Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 997
  • 720
  •   2
Отговори
# 75
# 76
Здравейте!Нова съм във този форум.преди малко се регистрирах.Още не мога да се ориентирам как се пише отговаря и т.н.Причината да пиша е това, че ние с моя приятел искаме да имаме бебче и ще ми бъдат полезни съветите и подкрепата ви.Много неща не са ми ясни и се надявам чрез вас да получа отговори на въпросте си.Доста пъти само съм чела,но реших,че вече ми е време и аз да се включа.

# 77
Мишоко, когато аз правих кръвен тест ми пишеш - отрицателен и стойността, която имах. След това референтните стойности по гестационни седмици. Аз нищичко не разбирам от стойности на ЧХГ, но има една тема в Искам бебе, където момичета коментират. Успех и дано си бременна!  Praynig

# 78
Смърфиела и аз нищо не разбирам от тези тестове, но май успях да намеря другата тема и писах и там току-що. Благодаря за пожеланията!

# 79
  • София
Здравейте мили момичета!

Имам основания да смятам,че съм бременна!Последните три месеца менструацията ми не беше почти никаква/ два три дни имам кафяво,а после за още два дни менструация при средна продължителност на цикъла 5/6 дни/.Значително съм подута,болят ме гърдите,имам болки в кръста и в карема,БТ не спада под 37!Станала съм изключително нервна и избухлива напоследък, а това е нехарактерно за мен!

# 80
А тест уринен или кръвен правила ли си?  Simple Smile

# 81
  • София
Не,не съм правила,но мисля да си направя кртвен тест!Но пък се чудя дали да изчакам малко,тъй като след една седмица ми е цикъла...но пък ако е като предишните три...

# 82
Здравейте, момичета! Нова съм в темата, но доста сериозно следя тази и още няколко подобни теми. Имам закъснения от 13 дни (при цикъл 32 дни), по принцип не за първи път ми закъснява, но този месец имах основание да смятам, че може са съм забременяла  Simple Smile. Направих около 8 теста и на последните два с много бледа черата. Тъй като четох, че на някои момичета се появяват много бледи черти и това все пак е положителен резултат, след два теста с резултат преди 10тата минута реших, че и моя е такъв. Честно казано много се стреснах, не за друго, а защото не знаех точно какво става и снощи по спешност отидох на лекар, който ме прегледа с ваг. видеозон и не каза, че няма нищо  newsm78 . Каза, че за 13 дни закъснения, няма как да не се вижда плоден сак. Та мисълта ми е, да не се доверяване на тези тестове (марката е Clear view 2 броя са вътре- касета и лента), защото може да се заблудите. Всеки си решава, но просто ви споделям моят опит, защото знам, колко е неприятно да се чудиш какво става........... Опитах се да кача снимка на тестовете, но нещо не стана, да ги видите все пак и да дадете мнение, ще опитам пак по-късно. Поздрави и успех на всички   bouquet

# 83
  • Sofia, Bulgaria
Ами кръвен тест не ти ли направи ? Сигурна ли си, че не си ? Някакви симптоми?  Аз разбрах, че съм бременна на деня в който трябваше да ми дойде с кръвен тест и докторката ми каза да отида чак ПОНЕ след 2 седмици, защото иначе нищо нямало да се види ( и тя разполага с ваг.видеозон/ултразвук ) На твое място ако все още не ти е дошло и ако имаш дори и малки самнения, че може да си бременна бих си направила кръвен тест.

# 84
Ами имам доверие на доктора, доста дълго е практикувал и много бременности е проследил. Щом погледна каза НЕ. След това разбира се погледна още по-обстойно, но каза, че 100% е не. Ти си разбрала още на деня, в който е трябвало, да ти дойде, а аз бях с 2 седмици закъснение и евентуално по моите сметки, при бременност е трябвало да е 5г.с., което предполага да се види сакче, но нямаше. Нищо живот и здраве за всичко си идва момента Simple Smile Поздрави

# 85
  • Sofia, Bulgaria
Да..м Живот и здраве и мъничко късмет всичко се нарежда както и когато трябва ! Поздрави и успех !

# 86
Здравейте.
Нова съм и незнам дали това е темата където мога да попитам?!?!? Simple Smile
С приятелят ми правим опити за бебе от близо месец и пловина два.
Та на въпроса...
Днес трябваше да мо дойде едвам дочаках да изтичам до аптеката да си купя тест за да рзбера резулата. newsm78
Купих 2 за всеки случай и за моя изненада и двата се оказаха полжителни с ясни 2 чертички!!!
Е ли е възможно да съм бременна и до колко може да им се вярва?
Като се има на предвид че от около 3-4 седмици гърдите ме боляд доста и са подути нямам никакви признаци че ще ми идва, нито корем ме боли нито кръст нищо...
Благодаря Ви много предварително..!!!!

# 87
Здравейте.
Нова съм и незнам дали това е темата където мога да попитам?!?!? Simple Smile
С приятелят ми правим опити за бебе от близо месец и пловина два.
Та на въпроса...
Днес трябваше да мо дойде едвам дочаках да изтичам до аптеката да си купя тест за да рзбера резулата. newsm78
Купих 2 за всеки случай и за моя изненада и двата се оказаха полжителни с ясни 2 чертички!!!
Е ли е възможно да съм бременна и до колко може да им се вярва?
Като се има на предвид че от около 3-4 седмици гърдите ме боляд доста и са подути нямам никакви признаци че ще ми идва, нито корем ме боли нито кръст нищо...
Благодаря Ви много предварително..!!!!

Да разбирам ли че не вярваш на тестовете и искаш ние да ти кажем  Mr. Green щом теста показва 2 черти няма как да не си бременна, изчакай 2 седмици закъснение и отиди  на лекар, преди това е безмислено тъй като няма да се вижда нищо на ултразвука. Лека бременост Wink

# 88
Благодаря ти много...  Grinning много съм  happy Stuck Out Tongue дано всичко е ок!
Ще почакам малко преди да отида на ултразвук, както ме посъветва.
Мисълта ми беше тъй като направих 2 теста пре 3 часа и двата са положителни.
Дали не прибързвам и да се залъгвам с фалшиви резултати.
 Embarassed Rolling Eyes
защото все пак днес трябваше да ми дойде та за това Simple Smile

# 89
Щом има 2ра чертичка (ясна/ бледа) значи теста е положителен!

Честито и лека бременност!

Общи условия

Активация на акаунт