Любовник?

• 134 506
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 2 085
Никоя ли от вас не е била от страната на съпруга, хванала съпругът си с любовница?
Защото аз съм от тази страна и да ви кажа хич...ама хич не е приятно усещането.
А да хванеш някого в нещо подобно не е трудно, само желание да има.

# 2 086
Съжалявам за това, което си преживяла, не съм била, но мога да си представя.
Темата всъщност е повече разсъждения върху усещанията, не точно имате ли любовник и как така. Повечето пишат като си представят. Реално, дори съм доста сигурна - ако в живота се случи любовника - нещата ще стоят различно.

# 2 087
С всеки твой пост все повече се убеждавам, че си нямаш любовници  Mr. Green
Каквото искаш си мисли. На мен един не ми е нужен, с повече е по-интересно.  Wink А и както вече писах - желание за секс нямам, не си лягам с никой, но определено има доста хлътнали по мен. Ха сега как стават тия работи? Във всеки един момент мога да си легна с няколко мъже (поне) дето са луди по мен ама не ме е треснал хормона. Пазя си ги за всеки случай, знае ли се... Важното е, че си ги въртя и без да им пускам. Именно за мен е измислено определението "кучка".

Това,че можеш да си легнеш с тях не ги прави любовници. Просто ще правите секс един път. Любовника е друго нещо.

# 2 088
И какво значи можеш? Това е малко наивно да си мислиш, че всеки мъж ти е в кърпа вързан, но има жени - като нея, за които това е важното и се отдават така заредени на други неща  Wink

# 2 089
Това, че и мъжете флиртуват не е гаранция, че на всяка цена ще си легнат с теб. То флирта всеки го може.

# 2 090
А бе ,малко се тези дето биха отказали Laughing
Ама целта не е секс за една нощ,нали?Айде ,признайте си, всяка иска нещо повече от секс!
Всъщност май само HAPPY_QUEEN не си признава....

# 2 091
Руми, повечето в началото не искат нищо повече. Въпросът е после какво става. И според мен това е проблема.

# 2 092
Руми, повечето в началото не искат нищо повече. Въпросът е после какво става. И според мен това е проблема.
E, какво става?Искаш повече и повече...Сигурно чалъма е да знаеш кога да спреш.Е за това ,HAPPY_QUEEN,да даде рецепта,ако може.

# 2 093
Каква рецепта да ти даде точно тя?!?
Пише пределно ясно и не за първи път, че мъжете я товарят и дърпат назад, което говори само едно - имала е достатъчно нерадостни любовници. Затова днес си мисли, че може да чука, когото иска и те се редят на опашка, без да влага нищо, ама не й се занимавало, щот не било важно  Whistling

# 2 094
най-често се чува "не съм го търсила, не съм го искала"

та нещо ме объркахте, за какво "искане" говорите по-горе?!?!?

# 2 095
най-често се чува "не съм го търсила, не съм го искала"

та нещо ме объркахте, за какво "искане" говорите по-горе?!?!?
Не се опитвай,няма да ни разбереш!Дори и ние самите не можем понякога да се разберем и познаем!

# 2 096
Всяка връзка търпи развитие,нали така?Ако някой знае как да ги съхрани нещата в първоначалния им вид,да каже.

# 2 097
Никоя ли от вас не е била от страната на съпруга, хванала съпругът си с любовница?
Защото аз съм от тази страна и да ви кажа хич...ама хич не е приятно усещането.
А да хванеш някого в нещо подобно не е трудно, само желание да има.

На много хора се е случвало. Ти какво предприе? Еднократна ли е забежката или си е връзка от много време?

# 2 098
А не е ли донякъде и в съпругата вината мъжът да си хване любовница?

# 2 099
А не е ли донякъде и в съпругата вината мъжът да си хване любовница?
И това е вярно, но малко ще си признаят. Обикновено вината се хвърля на мъжете Laughing

Общи условия

Активация на акаунт