Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 4

• 44 960
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
И нали се оплаквах, че нищо не печеля последно време - спечелихме си кърпа за глава/лигавник.
Да видим поне като кърпа дали ще може да я използваме, че щерката на 2г. почти.  Joy
Честито!  Wink

# 466
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
преди малко видях че съм получила преди около 2 часа следния смс :
Каним ви във вторник  от 18.00 ч на Солунска 19 - коктейл и подарък са резервирани за вас. Силвия TUPPERWARE.BG    newsm12
Ще ти подарят жълто пластмасово шише и ще ти обяснят от колко велика и нечуплива пластмаса е направено, ама да не го удряш все пак, че да не се счупи  Mr. Green
И след това ще ти се обадят още няколко пъти да им ходиш на презентациите Peace
И аз получих смс Mr. Green Не ми пречи да отида в петък. Колко време ще ме мотат докато ми дадат шишето? Иначе ще ми свърши работа за детето. Това ли е: http://www.tupperware.bg/xchg/bg/hs.xsl/842.html

Аз също получих покана днес, но нямам време да ходя, а ми се идваше в интерес на истината  Sad

# 467
Някой  да е получил нещо от Евро 2012 на кока - кола или да знае нещо ново от тях ???  newsm78

# 468
Някой  да е получил нещо от Евро 2012 на кока - кола или да знае нещо ново от тях ???  newsm78
Нищо няма още  Tired

# 469
Нищо няма още  Tired

май ще си останем с чакането ми се струва

# 470
някой има ли излишно й от играта на лукойл

# 471
Grinning Whistling

# 472
  • София
Да кажа за спечелилите утешителни награди ключодържатели с фото рамка от Транскарт ( от facebook играта „ИграiPhone 4S)
Получих и-мейл в който има линк с форма за доставка, но попълвайки я се сетих да не ми излезе "златен" този ключодържател, ако ме накарат да си плащам, та реших да се обадя на 1 от тел. посочени в мейла
жената беше много любезна и ми каза че е безплатна доставката и е с Еконт, питах я кога да очаквам и ми каза другата седмица

# 473
Вече имам ваучер за почивката от Бисквитките  Peace

Скрит текст:
Между другото, куриера имаше дадени само 4 номера на бележки, но си му дадох й петте бележки, че и без това организацията яко куца... Tired

# 474
Много полезна тема   bouquet
Ето едно предложение за пловдивчанки- https://www.facebook.com/pages/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0 … 8/180003682014312 всяка седмица има различна игра,а наградата е ваучер за 50лв. в заведението.Точно на годишнината от сватбата ни спечелих  Simple Smile

# 475
  • Пловдив

едва ли ще е излишно...

То всеки го търси, ама...

# 476

О, и аз питам за същото? Или тази година то е дефицит?

# 477
Не играя в играта на лукойл, но се кометира, че наистина тази година то е дефицит, и доколкото разбрах има пуснати само 100 бройки от него. Т.е. който има него, си има и наградата явно, защото другите по-лесно се намират.

# 478
Има ли някъде резултати от играта на Карфур за ситроена С4?
Беше със срок до 20- ти август, но дали изтеглиха печелившите newsm78

# 479
Спечелих си чаша от играта на Нескафе  Party https://www.facebook.com/NescafeBulgaria/app_142607125880498

Общи условия

Активация на акаунт