Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 959
  • 720
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Кога е датата на последната М.?

# 121
Последната ми М беше на 26 август ,като ми закъсня с три дни

# 122
Какво имаш предвид под ранна овулация в случай че сме го правили ден след като ми свърши? Иначе до следващия цикъл остават около 10-13 дена, защото винаги ми идва по-рано.
Ами ако овулацията ти е била на 7-8 ден от цикъла примерно, в деня в който сте правили секс. Сега кой ден от цикъла си и преди колко дни беше рисковия контакт?

В периода 1-4.09 бях неразположена, а на 5.09 беше рисковият контакт. Цикълът ми не идва никога на 28-мия ден, а винаги 2-3-4 дена по-рано.

# 123
  • София
Последната ми М беше на 26 август ,като ми закъсня с три дни
Да си забременяла 2-3 дни след цикъл -  много малко вероятно! Ако пък си забременяла на 8-9 септември, абсурд да имаш симптоми. То вероятно и имплантация няма още.
Какво имаш предвид под ранна овулация в случай че сме го правили ден след като ми свърши? Иначе до следващия цикъл остават около 10-13 дена, защото винаги ми идва по-рано.
Ами ако овулацията ти е била на 7-8 ден от цикъла примерно, в деня в който сте правили секс. Сега кой ден от цикъла си и преди колко дни беше рисковия контакт?

В периода 1-4.09 бях неразположена, а на 5.09 беше рисковият контакт. Цикълът ми не идва никога на 28-мия ден, а винаги 2-3-4 дена по-рано.
Изчакай си М. Не ми се струва вероятно да си забременяла. Ако ти закъснее, просто си направи тест.

# 124
При 24 дневен цикъл и да кажем лутеална фаза от 16 дни, това прави овулация около 8 ден от цикъла, при рисков контакт на 5 ден от цикъла и преживяемост от 2-3 дни на сперматозоидите не е чак толкова невероятно  Peace

# 125
  • София
Ама има много АКО! Той дори не е свършвал вътре. Не е невъзможно, но изключително малко вероятно.

# 126
При 24 дневен цикъл и да кажем лутеална фаза от 16 дни, това прави овулация около 8 ден от цикъла, при рисков контакт на 5 ден от цикъла и преживяемост от 2-3 дни на сперматозоидите не е чак толкова невероятно  Peace
При положение, че още на следващия ден се почувствах некомфортно, възможно ли е да е станала белята...?
P.S. На 22 съм и от скоро водя полов живот, т.е. този рисков контакт беше може би 2-3 път. Възможно ли е организмът ми да се чувства по този начин именно заради това обстоятелство?

# 127
  • София
Не може да имаш симптоми след 2 дни. Внушаваш си! Казвам ти, вероятността клони към 0! НО, трябва да се пазите! Има доста по-страшни неща от бременността. Бъдете разумни!

# 128
И според мен не може симптомите да се проявят толкова рано, но все пак реших да попитам по-опитните Simple Smile За безопасния секс сме наясно и не само заради забременяване.
Мерси за бързите отговори. Дано не пиша след няколко дни, че съм...... Simple Smile
Поздрави

# 129
по принцип без мъжа да свърши в жената става трудно, но след няколко последователни полови акта остава достатъчно количество семенна течност в семепровода, която е напълно достатъчна за да има оплождане.
2 дни след акта няма как да има симптоми.

# 130
Така в съседна тема на една мацка й бяха свършили на дупето и се оказа бременна.

# 131
  • София
Така в съседна тема на една мацка й бяха свършили на дупето и се оказа бременна.
Да, да. Това като тези дето забременяват от морето. Айде де! Това ми напомня за оня случай:
Може ли да се забременее от тоалетна чиния? - Може, ако другия още не е станал от нея. Simple Smile

# 132
Цитат
Да, да. Това като тези дето забременяват от морето. Айде де! Това ми напомня за оня случай:
Може ли да се забременее от тоалетна чиния? - Може, ако другия още не е станал от нея. Smile

ooooh!  Grinning голям смях  Grinning  Laughing

# 133
Здравейте, всички бъдещи и сегашни мами!
Искам да Ви попитам, тъй като четох в предишни теми, че няма проблем да се прави секс, дори и след като си забременяла, но внимателно, искам да попитам ако сте в началото на първия месец/ аз лично на 17ти ще станат 2 седмици/, можем ли да си позволим да си раздадем интимност?

# 134
Ако се чувстваш комфортно, имаш желание, таткото няма някакви притеснения, може, даже е желателно, защото когато майката е щастлива и спокойна, така се чувства и бебето.

Сега, не е желателно да сте бурни и необуздани, и съседния блок да разбере какво става у вас. Ама пък ако не може да се сдържите Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт