Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 4

• 44 923
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Миналата седмица някой пусна една игра тук във форума, със снимки на деца. Мисля, че на AVON беше. Къде мога да я намеря?

# 586
# 587
А какво стана с тегленето на колата от Карфур. Резултатите къде се оповестяват?

# 588
# 589
Коя куриерска фирма доставя наградите на Кола??

# 590
# 591
  • София-Младост
Коя куриерска фирма доставя наградите на Кола??
Въпреки, че си получих наградата нямам представа Sad

# 592
Ето една нова игра http://www.powerchoco.com/

# 593

Преди малко гледах и реклама за тази игра. Изглежда добре.  Simple Smile Аз обаче до сега не съм участвала в игри, при които трябва да се регистрира код от касова бележка и нямам идея кой трябва да е. Но в момента нямам и касова бележка, така че... ще видим като взема дали ще я разгадая.  Embarassed

Редакция: В сайта има показана примерна касова бележка. Видях кой трябва да е кода. Simple Smile

# 594
Пак ще събираме купчини касови бележки  ooooh! Wink

# 595
Пак ще събираме купчини касови бележки  ooooh! Wink
че и опаковки  Tired Crazy

# 596
Аз регистрирах първата си касова бележка и нищо...    Confused Не е нужно да я пазя когато пише, че не е печеливша, нали?

# 597
Милена!Хиляди пъти благодаря че пусна играта!Спечелих 100лв!

# 598
Честито!
Аз още не съм купувала нищо от посочените продукти, защото в нашите квартали магазини касови бележки не дават, а ако дадат определено на тях не пише точно какъв е продукта и пак може да имам проблеми. Като ходя до Кауфланд ще взема и аз

# 599
Честито, Феичка*  Simple Smile
Честито!
Аз още не съм купувала нищо от посочените продукти, защото в нашите квартали магазини касови бележки не дават, а ако дадат определено на тях не пише точно какъв е продукта и пак може да имам проблеми. Като ходя до Кауфланд ще взема и аз

А трябва да пише какъв е точно продукта ли? Аз на тази, която имам пише захарни изделия. Но пък то така наистина може да е нещо друго, не и продукт, който те искат...  Confused Ще трябва да се ходи до Кауфланд май Laughing

Общи условия

Активация на акаунт