и над път - стига да ти хареса някой - да ги ринеш с лопата. Какво толкова има да им се търси не разбрах?!

За бельото моя е достатъчно извратен и маниак, че да ме снабдява с какво ли не бельо - не ми е нужно да купувам отделно.  Wink

# 2 073
Дали мъжът отива на по бира или да чука някоя - каква е разликата? Все го няма вкъщи и все пари се дават  Joy

мдааа, но когато жената отива на по (знам ли) или да я чука някой, дадените пари са винаги повечко.  Peace

Тоест?  newsm78
Защо по презумпция любовника се мисли за каса? Нищо такова...

неееее,
по презумция жената или прави нова прическа или нови дрехи, бельо, парфюм и т.н. - повече пари си е  Joy
Ти пък! Жените само като си намерят любовник ли се гласят! Че това си е ежедневие и без наличие на любовници.  Rolling Eyes

# 2 074
С всеки твой пост все повече се убеждавам, че си нямаш любовници  Mr. Green

# 2 075
С всеки твой пост все повече се убеждавам, че си нямаш любовници  Mr. Green
Каквото искаш си мисли. На мен един не ми е нужен, с повече е по-интересно.  Wink А и както вече писах - желание за секс нямам, не си лягам с никой, но определено има доста хлътнали по мен. Ха сега как стават тия работи? Във всеки един момент мога да си легна с няколко мъже (поне) дето са луди по мен ама не ме е треснал хормона. Пазя си ги за всеки случай, знае ли се... Важното е, че си ги въртя и без да им пускам. Именно за мен е измислено определението "кучка".

# 2 076
  • Другата България
И това защото смята, че жената трябва да се подържа винаги, а не само когато има любовник? newsm78
Всяка уважаваща себе си жена трябва да се стреми да изглежда добре всекидневно и най-вече заради себе си, не заради 1 или повече мъже.
Съжалявам жени, които се "гласят" само когато трябва да си свалят дрехите пред мъж......

# 2 077
Иска ти се да си кучка, само не знам защо с гордост чак...както и да е.

И това защото смята, че жената трябва да се подържа винаги, а не само когато има любовник? newsm78
Всяка уважаваща себе си жена трябва да се стреми да изглежда добре всекидневно и най-вече заради себе си, не заради 1 или повече мъже.
Съжалявам жени, които се "гласят" само когато трябва да си свалят дрехите пред мъж......

Хайде да не си пишем неща от лексиконите, може ли?
Това никъде никой не го е отрекъл и не виждам смисъл да се пениш с уважаващата жена.

# 2 078
  • Другата България
Ха, лексикони, ми че те твоите безкрайни изречения /т.е. разсъждения/ са по зле и от тях, но не за това ставаше дума.
Казах каквото мисля, щото така прозвуча . А и са ми били  противобясна ваксина, така че пяната още не съм си я пуснала Mr. Green
А за кучките.....на някои жени им отива, така че току виж Хепи-то е от тях, няма как да знаем.Аз правя евала на такива жени, щото съм пробвала и не мога.

# 2 079
Ми поне се опитвам да разсъждавам.
А ти четеш и стреляш, без да мислиш.
Всяка жена се поддържа, колкото чувства, иска и може да си позволи. Надали някоя ходи с насрани гащи и си ги сменя само ако се среща с любовника. Мислех, че е пределно ясно за повечето списващи, но за теб специално - го пиша отново.

# 2 080
  • Варна
Не се карайте. Купете си дантелени гащички и излезте да пофлиртувате. Много освежава. Peace

# 2 081
И ти зарежда деня с положителни емоции, поне моят тръгна така Laughing

# 2 082
viliko, да не те хвана яд нещо? Не съм имала намерение да се заяждам, както и да е.

Всъщност исках да кажа на жените да не страдат за нещо, което няма смисъл. Да си хванат по няколко мъже и да си ги въртят на малкия пръст вместо да страдат за един.
Лично аз мисля, че има много по-важни неща от секса и от мъжете и вероятно защото съм правила много секс и съм имала всякакви мъже, ми е дошло до гуша и ми се иска да направя нещо значително със живота си, да постигна нещо, макар и да не съм първа младост, но пак добре че ми е дошъл акъла. На някои хора никога не им идва. Мъжете винаги ме връщат крачка назад и много ми пречат в развитието. Когато човек е прекалено замислен и отдава прекалено много енергия за мъже, не му остава за по-важни неща. А за мен лично мъжете не си заслужават времето и усилията. Много по-добре е да се насочи човек към по-важни и по-печеливши неща. А мъжете да са помежду другото. Спирам с поученията. Честно казано не ми дреме кой какво мисли за мен. За друго влязох в темата.

# 2 083
[quote author=HAPPY_QUEEN link=topic=672935.msg24607526#msg24607526 date=136316248
Някой беше писал, че тези, които си търсят любовник от суета го търсят целенасочено.  Shocked Ти пък! То любовници под път и над път - стига да ти хареса някой - да ги ринеш с лопата. Какво толкова има да им се търси не разбрах?!
[/quote]
Сигурно разбираме различни неща под думата лИбовник.Да,такива за еднократна употреба с лопата да ги ринеш.Някоя от твоите забежки продължавала ли е повече от година?
ПРЕДПОПАГАМ,че ако го правиш от суета ще търсиш и подбираш.

# 2 084
Не се карайте. Купете си дантелени гащички и излезте да пофлиртувате. Много освежава. Peace

И ти зарежда деня с положителни емоции, поне моят тръгна така Laughing

Казвам ви аз, винаги съм права  Joy

HAPPY_QUEEN - теб съм те чела и в други теми и какво виждам - вътрешния ми усет не се е излъгал - сама написа това, което подозирах  Wink
Само мога да добавя - мъжете са винаги в плюс към останалото - такива, които се връщат назад и ти тежат - просто се елиминират от живота, друг начин няма. НО да кажеш, че има по-важни неща от мъжете - което си е ясно - е все едно да кажеш - има по-важни неща от водата...да, има - ако е налична лимонада вероятно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт