Любовник?

• 134 447
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 2 175
.......любовника не го търсиш и не си го искала- той е случайност. Grinning

не ме е срам да го кажа, ако обвързана жена заяви това в мое присъствие, просто бих й отвъртял два шамара. няма да го направя, защото и да го искам не мога да ударя жена, макар че често си го е просила.

бих приел, че не го е търсила (с особено мнение), но че не го е искала.........
от личен опит като мъж (Вилико, не баба) и от наблюдение на обкръжение, мога да кажа, че много, ама много рядко мъж би предприел първата крачка спрямо обвързана жена.

дори когато изглежда, че го е направил, той умело е бил насочен към нея от жената, заради егото му "мъж съм, мъж съм, мъж съм"
 за първа крачка към обвързана жена, тя добре си е постлала и е провокирала крачката му с множество "миши стъпки" преди това.

умеете го с приказки, език ва тялото и тем подобни

Не си прав, говоря от името на жена все пак. На доста мъже хич не им пречи, че си обвързана.

# 2 176
JoyТука станало забавно.Само,че не трябваше ли да започнем от това как се хваща лИбовник,пък после да мислим за задържането Laughing
Много пъти е дискутирано, любовника не го търсиш и не си го искала- той е случайност. Grinning
Това което се "случва" и не го искаш е привличането,желанието...От там на татък си е напълно осъзнат избор. Grinning

# 2 177
Много семейни мъже даже предпочитат обвързани жени за по-сигурно,че няма да поискат нещо повече.

# 2 178

не ме е срам да го кажа, ако обвързана жена заяви това в мое присъствие, просто бих й отвъртял два шамара. няма да го направя, защото и да го искам не мога да ударя жена, макар че често си го е просила.

от личен опит като мъж (Вилико, не баба) и от наблюдение на обкръжение, мога да кажа, че много, ама много рядко мъж би предприел първата крачка спрямо обвързана жена.

дори когато изглежда, че го е направил, той умело е бил насочен към нея от жената, заради егото му "мъж съм, мъж съм, мъж съм"
 за първа крачка към обвързана жена, тя добре си е постлала и е провокирала крачката му с множество "миши стъпки" преди това.

Не си прав, говоря от името на жена все пак. На доста мъже хич не им пречи, че си обвързана.

не става въпрос за пречка. и аз нямам нищо против такава, секс, сладки приказки, разбиране (само словесно) и без грам ангажименти. кой ще се оплаче от това? Но колкото и да ми харесва, няма да направя крачката, ако не съм "поканен" или не видя/усетя провокация.

# 2 179
  • София
Много семейни мъже даже предпочитат обвързани жени за по-сигурно,че няма да поискат нещо повече.

Почти всички семейни мъже предпочитат да си имат любовница, която си е само за тях, и която ревнуват не по-малко от собствените си жени.

# 2 180
  • София

Много пъти е дискутирано, любовника не го търсиш и не си го искала- той е случайност. Grinning

Не само че си го искала, но си го и търсила.  Simple Smile
Освен ако не водиш някакво напълно несъзнателно съществувание.

# 2 181
Леле, колко сте изписали не можах даже да го прочета задълбочено, защото нямам време.
Не е еднократна забежка. Няма значение как са хванати, но имам доста материали събрани.
Казах му на него, казах и на нея - в началото тя отричаше....след това си призна всичко.
Сигурно имам вина, гледам 2 деца в къщи , а той е безработен.....
При любовниците има един съществен плюс - липсват напълно битовизмите. Никоя любовница няма да ти каже как да разпределя бюджета от 600 лв. на месец...от кое да се лишим? - Нали?Или изкъпи се и се обръсни, няма значение ,че си си в къщи.
За еднообразието в къщи също няма да се коментира.И още много други.... И най-вече да му галиш великото его. Банална история, но факт.
Развръзката уж продължаваме напред, без забежки. Времето ще покаже.
Аз лично се опитвам да събера всичките парченца, на които се разпаднах за да съм пълноценна майка - за мен сега това е най-важно. А болката ще си остане.

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 09:46 от nikoniki4

# 2 182

Sunglasses Добро утро и хайде по ред:

Вили, и казваш, че нямаш любовник?!?!? Joy Толкова добре си теоретично подкована.

