Любовник?

• 134 470
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 2 115
Ето пример в който никой не е виновен - Имаш приятен колега, говорите си, смеете се, закачки от време на време, споделяне на по сериозни неща понякога. И една сутрин се събуждаш и си даваш сметка, че мислиш за него.........и историята всеки може да си я доразвие сам.
Това е просто увлеЧение към Човек с който ти е приятно да общуваш. За историята си остава такава без продължения просто приятен колега, а и с времето дали ще е все така приятен...

Ами историята може да бъде различна. С времето може да се влюбиш в него, да се запали искрата и т.н. Може да излезе голяма любов,а  може да се окаже и еднократен секс. Зависи и от двамата.
Да може да се влюбиш, но ако във вас всичко ти е ок ще си останеш само с влюбването.

# 2 116
Заради коя лиЧна липса се изневерява и не е другият също виновен.
Само не ми казвай секс, елементарно е.

искаш ли една?
разбирането

при една огромна част от обвързаните жени, проблема е, че половинката им, видите ли вий, не ги разбира.
"той така чудесно ме разбира, а моя изобщо не ме разбира"

не е проблем да разбираш нещо, което не ти е в къщата и на главата, но пък разбирането лесно сваля гащите на обвързаните.

На това му се казва несходство в характерите.

не бих казал.

това е най-големия "грях" на обвързаните мъже.
огромен процент жени, обвиняват половинките си в това, че не ги разбират. Е, случва се и мъже да го правят.

# 2 117

искаш ли една?
разбирането

при една огромна част от обвързаните жени, проблема е, че половинката им, видите ли вий, не ги разбира.

не е проблем да разбираш нещо, което не ти е в къщата и на главата, но пък разбирането лесно сваля гащите на обвързаните.

Ама ако не се разбираме защо сме заедно и двамата сме виновни за неразбирането.

# 2 118
  • Другата България
Ми поне се опитвам да разсъждавам.
А ти четеш и стреляш, без да мислиш.
Всяка жена се поддържа, колкото чувства, иска и може да си позволи. Надали някоя ходи с насрани гащи и си ги сменя само ако се среща с любовника. Мислех, че е пределно ясно за повечето списващи, но за теб специално - го пиша отново.
bowuu bowuu Ама не можеш да си представиш колко съм ти благодарна за което, ако не ме беше просветлила никога нямаше да си изясня тази велика твоя мисъл.
Какво да се прави, не всички можем да разсъждаваме......

# 2 119

искаш ли една?
разбирането

Ама ако не се разбираме защо сме заедно и двамата сме виновни за неразбирането.

Според мен, ако мъжът си е същия като в началото, но жената вече има завишени претенции – винага не е у него, че не може да отговори.

Merri_An, моля те, пиши поне малко по темата, доста приятно си върви, къде шеговито, къде на изуст, къде предполагаемо, ама все пак  Wink

# 2 120
Ето пример в който никой не е виновен - Имаш приятен колега, говорите си, смеете се, закачки от време на време, споделяне на по сериозни неща понякога. И една сутрин се събуждаш и си даваш сметка, че мислиш за него.........и историята всеки може да си я доразвие сам.
Това е просто увлеЧение към Човек с който ти е приятно да общуваш. За историята си остава такава без продължения просто приятен колега, а и с времето дали ще е все така приятен...

Ами историята може да бъде различна. С времето може да се влюбиш в него, да се запали искрата и т.н. Може да излезе голяма любов,а  може да се окаже и еднократен секс. Зависи и от двамата.
Да може да се влюбиш, но ако във вас всичко ти е ок ще си останеш само с влюбването.

с влюбването, може да разпертушиниш ОК-то.
и за самооправдание, ще почнеш да ровиш и все ще си намериш неща, които не са ОК.

# 2 121
Аз му казвам, липса на комуникация /това с разбирането/.
Вилико, ако не може да отговори на изискванията ми проблема е само негов, да се постарае малко повече Laughing, все пак такава жена трябва да се заслужи Simple Smile

# 2 122
Ами Вилико, защо мъжа е останал на едно място, защо и той не се е развивал, едва ли и на него му е особенно приятно жената да е светлинни години пред него и не говоря само за кариера ами и за общи знания да речем, интереси. Така че и той сам си  виновен за ситуацията.

