Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 4

• 45 320
  • 720
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Днес говорих с Кока-Кола - имали страшно много заявки през формата, над 10 000,2 затова били изпратили потвърдителен е-мейл само на първите регистрирали се, след това били спряли да изпращат, но, според дамата, с която разговарях, всички, изпратили попълнена форма за подаръци преди 27.07., щели да си ги получат. Само ми е чудно, как може да се докаже, че е била изпратена формата?! newsm78

# 91
  • София
Тъкмо приятелите ми няма да ми гледат публикациите. И без това само ми се чудят с тия игри,

Това е главната причина. А и тези приложения, които искат достъп до данните. Едно е да си написал само име, евентуално и дата на раждане, друго е да разполагат с цялата информация от профила ти. В истинския ми профил няма достъп нито едно приложение.  Wink

# 92
  • Под кривата круша
Влязох в един от дадените профили тук и си ги добавих.  Laughing

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 08:22 от Nadia`

# 93
  • Sofia
Надявам е никой да няма против постоянните прехвърляния за игри и т.н. ама наистина е по-добре и с още един профил, че то само воайорстват и посе обсъждат ''приятелите''

# 94
  • Под кривата круша
Надявам е никой да няма против постоянните прехвърляния за игри и т.н. ама наистина е по-добре и с още един профил, че то само воайорстват и посе обсъждат ''приятелите''

Сигурно поне 2 дни ще прехвърлям харесванията на страниците от единия в другия профил.
Голямо чистене ще стане.  Laughing
Но наистина е по-добре.   Simple Smile

# 95
  • Стара Загора
.

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 23:47 от mindi78

# 96
  • Разпиляна във въображението
Успех на всички!

# 97
И как мислите ще спечелите нещо с фалшивите профили? Все по-често тези неща се проверяват. Около Коледа организирах няколко томболи във Фейсбук и познайте дали не проверих профилите на печелившите, преди да ги обявя.
А "приятелите" да си гледат и коментират, какво толкова?
Преди време една написа под мой коментар, където изказвах благодарност и изненада, че съм спечелила- "Аз пък никак не съм изненадана като те знам как все печелиш нещо." Е, доста злобничко, ама то си е за нея.  Peace

# 98
Да се запиша и аз в темата.
Вчера спечелих лосион за лице от игра във фейсбук. Simple Smile

# 99
И как мислите ще спечелите нещо с фалшивите профили? Все по-често тези неща се проверяват. Около Коледа организирах няколко томболи във Фейсбук и познайте дали не проверих профилите на печелившите, преди да ги обявя.
А "приятелите" да си гледат и коментират, какво толкова?
Преди време една написа под мой коментар, където изказвах благодарност и изненада, че съм спечелила- "Аз пък никак не съм изненадана като те знам как все печелиш нещо." Е, доста злобничко, ама то си е за нея.  Peace

Ама те профилите не са фалшиви, просто не са с реалните ни приятели, затова им казваме, че са специални за игри Simple Smile

Алина - адашки сме Simple Smile Честито! Като ти видях първото име се зарадвах, но фамилията ми е друга Simple Smile

# 100
  • Бургас

bouquet

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 10:48 от Sunny Sky

# 101
 ето и моя фб профил http://www.facebook.com/kalina.kostova.731
А иначе вчера ми донесоха бисквитите тук.Две кутии паприка  Crazy

# 102
  • София

И аз бих казала, че не са фалшиви. Дори са по-истински от истинските, защото приятелите в такива профили са 100% податливи на реклама и игри. Може да са по-малко на брой, но пък има 100 % успеваемост, имайки предвид, че целта на такива игри е с цел реклама и популяризиране. Ако започна да пускам в другия си профил с 50 души приятели, те просто ще ми блокират публикациите както аз съм направила с тези, които сеят, жънат и подобни.  Grinning
Скрит текст:
Модерни ли са все още подобни игри или наистина блокировките ми вършат добра работа? Отдавна не ми са се появявали.  newsm78

# 103
Таня, много точно казано Peace
Аз не играех във фейса просто защото всички ми отсвирват игрите Mr. Green
(Блокировките си вършат работата, още има хора, които сеят Mr. Green)

Не бих казала, че профила е фалшив, все пак името, данните ми, мейла ми са реални. Фалшив би бил, ако имам 1000 профила (за целта ще ми трябват и 1000 мейла Crazy), с които да си самохаресвам снимките от титулярния профил в конкурсите. Това пък също не е нещо ново, за това игри с харесвания не играя Tired

# 104
Някой да се похвали с награда от Димива-та ?

Общи условия

Активация на акаунт