Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 4

• 44 914
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
  • София

Имаш един глас и от мен.

Може ли и аз да помоля за някое друго гласче.
https://apps.facebook.com/cautamamicibg/picture/2716

Досега не съм печелила нищо от игри, не че съм играла много:) Сега играя в Димива и в играта на кола, но съм регистрирала купища кодове и нищо.

# 556
  • Sliven, Bulgaria

Няма да има ново теглене, нито са теглени резерви в играта на бисквитите.
Неизполваните почивки си остават в тур оператора.

Жалко Sad От къде е тази информация и потвърдена ли е?

Обаждах се по телефона, за да ги питам, защото си намерих бележките а е минало много време.
Попитах ги конкретно за почивките, които няма да ги раздадат по една или друга причина, дали няма да има второ теглене или да са изтеглили резерви.
Отговора беше, че никога не са обявавали подобно условие и няма да има.
[/quote]

Ето отговора, който получих аз:

"Уважаема г-жо Канева,

Резервите (50 броя) вече са изтеглени. В момента тече проверката на бележките на 100-те печеливши. След това, ако се налага, колегите ще се свързват с резервите и ще се публикува списъкът им в сайта.

Поздрави,

Боряна Хрисимова

Координатор "Връзки с потребителите"

Крафт Фуудс България"

# 557
  • София
Ето отговора, който получих аз: ....

Кога са писали това - последните дни или още когато бяха изтеглени 100-те печеливши? Аз наскоро ги питах, но никой не ми отговори.

# 558
  • Sliven, Bulgaria
Ето отговора, който получих аз: ....

Кога са писали това - последните дни или още когато бяха изтеглени 100-те печеливши? Аз наскоро ги питах, но никой не ми отговори.

21.08.2012 по имейл

# 559
  • София
Значи има надежда  Wink. Ще пазя бележките.  Grinning

# 560
# 561
# 562
  • при късмета
Не можах да намеря в сайта имеил за въпроси и за това се обадих на телефона, на който звънях за бисквитите.Това беше вчера. Казваш, че имела ти е от 21.08.
Ха, newsm78 сега на кой да вярваме.

Аз не играя във фейсбук в продължението на играта, дали резервите са изтеглени от там.

# 563
  • София
Има 2 възможности - по телефона да не им се е занимавало и да са те "разкарали"  или с имейла да замазват любезно очите  Laughing. Аз все още пазя линка на сайта, където регистрирахме номерата на касовите бележки и там намерих форма за контакт, но никой не ми отговоря - поне 1 седмица мина от тогава.

# 564
Спечелих 10лв от Димива  newsm44 и то само с 9 сектора  Party

# 565
  • при късмета
Има 2 възможности - по телефона да не им се е занимавало и да са те "разкарали"  или с имейла да замазват любезно очите  Laughing. Аз все още пазя линка на сайта, където регистрирахме номерата на касовите бележки и там намерих форма за контакт, но никой не ми отговоря - поне 1 седмица мина от тогава.
И аз това си мислех, че не им се занимава.
Благодаря за идеята,   bouquet
отивам и аз да им досаждам пак, пазя имейлите с регистрациите.
п.п.След разговора вчера се бях засилила да изхвърля бележките, но детето ме заплесна и още са тук, ако има втори шанс ще е благодарение на него Praynig

Ако не те затруднява, ще откриеш ли на кой имеил си им писала, че от моите съобщения не се получава!

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 15:39 от мама-коко

# 566
  • София-Младост
Преди малко ми донесоха спечелената чаша от Кока-кола с капачка...от евроиграта им Simple Smile

# 567
  • София
Ако не те затруднява, ще откриеш ли на кой имеил си им писала, че от моите съобщения не се получава!

http://www.biscuits.bg/pravila.php  Най-долу има контакти, но никой не ми отговори. Но пък имат и потребителски номер на фирмата с 0800, а не тези, които знаем на организаторите на играта. Телефонните разговори на такива номера се записват и няма да посмеят да те разкарат. Laughing

# 568
  • при късмета
[ http://www.biscuits.bg/pravila.php  Най-долу има контакти, но никой не ми отговори. Но пък имат и потребителски номер на фирмата с 0800, а не тези, които знаем на организаторите на играта. Телефонните разговори на такива номера се записват и няма да посмеят да те разкарат. Laughing

Благодаря  bouquet,
чак сега се отвори, не знам защо два пъти преди това се опитвах от там и само потъмняваше екрана, без да ми излезе формата за контакт.

# 569
Спечелих 10лв от Димива  newsm44 и то само с 9 сектора  Party

Честито! Simple Smile
Аз снощи се регистрирах, но не мога да разбера как се натрупват секторите. Те ти дават всеки ден по определен брой и ти се трупат като не ги използваш ли?

Общи условия

Активация на акаунт