# 2 123
  • Другата България

Merri_An, моля те, пиши поне малко по темата, доста приятно си върви, къде шеговито, къде на изуст, къде предполагаемо, ама все пак  Wink

В момента в който го направих ти побърза да плеснеш компетентното си мнение , че се пеня и не мисля, та предпочитам да чета засега.Не теб, ама нямам избор, така че карам наред. Като говориш общи приказки и даваш съвети поне кажи дали го правиш от опит, че то така всеки може да се прави на.... Sunglasses
По темата може много да се говори, но наистина всеки да споделя опит.Иначе нещата се обезмислят и се превръщат в една говорилня, в която може дори да ти стане скучно.

# 2 124
Аз му казвам, липса на комуникация /това с разбирането/.
Вилико ако не може да отговори на изискванията ми проблема е само негов, да се постарае малко повече Laughing, все пак такава жена трябва да се заслужи Simple Smile

Принципно ти можеш всичко да очакваш. Но в крайна сметка вината за евентуалната раздяла няма да е негова, а твоя. Човек понякога не може да даде повече от това, на което е способен, а понякога насила нищо не става накрая...

и за самооправдание, ще почнеш да ровиш и все ще си намериш неща, които не са ОК.

Има ли друго влюбване - става мазало в брака. Независимо дали до раздяла ще се стигне, се минава през наситен емоционален период. Тогава съпругът изглежда все по-лош...

Ами Вилико, защо мъжа е останал на едно място, защо и той не се е развивал, едва ли и на него му е особенно приятно жената да е светлинни години пред него и не говоря само за кариера ами и за общи знания да речем, интереси. Така че и той сам си  виновен за ситуацията.

Моля? Вече си изсмуквате от пръстите  Joy
Няма как да изискваш от човека до теб да върви с твоя ход, ако той самия не го може.  

# 2 125

Може  Mr. Green сори представих си хвърчащите пета в Ок-то

# 2 126

Merri_An, моля те, пиши поне малко по темата, доста приятно си върви, къде шеговито, къде на изуст, къде предполагаемо, ама все пак  Wink

В момента в който го направих ти побърза да плеснеш компетентното си мнение , че се пеня и не мисля, та предпочитам да чета засега.Не теб, ама нямам избор, така че карам наред. Като говориш общи приказки и даваш съвети поне кажи дали го правиш от опит, че то така всеки може да се прави на.... Sunglasses

Твоят пост беше далеч по-дълбокомислен. Че всяка жена трябва да се поддържа. Нима е невярно твърдението, че всяка го прави или поне се опитва, колкото може?
Ти, като ходиш на опера - с анцунг ли отиваш?

# 2 127
  • Другата България
Моя пост не беше за това изобщо, ама карай, промоцията мина Wink
Няма значение всъщност.
А виж, дали е вярно твърдението ти няма как да знам, защото аз не познавам ВСЯКА, а само определени жени и мога да кажа за тях.И от тях има такива, които наистина приличат на глигани в анцузи. Но това също няма значение и не е обект на темата.

# 2 128
Вилико, знам, че да спори човек с теб е невъзможно  Mr. Green ама да си кажа.
Абе на тос мъж, няма ли да му е малко кофти с такава жена, няма ли да поиска ей така и той малко да се поусъвършенства?
До колкото си спомням ти си имала любовник, но си имаш и семейството, как продължи брака си, не се ли чувстваше кофти? Може да не ми отговаряш лично е, а и аз може би твърде много идеализирам ок-то  Mr. Green

# 2 129
Моя пост не беше за това изобщо, ама карай, промоцията мина Wink
Няма значение всъщност.
А виж, дали е вярно твърдението ти няма как да знам, защото аз не познавам ВСЯКА, а само определени жени и мога да кажа за тях.И от тях има такива, които наистина приличат на глигани в анцузи. Но това също няма значение и не е обект на темата.

Не ми отговори ходиш ли на опера?

Вилико, знам, че да спори човек с теб е невъзможно  Mr. Green ама да си кажа.
Абе на тос мъж, няма ли да му е малко кофти с такава жена, няма ли да поиска ей така и той малко да се поусъвършенства?
До колкото си спомням ти си имала любовник, но си имаш и семейството, как продължи брака си, не се ли чувстваше кофти? Може да не ми отговаряш лично е, а и аз може би твърде много идеализирам ок-то  Mr. Green

Аз не искам да споря. Пиша и коментирам темата, но явно и това ви дразни.
Иначе какво да ти кажа...зависи от мъжа на първо място. НО пък определено има мъже по-слабохарактерни, по-лежерни, някак не така амбицирани да градят или успяват. Ако тия неща в един момент започнат да дразнят жената, защото тя самата е напреднала в кариерата например - защо да обвиняваме мъжа? Той е такъв! Такъв е бил и в началото, тоест жената е била наясно. Или може би не е забелязвала - което пак е нейна грешка...

Общи условия

Активация на акаунт