Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 975
  • 720
  •   1
Отговори
# 105
  bouquet Много хубаво! Честито! Дано всичко е наред!
Аз не мога да кажа, че се притеснявам, рано е все пак, но някак бях сигурна, че веднага ще стане. Е, не е толкова лесно.
Честито още веднъж! Представям си как си се зардавала на дългоочакваната чертичка  Hug

Много благодаря! Но за по сигурно мисля да направя и кръвен тест след седмица, когато се прибера в Бургас.

И по този повод, бих искала да попитам /момичетата/жените/, които са от Бургас, а и които не са, но познават надежден гинеколог от града, защото нямам вяра на никакви лекари?
Simple Smile

# 106
  • Варна
Здравейте,
нормално ли е да те болят яйчниците в първите седмици. Втора седмица съм след датата, когато трябваше да ми дойде. Имам положителен тест SureCheck. Часът при гинеколожката е чак за понеделник и ми е доста притеснено.
Болката е като при цикъл, но по-силна. Както си стоя и ми няма нищо в един момент ме прорязва. И коремът ми е един подут.

Незнам това нормално ли е или е сигнал за проблем Sad

# 107
  • София
Нормално поне при мен беше така и двата пъти поне месец ме болеше корема все едно ще ми идва мисля че няма повод за притеснение smile3525

# 108
# 109
EliZ виж това
https://docs.google.com/document/d/19dsEH4Fm9Htr8DzDoL8IM4SaUpj3 … tb5aBU/edit?pli=1
 в последния абзац пише точно за такива болки, пише, че е нормално да ги имаш

# 110
  • Варна
limonsheto, emma благодаря ви за отговорите. по-спокойна съм вече. Има логика наистина, ако матката се променя това да се чувства като болка.
успях да си преместя за утре часа за прегледа и смятам да разпитам подробно лекарката.

# 111

Благодаря!
Доста изчетох по темата, за добри гинеколози. От изказванията на други мами, видях, че има и положителни и отрицателни мнения. Въпросът ми е, кой от лекарите е най-добър, вероятно ще има различни мнения, но бих искала да ги прочета и ако е възможно, напишете ми някакви адреси и телефони за връзка с тях. Ето на кои съм се спряла: д-р Нина Добрева и д-р Калчева, може би и д-р Гамишев.

Simple Smile

# 112
Шеринка, има една тема тук, може в нея да попиташ, там има много повече бургазлийки  Grinning  - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=492759.0;topicseen
Лично аз от Добрева не съм доволна, само веднъж се ходила при нея в ДМ, беше груба. При Гамишев съм ходила доволна бях, до момента в който ми трябваше по спешност и ме отпрати.

# 113
Здравейте,
имам съмнения, че съм бременна. Един ден след месечното ми неразположение с приятеля ми правихме секс, но т.к. нямахме презерватив той го вкара 3-4 пъти и решихме да спрем. Но още на следващия ден почувствах дискомфорт, сякаш отново ще ми идва. И оттогава съм притеснена, мина една седмица вече и продължавам да се чувствам некомфортно. Моля за някакво успокоение Sad Знам, че най-лесното е да се направи тест, но все още ме е страх.
Моля за разбиране

# 114
  • София
Ако нямаш закъснение е рано за тест. Да забременееш без свършване вътре - много малка вероятност! Трябва комбинация от ранна Овулация и наличние на сперматозоиди в предеякулационната течност. Дишай спокойно и ако ти закъснее - тест!

# 115
кога трябва да ти дойде??
Не се притеснявай излишно... така както го обясняваш не мисля, че си бременна

# 116
Какво имаш предвид под ранна овулация в случай че сме го правили ден след като ми свърши? Иначе до следващия цикъл остават около 10-13 дена, защото винаги ми идва по-рано.

# 117
Писах писах и всичко изчезна.
Здравейте,имам нужда от малко помощ.Правим си бебенце и мисля,че или съм забременяла или въображението ми играе игрички.
http://calendar.zachatie.org/work/UpdateUserCalendarDay това ми е календарчето в зачатие.
Днес на два пъти  ми се догади от кроасан и от парфюм.
Последния мц ми е на 26 Август,като ми закъсня с три дни.
Прекалено е рано за тест,знам,че нищо няма да ми отчете,но ако тялото ми вече реагира със симптоми?ПОмогнете ми,дали по календара се показва бременност?  bouquet

# 118
  • София
Какво имаш предвид под ранна овулация в случай че сме го правили ден след като ми свърши? Иначе до следващия цикъл остават около 10-13 дена, защото винаги ми идва по-рано.
Ами ако овулацията ти е била на 7-8 ден от цикъла примерно, в деня в който сте правили секс. Сега кой ден от цикъла си и преди колко дни беше рисковия контакт?
Achillea millefolium , календарът ти не се вижда.

# 119
Ок Весето,сега ще го препиша по дати
1.Септември - секс
2.09. - секс
3.09-6.09 - нищо
7.09 - бял течен секрет
8.09 - бял течен секрет и секс
9.09 - бял течен секрет и секс
10.09 - бял течен секрет
11.09 - безсъние
12.09 - чувствителност на гърдите,бял гъст секрет,болки в корема,безсъние
13.09 - бял течен секрет и леко напрежение в гърдите,безсъние