Такова нещо казвала ли съм всъщност  Joy
Иначе, така е, Богиньо, но ти самата знаеш, че от теория до практика има огромна разлика. Аз просто се старая да съм подготвена, ако вземе , та ми се случи  Twisted Evil

Написахте ли някъде, че любовника трябва да е достатъчно финансово красив, за да урежда престоя по хотелите, ресторанта, нощния клуб и за всеки личен празник да е готов с подарък.

За мен това е идеалния образ на любовник! Голи щпинги само за гол секс... Цъ...!  Crossing Arms

О, искам да ти кажа, че в момента е криза и има хотели и по 20тина лева стаята, с баня и топла вода, така че финансовата красота тук не играе роля. Ресторанти и нощни клубове няма - по обективни причини - първо ще те видят, второ как ще се измъкнеш да те няма цяла нощ, та да обикаляш по такива, все пак мъж имаш вкъщи...

преди 17 или 18, трябва да си взема гинкобилобата.  Joy

"скъпи, виж какво порше си намерих на пътя"
"приятелка ми подари поршето си, щот не си го харесва"
 Whistling

Първо, искам ад тикажа за едни съседи. Тоест съсед имаше заведение срещу нас, тя - неговата сервитьорка, класика. Съответно "работеше се" докато има клиенти, а те, клиентите - често усъмваха в заведението  Joy Както и да е, работеха много, съответно той заплата висока даваше и така подаръците не бяха проблем, нали разбирате...Съпругът понеже разбираше, че шефа е свестен, поиска заем от него/демек от любовника/, той нямаше как да откаже. После старата кола на шефа/любовник/ премина в собственост на сервитьорката, защото е с добро сърце и и ска да спести парите за таксита късно вечер, защото тя закъсняваше заради клиентите...Та доста дълго тая сага се развиваше  Mr. Green Значи това по повод поршето  Joy

Тук, честно казано, се затруднявам как да реагирам, защото си напълно прав, а аз мразя другите да са прави...Факт е!

Любовницата е лукс, който не всеки може да си позволи  Grinning

Но като се замисля има и изпаднали жени, които стават любовници за едната слава, за единия гол секс на задната седалка на семейното комби.

Тук много бъркаш, мадам. За теб евроятно е жалко, защото търсиш от любовника нещо друго, ареално - той би трябвало се ползва точно за секс. Не всяка жена търси спонсор, някои само яко чукане и примерно...разбиране  Wink

# 2 183
  • Варна
Вили  Hug

# 2 184
  • Kопенхаген
Любовник не се ,,случва,,, любовник се търси напълно съзнателно в момента в който зейнат емоционални и сексуални празноти.

vili, както вече написах някъде говориш за онези жени, които го правят за слава и за едното чукане на задната седалка.

А истината е, че Любовника трябва да се използва по предназначение, да е пълноценно, да има емоция, сантимент.

Ако ще да е само за едното измъкване за чук и бег, какъв е смисъла. Това може да се постигне и вкъщи.
Само имам една чуденка, такива жени как им е приятно да обслужват двама? newsm78

От векове се знае, че Любовника е един вид Благодетел.

# 2 185
  • Варна
Какво значи "да те обслужват"?
Мен само сервитьори ме обслужват Rolling Eyes

# 2 186
  • Kопенхаген
Какво значи "да те обслужват"?
Мен само сервитьори ме обслужват Rolling Eyes

Именно, да задоволяваш нуждите на двама по точно сексуалните им потребности. Защото няма как да повярвам на приказките за обичането и чувствата към двама мъже.

# 2 187
Какви чувства, какво обслужване  Rolling Eyes
Ти определено не говориш за любовник, а за паралелна връзка, което е различно.

# 2 188
  • Варна
Кхъ, а моето "обслужване" къде го забравяш? Mr. Green Представи си само, двама мъже се стремят да те задоволят напълно. Единият дори повече Mr. Green

# 2 189

Почти всички семейни мъже предпочитат да си имат любовница, която си е само за тях, и която ревнуват не по-малко от собствените си жени.

Може...На мен семеен мъж ми го каза-предпочитал да знае,че има кой да се грижи за нея.Той нито на море можел да я заведе,никъде,защото няма как да оправдае отсъствията си.Искал и нея да има кой да я прибира от работа.А те пак щяли да се виждат.Странно ми се стори да иска да я дели с друг.

Общи условия

Активация на акаунт