Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 4

• 44 851
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Мъжът ми взе подаръка от The Mall и аз съм доволна душгела е хубав и  са си били любезни на информация.Казвам го,понеже някои хора се оплакваха от некачествени подаръци.

# 46
да не ви изпусна  Wink Wink Wink

# 47
  • София
Мъжът ми взе подаръка от The Mall и аз съм доволна душгела е хубав и  са си били любезни на информация.Казвам го,понеже някои хора се оплакваха от некачествени подаръци.
А докога можеше да се вземе подаръка оттам?
В Пикадили играта на Баунти е с покупка на две десертчета (по 0,65 лв). С бележката на информация дават скреч карта. Наградите са 100 плажни чанти, 300 кърпи и 8000 десерта. И кърпата, и чантата изглеждат много симпатични на картинка.

# 48
  • Mediterraneo
Кога изписахте 4 страници?! Късмет на всички!

# 49
  • София
Тези от Димива ме ядосаха снощи. Дъщеря ми влезе с фейсбук профил и сложи моя код. Даде и три игри , но ми добавиха само 5 точки, защото не била влязла с фейсбук профила си. И вече имам 19 сектора и нищо!

Прочетох правилата - дали са ти 5 точки, защото в профила на дъщеря ти има 5 приятели. Ако имаше 100, щяха да ти дадат 100 точки. Всъщност това е ограничението - максимум 100. Ако приятелите са над тази бройка, пак дава 100 точки.

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 09:59 от Тaня67

# 50
Мерси за новата тема   bouquet
И аз си чакам бисквитите и чашата от колата,но касовата бележка за бисквитите взе да избелява  Rolling Eyes

# 51
  • Sofia
играта на Валда е приключила, гледам никой не се е похвалил, че е той

http://www.facebook.com/valda.bg

Вчера бях в била, ами нямат никакви промоционални продукти, независимо на коя фирма, нещо не им се занимава. Нямам наблизо Пикадили иначе бих си взела баунти:)

В играта на каменица фреш един път спечелхме карти, не играя вече, бирата не ни харесва:(

# 52
  • София
Явно в Мола има две жени в различни смени и затова има доволни и недоволни.Аз все пак съм благодарна,че спечелих нещо Simple Smile За Нивея кърпите са страхотни ,аз имам от миналата година и е супер.
Няма вече какво да чакам всичко си получих.Много късмет на всички и нови награди да получим.

# 53
  • Sofia
а да питам душ-гела сефора ли е? И колко мл. е?

Моят е базов на дъглъс и е 75 мл. ухае божествено, но не отговаря на това което всъщност съм спечелила.

# 54
  • Sofia
продължавам да чакам ваучерито от минглето, какво ще рече с обратна разписка, куриера ще иска да се подпиша или ги пуска в пощата и си отива, чак сега виждам че на пощата няаме номер на апартамент, а на мен фамилията не ми е такава, та дано не си ги вземат някой нахални от входа!

# 55
Има ли някой като мен който вече 3та седмица си чака ръкавиците от пиле Градус?

# 56
Нямам чаша от Кока-кола...Не ми е за едната чаша, ама компанията така си уронва престижа...Абе няма ли някой юрист, който да ни каже дали може да сезираме КЗП...Не, че липсата на награди е голяма загуба, ама и тези от колата да се позамислят малко...

# 57
И кой казваше, че предметните награди на димива са по-добрият вариант  Rolling Eyes Laughing Току що спечелих някъв рибен масаж на краката и сега да се чудя на кой да го пробутам  Shocked

# 58
 Joy

Аз точно днес си мислех, че никой не се е похвалил да е спечелил предметна награда от Димива-та  Grinning

# 59
ето една игра, която иска регистрация и второ ниво най - малко, което се достига лесно:

http://bg.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?t=79591&am … D0%BE%D0%BB%D0%B0

http://bg.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?p=754010#post754010

Общи условия

Активация на акаунт