Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 956
  • 720
  •   1
Отговори
# 150
Съжелявам за латиницата. Не е чак обилно по принцип преди да ми дойде си имам нормално... и може би трябваше да спомена че съм приела ескапел след гафа...дали е възможно да е някаква реакция от хапчето или е мн късно вече? Аз ще посетя гинеколог със сигурност ако не ми дойде до няколко дена, просто в момента нямам възможност и се обръщам към вас. Благодаря ви.

# 151
perdence, да, ескапела яко разбърква хормоните; много е вероятно и заради това да ти закъснява. Сега пак препрочитам предния ти пост: значи на 28.08 не сте се пазили и ти си взела Ескапел. Дошло ти е и сега пак ли чакаш да ти дойде? Нещо се обърках май; колко дена ти е МЦ? Ако си на 28 дена ти е рано още за М.

# 152
  • София
Кой ден от цикъла ти беше 28.08, когато си пила хапчето?

# 153
Шеринка - прочети на листовката дали е подходящо за бременни , а ако нямаш листовка - попитай в най-близката аптека. Ако не е подходящо могат да ти дадат друго лекарство, съобразено с бременността ти!

Редакция:
Не се прилага при бременност и по време на кърмене.

http://apteka.framar.bg/05000728/%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BD% … 0-%D0%BC%D0%B3-30

Много благодаря, а бихте ли ми препоръчали какви хапчета да взема?
Много ще Ви бъда благодарна!

# 154
  • София
Най-добре се посъветвай с лекар. Тук никой няма да рискува да ти препоръча лекарство, при положение, че си бременна.

# 155
Ok, благодаря все пак! Simple Smile

# 156
Здравейте на всички мами, искам да попитам кой тест е най бърз т.е. какво да купя за да отчете резултата най рано Simple Smile Благодаря ви предварително:)

# 157
  • В сърцето на любимия човек
Най-рано - кръвен - 11 дни след доказана овулация - това е най-сигурният метод
След 12-ти ден от О - уринарни тестове - с висока и ултра чувствителност (под 20 единици, скоро видях, че са пуснали с чувствителност 10 единици).
След закъснение - всеки уринарен тест би следвало да отчете правилно.

# 158
  • София
Уринарните тестове отчитат вярно най-малко 12-13 дена след олождането. Каквото и да пише на другите, аз не бих им се доверила. Другата възможност е кръвен тест 10-11 дни след акта.
П.П. Пънче ме е изпреварила. Simple Smile

# 159
Най-добре се посъветвай с лекар. Тук никой няма да рискува да ти препоръча лекарство, при положение, че си бременна.

така и направих, и тя ми препоръча хомеопатчното лекарство "Волмитусхил" - има го под течна форма/капки/ и свещички, които се слагат в дупето.
Предполагам, че не се разрежда с нищо направо се изброяват 10 капки и се пият, тъй като нито аптекарката нито на листовката пише нещо.

# 160
Щом не пише да се разрежда, значи си ги капеш в лъжичка например и ги пиеш.

# 161
Точно така и направих. А когато няма лъжичка и в капачката от шишенцето става.

# 162
Здравейте ,

М ми закъснява ве4е 10ти ден. В понеделник си направих тест и показа 1 4ерти4ка , днес оба4е повторих теста и се появи бледа втора чертичка ,което е вероятност да съм бременна. До тук добре ,но преди малко забелязах кървене ??? Confused

Може ли някои да ме посъветва ,какво означава това ? Купила съм си нов тест и смятах да го направя утре сутрин. Благодаря предварително

# 163
  • София
Можеш да направиш кръвен тест. Той няма да сбърка.

# 164
......повторих теста и се появи бледа втора чертичка ,което е вероятност да съм бременна. До тук добре ,но преди малко забелязах кървене ??? .....

Mariya1 какъв тип е кървенето? Както като ще ти идва М или по-различно?
Може и биохимическа бременност да е.

Общи условия

Активация на акаунт