Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 985
  • 720
  •   1
Отговори
# 60
eluludata изчакай си датата на МЦ и ако не ти дойде си направи тест. Все още е рано да се каже , че си бременна, пък и за симптоми е малко раничко, може да са в следствие на предстоящата М. Peace

# 61
2 дена по рано не са кой знай колко от значение Wink а симптомите които има може да са ПМС, но може и да са от бременост Wink На нейно място щом като има ''симптоми''  бих си направила теста днес Wink

# 62
  • Sofia, Bulgaria
ооо наистина ли, защото прочетох по-рано , че някой щял да хвърля боб и реших че може да знаете! Просто исках да споделя какво ми се случва и щеше да ми дойде добре малко подкрепа и положителна нагласа! Благодаря ти много !

# 63
Здравей eluludata, изчакай да ти закъснее, поне 3-4 дни. Има вероятност и да си бременна, но теста да не отчете. Имай търпение и не се панирай излишно...

# 64
Ами така зададен въпроса и боба няма да ти помогне  Mr. Green просто не разбирам какво искаш да ти кажем Simple Smile Или искаш да ти кажем -да, бременна си и утре да се окаже че не си ? Само теста може да ти каже каква е истината , а другото е ала бала Wink

# 65
  • Sofia, Bulgaria
Офф Никакъв въпрос не съм задавала просто споделих!
Благодаря момичета за мненията. И аз искам да изчакам още поне 2 дни до датата за МЦ както иска и мъжа ми, но не мога да спра да мисля за това и съм супер напрегната и раздразнителна!Но това си е лично мой проблем прави сте - извинявайте ако има нещо!

# 66
Разбира се, че няма нищо Simple Smile Simple Smile Ако всеки мисли и премисля какво да пише и се чуди дали няма да го скастрят заради някоя глупост- нямаше да го има този форум!!! Бъди спокойна, наслади се на почивните дни и започни броене по обратния тест - 4 дни до теста, 3 дни до теста, 2 дни до теста .... хаххаха мисля, че така ще е по-лесно.
Както ти казах, изчакай закъснение. Миналата година бях бременна, в деня, в който трябваше да ми дойде си правих тест - отрицателен. Чак 5 дни след това показа втора бледа черта. И точно заради това, че първия показа (-) ми биха едни силни инжекции, след което трябваше да правя аборт.....

# 67
  • Sofia, Bulgaria
о милата, много съжалявам за това което ти се е случило!
Аз вече навих мъжа ми да ми вземе тест. След това което каза мисля да поизчакам, но не знам дали ще се здържа! Благодаря ти :*

# 68
Ако можеш устискай още малко и дано теста покаже това, което искаш.  Wink

# 69
Здравейте, незнам дали е правилната тема, но все пак искам да споделя и да получа някакво мнение. Август месец цикъла ми си дойде нормално... След това се прибрах в БГ (аз съм в Кипър иначе) за седмица и точно преди да се върна в Кипър и две седмици след края на цикъла пак ми "дойде". Беше само за 3 дена и беше по-скоро като зацапване (все едно ми е последен ден от цикъла). По принцип септември трябваше да ми дойде на 3-ти, но все още няма никой. С милото работим по въпроса за бебче от доста време. Според вас възможно ли да ми се е объркал цикъла с тези три дена, за които споменах? Или??  Thinking

# 70
  • Sofia, Bulgaria
направих теста и още не съм на 100% сигурна защото втората черта е много бледа ! Но аз сякаш си знам ! Бременна съм !  Heart Eyes

# 71
Аз нямам съмнение, а изпитвам ужас, ако съм бременна, още поне седмица има докато ми дойде, но имам съмнения, че може да е станало, въпреки че съм на хапчета - забравих едното, в седмицата, в която е най-опасно Tired . И не ме е страх заради бебето, а защото пия едни хапчета, които са несъвместими с бременност и ако е станало бебе, ще трябва да го махаме.
Днес като станах изобщо не ми се пушеше и грам не ми се пиеше кафе. А това си ми е ритуала всяка сутрин. Даже като запалих ми стана много гадно. Едва я изпуших, с детето като отидохме на площадката една майка пушеше, направо ми призля от цигарения дим... Това никога, ама никога не ми се е случвало! Предишната ми бременност беше планувана и бях спряла цигарите тогава, кафето също.
Точно сега не ни е момента за второ  Rolling Eyes Rolling Eyes
Много ме е страх и исках просто да споделя, за да си олекне поне малко. Hug Hug

# 72
Здравейте и от мен! Темата наистина е страхотна!
Та моята питанка е следната: на 17.8. правих инсеминация, след това 4 инжекции Прегнил 5000 през 5 дена, като последната беше на 31.8. Днес вече ми е 35 ден от МЦ, а по принцип ми е на 26-28 дена, цикъл няма. Днес правих кръвен тест и резултатът е следния: ПРМ - 3.8.2012 г.  20.66 mIU/mL Гестационна седмица: Референтни стойности при бременност : 3-5.8 – 71.2, 4-9.5 – 750, 5-217 – 7 138. Какво означават тези ст-ти- положителен или отрицателен е тестът според вас? Не е ли малко ниска тази ст-ст за полож. резултат? Вече ме хваща нервата много сериозно, а съм на лекар след 3-4 дена? newsm78

# 73
Ще бъде доста интересна и полезна темичката.  Simple Smile

Интересна в стил ДиС - може би.
Полезна - едва ли  Joy

Е как да не е полезна?За девойките, които ги мързи да се поровят малко и да се пообразоват ще бъде доста полезна, пък и тамън няма да се затрудняват да пускат и нова тема. Mr. Green

П.П. Блонди честито за малката госпожица. Да ви е жива и здрава и много да ви радва.   :bouquet

# 74

Общи условия

Активация на акаунт