Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 4

• 44 893
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
И как мислите ще спечелите нещо с фалшивите профили? Все по-често тези неща се проверяват. Около Коледа организирах няколко томболи във Фейсбук и познайте дали не проверих профилите на печелившите, преди да ги обявя.
А "приятелите" да си гледат и коментират, какво толкова?
Преди време една написа под мой коментар, където изказвах благодарност и изненада, че съм спечелила- "Аз пък никак не съм изненадана като те знам как все печелиш нещо." Е, доста злобничко, ама то си е за нея.  Peace

# 106
Да се запиша и аз в темата.
Вчера спечелих лосион за лице от игра във фейсбук. Simple Smile

# 107
И как мислите ще спечелите нещо с фалшивите профили? Все по-често тези неща се проверяват. Около Коледа организирах няколко томболи във Фейсбук и познайте дали не проверих профилите на печелившите, преди да ги обявя.
А "приятелите" да си гледат и коментират, какво толкова?
Преди време една написа под мой коментар, където изказвах благодарност и изненада, че съм спечелила- "Аз пък никак не съм изненадана като те знам как все печелиш нещо." Е, доста злобничко, ама то си е за нея.  Peace

Ама те профилите не са фалшиви, просто не са с реалните ни приятели, затова им казваме, че са специални за игри Simple Smile

Алина - адашки сме Simple Smile Честито! Като ти видях първото име се зарадвах, но фамилията ми е друга Simple Smile

# 108
  • Бургас

bouquet

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 10:48 от Sunny Sky

# 109
 ето и моя фб профил http://www.facebook.com/kalina.kostova.731
А иначе вчера ми донесоха бисквитите тук.Две кутии паприка  Crazy

# 110
  • София

И аз бих казала, че не са фалшиви. Дори са по-истински от истинските, защото приятелите в такива профили са 100% податливи на реклама и игри. Може да са по-малко на брой, но пък има 100 % успеваемост, имайки предвид, че целта на такива игри е с цел реклама и популяризиране. Ако започна да пускам в другия си профил с 50 души приятели, те просто ще ми блокират публикациите както аз съм направила с тези, които сеят, жънат и подобни.  Grinning
Скрит текст:
Модерни ли са все още подобни игри или наистина блокировките ми вършат добра работа? Отдавна не ми са се появявали.  newsm78

# 111
Таня, много точно казано Peace
Аз не играех във фейса просто защото всички ми отсвирват игрите Mr. Green
(Блокировките си вършат работата, още има хора, които сеят Mr. Green)

Не бих казала, че профила е фалшив, все пак името, данните ми, мейла ми са реални. Фалшив би бил, ако имам 1000 профила (за целта ще ми трябват и 1000 мейла Crazy), с които да си самохаресвам снимките от титулярния профил в конкурсите. Това пък също не е нещо ново, за това игри с харесвания не играя Tired

# 112
Някой да се похвали с награда от Димива-та ?

# 113
  • София
ехоооо
2 дни не бях ви следила, а то и нова темичка си имаме, че и сте изписали цели 8 страници

# 114
  • Стара Загора
Да се запиша в новата тема и аз  Mr. Green

Ето и моя код от Димива E91694, само веднъж ми даде да вкарам код на приятел и повече не  Confused

# 115
  • София
И аз пак да дам моя код , ако някой сега влиза в темата и не е въвеждал код в димивата си  Mr. Green
673AA3

# 116
Здравейте и от мен ! Не знам вие за коя игра говорите но аз ще ви споделя за тази новата с 400 награди . регвах си аз кодчетата от етикетите на кока-кола без да се надявам на печалба особено много! Но един ден получих смс които гласеше ,че съм спечелила телефона,при което трябваше да си попълня данните в сайта им.Естествено така и направих 3 пъти но нищо... ! Четох им правилата 100 пъти и очаквах д ами звънат и един ден ми звъннаха.Жената беше много любезна обесни ми доста неща но ми каза ,че не ми намира данните в сайта им ... а аз ги писах 3 пъти ... както и да е записа ми данните жената и ми каза,че до две седмици ще си получа спечеления телефон. И сега си чакам куриера да ми пусне смс поне така ми каза любезната жена ,че ще получа смс като идват към нас .. та така сега си го чакам този прословут смс за да мога да реагирам бързо да пратя някой да нас да ми получи наградата. Понеже съм на работа а те въпросния куриер ще дойде през работно време .. което мен не ме устройва но какво да се направи .. а и ако не ме намерят от 1-вия път печалбата ми се връща в играта ... което е напълно възможно ! Та изобщо не знам дали да се надявам на наградата ми,дали изобщо ще си я получа ... ! Някой друг да е спечелил от тази дадена игра ?

# 117
  • Сливен
Някой да се похвали с награда от Димива-та ?
На 06.08.2012г. спечелих 10лв, играя от около 1-1,5 месец. След като ги спечелих, секторите ми се нулираха и сега пак играя с един.

# 118
  • София
Моля кажете ми какви са теи кодове и точки в Димива? Пуля се тука и не виждам къде ги четете тия неща  Embarassed

# 119
  • Стара Загора
Понеже съм на работа а те въпросния куриер ще дойде през работно време .. което мен не ме устройва но какво да се направи .. а и ако не ме намерят от 1-вия път печалбата ми се връща в играта ... което е напълно възможно ! Та изобщо не знам дали да се надявам на наградата ми,дали изобщо ще си я получа ... ! Някой друг да е спечелил от тази дадена игра ?
Първо честито за наградата! И  не се притеснявай като получиш смс от куриера има опция за отлагане на пратката или промяна на адреса на доставка. Та с една дума ако ти я пратят няма как да не я получиш  Wink

Общи условия

Активация на акаунт