Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 980
  • 720
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ти много...  Grinning много съм  happy Stuck Out Tongue дано всичко е ок!
Ще почакам малко преди да отида на ултразвук, както ме посъветва.
Мисълта ми беше тъй като направих 2 теста пре 3 часа и двата са положителни.
Дали не прибързвам и да се залъгвам с фалшиви резултати.
 Embarassed Rolling Eyes
защото все пак днес трябваше да ми дойде та за това Simple Smile
Честито и от мен Grinning

# 91
syjalqvam,che vi pisha taka..imam dobra novina dnes hodih pri genekolog i sym bremena v 5g.s. i vsichko e normalno..mnogo se radvam Hug
Честито!Дано скоро се случи и при нас Simple Smile

# 92
 Здравейте,
аз също съм нова тук и тъй като имам съмнения за това дали съм бременна - с приятелят ми правим опити за бебче от последните дни на май месец тази година-поне за сега са били все неуспешни,/закъснява ми с 7 дни, на 03.09.трябваше да ми дойде м.ц., но все още нищо/, бих искала да Ви попитам-на кой точно тест за бременност мога да се доверя и трябва ли да се прави на гладно/например веднага след като си се събудил/? На няколко пъти срещнах в отговорите Ви тук, че използвате тестове на Шуър чек.  Купила съм си точно такъв, който ще направя утре.

Благодаря предварително за отговора!

# 93
Най-добре е да е сутрин, с първа урина, но може да се прави по всяко време.
Няма значение кога и колко си яла и пила.
Дано резултата е такъв, какъвто искаш!

# 94
цоп и аз тук  Simple Smile
не съм се разбързала, но няма лошо да съм подготвена по някои въпроси

# 95
Момичета, нещо много странно се случва с мен. Рано ми е за тест за бременност. Трябва да ми дойде отколо 13-14.09.Овулацията ми е била около 01/02303.09, по мой изчисления.
От 03.09 насам, имам всекидневни болки в корема, ниско долу, сякаш някой ми прерязва с нож яйчника. Пия нош-па. Не съм се обаждала на лекарката си.
Възможно ли е да има бременност при такава болка? Никога не ме е боляло по този начин?!
Благодаря Ви предварително,  newsm78  newsm78

# 96
Възможно е, но е възможно и киста да е...
По-добре потърси консултация.
А от Но-шпа минава ли?

# 97
Момичета, нещо много странно се случва с мен. Рано ми е за тест за бременност. Трябва да ми дойде отколо 13-14.09.Овулацията ми е била около 01/02303.09, по мой изчисления.
От 03.09 насам, имам всекидневни болки в корема, ниско долу, сякаш някой ми прерязва с нож яйчника. Пия нош-па. Не съм се обаждала на лекарката си.
Възможно ли е да има бременност при такава болка? Никога не ме е боляло по този начин?!
Благодаря Ви предварително,  newsm78  newsm78

Възможно е Wink когато съм била бременна винаги съм имала болки сякаш ще ми дойде, които обикновено започват на 20 ден от цикъла Wink

# 98
Да, минава ми от нош-па. Никога не съм правила кисти досега...

# 99
Да, минава ми от нош-па. Никога не съм правила кисти досега...

И как разбра ?  Mr. Green

# 100
Може да съм образувала, но не ме е боляло. Това имах предвид!

# 101
Най-добре е да е сутрин, с първа урина, но може да се прави по всяко време.
Няма значение кога и колко си яла и пила.
Дано резултата е такъв, какъвто искаш!

Mnogo blagodarq za otgovora, a rezultatyt e polujitelen, takyv kakuvto go iskame.

Iskam da popitam i sled 14 dni li trqbva da si napravq kruven test, za po-dobur rezultat?

# 102
Ето ме и мен в групата на очакващите симптоми Simple Smile)))) първият месец мина и резултат няма Sad не съм вярвала, че така ще се разочаровам. Като си се пазил цял живот си мислиш, че щом дойде моментът, бум и готово - да, ама не, не било толкова лесно.
Иначе за симптомите, след кратко информиране, стигнах до извода, че при всеки е различно. Може да ти се спи, да имаш болки в гърдите, а може и да нямаш. Туй то, различни сме, точно това ние е хубавото  Grinning успех на всички  Hug

# 103
Ето ме и мен в групата на очакващите симптоми Simple Smile)))) първият месец мина и резултат няма Sad не съм вярвала, че така ще се разочаровам. Като си се пазил цял живот си мислиш, че щом дойде моментът, бум и готово - да, ама не, не било толкова лесно.
Иначе за симптомите, след кратко информиране, стигнах до извода, че при всеки е различно. Може да ти се спи, да имаш болки в гърдите, а може и да нямаш. Туй то, различни сме, точно това ние е хубавото  Grinning успех на всички  Hug

Не се притеснявайте, с моя приятел от края на месец май се опитвахме да направим бебе и все неуспешни опити бяха, аз също си мислех така като Вас, и чак днес се получи/след теста, който направих/. Бях се отчаяла, но нещата се нареждат, така,че не се притеснявайте, всичко ще се нареди! Simple Smile

# 104
  bouquet Много хубаво! Честито! Дано всичко е наред!
Аз не мога да кажа, че се притеснявам, рано е все пак, но някак бях сигурна, че веднага ще стане. Е, не е толкова лесно.
Честито още веднъж! Представям си как си се зардавала на дългоочакваната чертичка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт