Любовник?

• 134 449
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 2 160
преди 17 или 18, трябва да си взема гинкобилобата.  Joy

"скъпи, виж какво порше си намерих на пътя"
"приятелка ми подари поршето си, щот не си го харесва"
 Whistling

мадам: струва ми се, че претенциите ти клонят към това да си любовница, а не да имаш любовник   Thinking

# 2 161
Така малко да го сглобим:
 1. Не показвай на любовника, че си хлътнала по него.
 2. Бъдете винаги усмихната и не го ползвайте за кошче за душевните си семейни отпадъци.
 3. Не очаквайте от него подаръци и не му споменавайте даже бегло, че нямате такъв от него.( тука има чуденка по въпроса, ще се уточнява в движение)
 4. Любовникът следва да се употребява строго по предназначение
 5. Ще трябва да му чешете егото при среща да сте чисти, гладки, спретнати ииии "винаги готови"
 6. Ако жената е неразположена - първо, има други дупки, второ има и ръце, уста и т.н.

# 2 162
 JoyТука станало забавно.Само,че не трябваше ли да започнем от това как се хваща лИбовник,пък после да мислим за задържането Laughing

# 2 163
  • Другата България
Той не се хваща   Crazy Руми, той ти се случва Wink.

# 2 164
Аааа,чакай ти ,чакай ......да случи Laughing

# 2 165
Merri_An: ако си имала и кажеш, че не си го търсила и не си го искала........

# 2 166
Шегувам се разбира се,но баба ми казваше:"то гълъбчето веднъж каца на рамото ти,но трябва да протегнеш ръка да го вземеш..."

# 2 167
JoyТука станало забавно.Само,че не трябваше ли да започнем от това как се хваща лИбовник,пък после да мислим за задържането Laughing

Много пъти е дискутирано, любовника не го търсиш и не си го искала- той е случайност. Grinning

# 2 168
.......любовника не го търсиш и не си го искала- той е случайност. Grinning

не ме е срам да го кажа, ако обвързана жена заяви това в мое присъствие, просто бих й отвъртял два шамара. няма да го направя, защото и да го искам не мога да ударя жена, макар че често си го е просила.

бих приел, че не го е търсила (с особено мнение), но че не го е искала.........
от личен опит като мъж (Вилико, не баба) и от наблюдение на обкръжение, мога да кажа, че много, ама много рядко мъж би предприел първата крачка спрямо обвързана жена.

дори когато изглежда, че го е направил, той умело е бил насочен към нея от жената, заради егото му "мъж съм, мъж съм, мъж съм"
 за първа крачка към обвързана жена, тя добре си е постлала и е провокирала крачката му с множество "миши стъпки" преди това.

умеете го с приказки, език ва тялото и тем подобни

# 2 169
mnogo sladka tema

# 2 170
  • Kопенхаген

мадам: струва ми се, че претенциите ти клонят към това да си любовница, а не да имаш любовник   Thinking

bjørndalen, трудно ми е да хвана логиката на интимната ти мисъл. Не виждам разлика, дали ще си имам любовник или дали ще си съм любовница.

Само искам да кажа, че онези мъже, които си търсят любовници трябва да се представят пред тях достатъчно добре финансово.

А богатите бабетки с жигулата са друга категория  Laughing

# 2 171

bjørndalen, трудно ми е да хвана логиката на интимната ти мисъл. Не виждам разлика, дали ще си имам любовник или дали ще си съм любовница.

Само искам да кажа, че онези мъже, които си търсят любовници трябва да се представят пред тях достатъчно добре финансово.

А богатите бабетки с жигулата са друга категория  Laughing

и на мен ми е трудно  Joy Joy Joy

просто това, което писа за хотели, барове, подаръци и т.н. ми се доближава повече до ситуация в която обвързан се е хванал с любовница, а не обвързана с любовник (бил той обвързан или необвързан)

# 2 172
е, това е много относително,

ако потециалната л-ца живее с 200 лв на месец всеки с над този доход ще й се стори интересен

# 2 173
  • Kопенхаген
bjørndalen , както вече казах важно е любовника да е състоятелен, а любовницата какво значение има дали е семейна или свободна? Задълженията им са едни и същи  Grinning

gold, с 300- 400лв месечна заплата любовница не може да се отглежда.

Любовницата е лукс, който не всеки може да си позволи  Grinning

Но като се замисля има и изпаднали жени, които стават любовници за едната слава, за единия гол секс на задната седалка на семейното комби.

# 2 174
както казва един познат - за 2 водки и 2 зюмбюла.... luvbed

Общи условия

Активация на акаунт