Любовник?

• 133 335
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 2 340
# 2 341
 Joy Да, чувала съм го този...

# 2 342
http://duel.sexwell.bg/2013/03/%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D0%BB%D0%B8-% … 0%B5%D0%BA%D1%81/ Е на това се натъкнах докато ровех фейса. И ме загложди един въпрос - има ли наистина изневяра без секс?

# 2 343
  • София
има ли наистина изневяра без секс?

не, няма

# 2 344
Всъщност за изневярата е възприето да има сексуален акт, но има хора , които приемат изневярата и по друг начин. Имам такива познати. За тях секса си е просто физически акт и по биха го простили, отколкото , ако партньора им въздиша по друга и само нея вижда навсякъде и във всичко пък макар и не правил секс с нея. Това означава логично, че изневярата си е едно относително понятие за всеки, която обаче почти винаги рано или късно включва секса, защото той някак е реалният завършек на всяка една авантюра , закачка или влюбване.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 11:26 от Fortune

# 2 345
Всъщност изневярата е възприето да има сексуален акт, но има хора , които проемата изневярата и по друг начин. Имам такива познати. За тях секса си е просто физически акт и по биха простили, отколкото , ако партньора им въздиша по друга и само нея вижда навсякъде и във всичко пък и макар и не правил секс с нея. Това означава логично, че изневярата си е едно относително понятие за всеки, която обаче почти винаги рано или късно включва секса, защото той някак е реалният завършек на всяка една авантюра , закачка или влюбване.

И аз имам познати, възприемащи нещата така - твърдят, че има и емоционална. Peace

# 2 346
Провокира ме този въпрос и за това попитах и вас. Според мен също има емоционална изневяра и тя е по-гадна. Щото едно ч*****  може и да остави някакво отражение, но може и никакво. Докато самия факт , че влагаш емоция там, където не трябва да бъде, означава, че си предал довореие.

# 2 347
Не съм се замисляла, защото за мен по-скоро няма. Изневярата е консумирана и тогава става изневяра, иначе може да си въздишаш и по някой певец примерно...
Ако аз давам всичко, от което има нежда партньора ми като отношение, секс и топлина, то тогава – ако аз се изчукам с някого другиго – как ще му се отрази? Никак. Значи не виждам как съм предала доверието му реално, практически. Идеологически - ясно.

# 2 348
Изневярата е консумирана и тогава става изневяра, иначе може да си въздишаш и по някой певец примерно...

Не става въпрос за идоли или кумири. Сравнението не е правилно. Идеята беше проста - влюбване от чист вид, но все още без секс поради разни задръжки на човека. Но любовта си е на лице към третото лице. Това просто описах, а не друго.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 11:48 от Fortune

# 2 349
Изневярата е консумирана и тогава става изневяра, иначе може да си въздишаш и по някой певец примерно...

Не става въпрос за идоли или кумири. Сравнението не е правилно. Идеята беше проста - влюбване от чист вид, но все още без секс поради разни задръжки на човека. Но любовта си е на лице към третото лице. Това просто описах, а не друго.

Thinking Ми и това за мен не е изневяра. До момента, в който има туй в онуй - за мен просто не е.
Защото, ако не се изконсумира - както е дошла - така си отишла и пак не виждам с какво ще се нарани партньора, стига да не изстинеш към него или нещо от сорта. Такова нещо за мен въобще не е проблем дори.

# 2 350
Ок за теб не е...но аз посочих просто пример , че за някои хора е и то доста по-болезнена от всяка друга.  Все пак личните ни помисли са мерило само за нас , а не по принцип. Това е.

... и пак не виждам с какво ще се нарани партньора, стига да не изстинеш към него или нещо от сорта. Такова нещо за мен въобще не е проблем дори.

... при едно евентуално влюбване в трето лице, няма как да не изстинеш към постоянният си партньор...

п.п. всъщност, ако се замислиш любовта е доста по опасна от обикновеното туй в онуй. Едното остава и дълбае и пак води до туй в онуй, но не свършва само с това. Докато обикновеното чукане може да приключи и както е започнало.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 11:53 от Fortune

# 2 351
  • В центъра на мръсотията
Защото, ако не се изконсумира - както е дошла - така си отишла и пак не виждам с какво ще се нарани партньора, стига да не изстинеш към него или нещо от сорта. Такова нещо за мен въобще не е проблем дори.

Ако се влюбиш в трето лице, ще нараниш партньора си и още как... Това не остава незабелязано...

# 2 352
Форчън, естествено, че аз говоря от мое име и това е моето усещане, не е нужно да го уточняваш, мислех, че е ясно.  Peace

От друга страна за мен е непонятна и такава любов чак, без да е имало консумация, тоест - за мен любовта е следствие от задълбочени отношения. Затова не мисля, че едното влюбване уж в някакъв далечен обект - може да окаже влияние и го сравних с това да въздишаш по идол. Такова влюбване всъщност е типично за едни други доста по-малки възрасти.

А дали остава незабелязано или не, ако все пак се е появило влюбване - и това не можете да знаете, пък и дори да се усети нещо - въобще не е казано, че мъжа точно влюбване ще усети, може да го отдаде на съвсем други неща...

# 2 353
пък и дори да се усети нещо -въобще не е казано че мъжа точно влюбване ще усети, може да го отдаде на съвсем други неща...
Вилико може и да е "физиономията и предизвикваше към извращения " Mr. Green

Тая тема станало като бойно поле Laughing

# 2 354
Ааааа, да, това друг аспект на изневярата – тя винаги си дива и това с извратещието е много на място, щото скучния секс е за вкъщи, а с любовника се правят доста по-разкрепостени неща  Joy

Общи условия

Активация на акаунт