Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 4

• 44 853
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Пускам си отново линка за гривните - трябват ми по-малкоот 80 клика, за да спечеля безплатна гривна на стойност до 20 лв. Аз за това се и боря, за друго няма да имам сили, а ваучер не искам
https://grivni.com/uchastvai/LOD0qz

Благодаря на всички, които кликнаха и на тези които ще го направят сега
Подкрепих всички дали линкове Simple Smile

# 691
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Пускам си отново линка за гривните - трябват ми по-малкоот 80 клика, за да спечеля безплатна гривна на стойност до 20 лв. Аз за това се и боря, за друго няма да имам сили, а ваучер не искам
https://grivni.com/uchastvai/LOD0qz

Благодаря на всички, които кликнаха и на тези които ще го направят сега
Подкрепих всички дали линкове Simple Smile

Като натисна на този линк ми се отварят всички участници. Къде да те намеря, за да помогна?

# 692
Момичета, благодаря, че гласувахте за Арчи. Късмет и на Арвен  Peace

# 693
# 694
Дeсислава КЪНЕВА, почивка като почивка. Ние бяхме в Сл. бряг в Странджа, доплащахме си за ол инклузив. Персонала беше любезен. Хавлиите ги сменяха всеки ден, а чаршафите за 5 дена не ги смениха, всеки ден чистеха банята, само първия ден имаше сапунчета и шампоани, от там нататака не. Храната беше леко еднообразна, но пак имаше избор, няма да останеш гладен. На снимките басейна изглежда много по-голям, в действителност е много по малък, но пак е хубав. Късна континентална закуска аз не видях. На баровете през деня нямаше сокове(степчета), а само за закуска и на вечеря.. иначе безалкохолните бяха на пепси. С две думи, мисля,че не бях отишла с пари там, в смисъл да си поема всичко. Миналата година бяхме в Рубин в Св. Константин и Елена, между двата бих избрала Рубин-и храна, и басейна и всичко. Simple Smile А сега се сетих нямаше голям избор на алкохоли.

# 695
  • Sliven, Bulgaria
Дeсислава КЪНЕВА, почивка като почивка. Ние бяхме в Сл. бряг в Странджа, доплащахме си за ол инклузив. Персонала беше любезен. Хавлиите ги сменяха всеки ден, а чаршафите за 5 дена не ги смениха, всеки ден чистеха банята, само първия ден имаше сапунчета и шампоани, от там нататака не. Храната беше леко еднообразна, но пак имаше избор, няма да останеш гладен. На снимките басейна изглежда много по-голям, в действителност е много по малък, но пак е хубав. Късна континентална закуска аз не видях. На баровете през деня нямаше сокове(степчета), а само за закуска и на вечеря.. иначе безалкохолните бяха на пепси. С две думи, мисля,че не бях отишла с пари там, в смисъл да си поема всичко. Миналата година бяхме в Рубин в Св. Константин и Елена, между двата бих избрала Рубин-и храна, и басейна и всичко. Simple Smile А сега се сетих нямаше голям избор на алкохоли.
Благодарим за информацията! Сега остава някой от форума да е печеливш от резервите и да се похвали  Wink

# 696
  • Sofia
моля ви за малко помощ, относно играта с кит кат и т.н. имам касов бон от пени маркет за два лз шоколада, но не мога да се ориентирам кой код се въвежда, така показано на техния сайт аз нямам срещу часа номер има номер но е 4 цифри, има отдолу и един с букви и циифри, както и някакъв на който пише клиент номер:

# 697
  • София
моля ви за малко помощ, относно играта с кит кат и т.н. имам касов бон от пени маркет за два лз шоколада, но не мога да се ориентирам кой код се въвежда, така показано на техния сайт аз нямам срещу часа номер има номер но е 4 цифри, има отдолу и един с букви и циифри, както и някакъв на който пише клиент номер:

И на Била са с 4 цифри. Няма проблем при регистрирането в подобни игри.

# 698
  • София-Младост
4-цифрения

# 699
  • Sofia
Мерси момичета, регистрирах го, но не печели, дали да пазя опаковката и бележката?

# 700
Мерси момичета, регистрирах го, но не печели, дали да пазя опаковката и бележката?
Не

Има някаква игра на дъвки Орбит в Кауфланд. Трябва да се купят 3 опаковки орбит драже и на информация ти дават един талон, на който пишеш номера на касовата бележка и имената и телефона. Исках да намеря по-подробна информация за това как ще уведомяват печелившите, но Ригли нямат свестен сайт или поне аз не намерих

# 701
  • София
Не

Има някаква игра на дъвки Орбит в Кауфланд. Трябва да се купят 3 опаковки орбит драже и на информация ти дават един талон, на който пишеш номера на касовата бележка и имената и телефона. Исках да намеря по-подробна информация за това как ще уведомяват печелившите, но Ригли нямат свестен сайт или поне аз не намерих

В такива случаи за всеки магазин има награда. Представител на фирмата идва на място в магазина или взимат кутията във фирмата, теглят печелившия и му се обаждат по телефона. Наградите се получават от магазина. Никъде не ги обявяват. Ако не ти се обадят - не си спечелила. Честни са и ако си спечелила ще те открият. Лошото в Кауфланд е, че много хора участват в подобни игри, особено ако са някакви евтини покупки и много трудно се печели.

# 702
  • Русе
За дамите от София: във ФБ профила на списание Грация има игра, в която могат да се спечелят 4 двойни билета за концерта на Антонио Ередия.

# 703
Да се похваля - щерката спечели цитруспреса от az-gotvia.bg

# 704
Аз пак да помоля за помощ!Много искам да спечеля поне 1 гривничка за 20лв!

grivni.com/uchastvai/IOrUfm

Общи условия

Активация на акаунт