Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 985
  • 720
  •   1
Отговори
# 465
благодаря за палците, момичета Simple Smile

зацапване... ръждиво, много мъничко... вече ми се стегна и корема, леко наболва. Ако довечера изям всичко покрай мен - ясна работата.
Приемам, че просто ми закъснява с ден, добре че не избързах с теста, хептен да ми докривее...
Около 14-15 ноември пак ще тръпнем Simple Smile

# 466
здравейте скъпи майки не знам дали е възможно да сам бремена Sad но възможно ли е да сам щом ми дойде но беше много слабо и кафеникаво и почти нищо нямаше а и ми свърши днес но мен ме боли краста понякога и сто махат от сутринта не сам яла и като се сетя за ядене и ми става лошо дойде ми на 16 и днес изобщо неми цапа  на 16 си правих  тест и беше EFN а миналият месец два пати не се пазихме и си сметнах кога сам в  и беше на тези дни когато се пробвахме низ много се притеснявам  smile3518

# 467
  • София
Малко ти е неясен постът. Няма никакви препинателни знаци!
Ако си правила тест в деня на М. би трябвало да покаже. Пък и от 16 до днес са минали 5 дни, което си е съвсем нормална менструация. АКо се съмняваш, направи още един тест. Но  не ми се вярва да има нещо. А има много причини за оскъдна М. - киста, липса на О., хормонален дисбаланс и др.

# 468
Здравейте отново момичета,писах ви преди няколко дни,че имах розово течение преди датата на месечния ми цикъл,после ми закъсня,,направих два теста и те бяха положителни.Реших да не се радвам,защото е много рано запазих си час за лекар утре,но днес отново направих тест и той е отрицателен,започнаха болките ниско долу и прокървих,незнам какво да си мисля,ще полудея до утре,вече две години само опити и нищо  Cry Cry Cry

# 469
  • София
Затова не се прави тест преди закъснение. Много бременности приключват без дори да разберем. Но разочарованието в твоя случай е голямо!
Отиди утре при лекаря и виж какво ще ти каже. Успех!

# 470
НИКОЛ, пиши какво е казал лекаря.Не се притеснявай ,всичко ще бъде наред.Може да е имало бременност, но да не се е задържал плода .

# 471
Ще пиша,но доколкото се познавам какъв съм карък,ще ми дойде усещам го CryМисля си ако бях отишла веднага след положителният тест на лекар и наистина е имало бременност,можеше сега да не плача.

# 472
  • София
Веднага след тест, особено преди закъснение, лекарят не може да види нищо. Понякога просто се случват такива неща. Бъди силна и гледай напред!

# 473
Тестовете ми са правени след закъснението

# 474
Колко дни беше закъснението?Тестовете каква марка са?Чувала съм ,че има и такива, които дават грешни резултати.....но едва ли щом е бил положителен ,сигурно си била бременна.Дори и да ти дойде след като мине, пак иди на лекар. HugУспех мила и не тъжи Sad.И ние вече доста време правим опити, но Божа работа.

# 475
 Peace Здравейте момичета .Мисля,че овулацията ми беше около 11-ти Октомври и точно тогава през ден правихме секс с приятеля ми с цел да си направим бебе и дано да се е получило  Praynig . 3-4 дни след овулацията ми започна да ме боли ниско долу корема,както преди цикъл,само,че по-странна болка и то доста по-рано,в такъв смисъл,че обикновенно болките ми преди цикъл започват 2-3 дена преди да ми дойде,а този път 10 дена преди датата на цикълът ми,което е странно....малко по-късно започнах да чувствам и тежест в гърдите и най-интересното е,че апетитът ми намаля в сравнение с обикновенно преди цикъл... newsm78 Болката ниско долу продължава и до сега,а датата на цикъла ми е на 24.10.2012 .т. е. след 2 дни...но тази сурин не издържах и си направих тест за бременност,но за жалост се оказа отрицателен......дали е възможно да не ми е отчел правилен резултат и трябва ли ли да чакам да ми закъснее ?? А,и другото,което ме озъдачава много е,че от 10 дни на сам корема ми е ужасно подут...а си ходя до тоалетна всеки ден ,храня се с хубава храна през определени часове....няма причина да се подува от толкова рано..... Моля за съвет и за много стискане на палци... Ще имам нужда от късмет  Praynig Praynig Praynig ,за да видя и аз мечтаните  EFP

# 476
Ще пиша,но доколкото се познавам какъв съм карък,ще ми дойде усещам го CryМисля си ако бях отишла веднага след положителният тест на лекар и наистина е имало бременност,можеше сега да не плача.

Никол успокой се и недей да плачеш ! До колкото разбрах датата на която си очаквала да ти дойде е била 17 октомври, така че  имаш 5 дена закъснение и дори да беше отишла на лекар нито щеше да види нещо, нито можеше да направи нещо за да го задържиш. Това което ти се е случило е химическа бременост и се случва на много жени дори без да са разбрали за това. Не е нещо опасно и не е необходимо да ходиш на лекар или пък да те чистят след него. Закъсняло ти е прекалено малко и ако кървиш както кървиш по време на цикъл няма от какво да се притесняваш. Погледни в нета има много за химическата бременост, прочети и се успокой .

# 477
Peace Здравейте момичета .Мисля,че овулацията ми беше около 11-ти Октомври и точно тогава през ден правихме секс с приятеля ми с цел да си направим бебе и дано да се е получило  Praynig . 3-4 дни след овулацията ми започна да ме боли ниско долу корема,както преди цикъл,само,че по-странна болка и то доста по-рано,в такъв смисъл,че обикновенно болките ми преди цикъл започват 2-3 дена преди да ми дойде,а този път 10 дена преди датата на цикълът ми,което е странно....малко по-късно започнах да чувствам и тежест в гърдите и най-интересното е,че апетитът ми намаля в сравнение с обикновенно преди цикъл... newsm78 Болката ниско долу продължава и до сега,а датата на цикъла ми е на 24.10.2012 .т. е. след 2 дни...но тази сурин не издържах и си направих тест за бременност,но за жалост се оказа отрицателен......дали е възможно да не ми е отчел правилен резултат и трябва ли ли да чакам да ми закъснее ?? А,и другото,което ме озъдачава много е,че от 10 дни на сам корема ми е ужасно подут...а си ходя до тоалетна всеки ден ,храня се с хубава храна през определени часове....няма причина да се подува от толкова рано..... Моля за съвет и за много стискане на палци... Ще имам нужда от късмет  Praynig Praynig Praynig ,за да видя и аз мечтаните  EFP

Всичко това е коментирано много пъти и съм сигурна, че ако погледнеш предната страница ще намериш отговор на въпроса си Simple Smile Писано е много пъти, че всичките тези симптоми както може да са симптом на бременост, така може и да не са Wink А корема е напълно нормано да ти е подут и без да си бремена.
Изчакай още два дена и ако не ти дойде си направи нов тест. Можеш евентуално да си премериш температурата рано сутринта преди ставане. Между другото как знаеш кога ти е овулацията ? тестове правиш ли ? мериш ли температура или ходиш на фоликометрия. Ако не правиш едно от трите няма как да знаеш с сигурност , така че овулацията може и да не ти е била на 11. Колко ти е дълъг цикъла и редовен ли ти е ?

# 478
Да,цикълът ми е 28 дни и е редовен ! И може би щом задавам въпрос,значи точно в момента не ми се изчита цялата тема,за да намеря отговор.Ако на теб не ти се отговаря,просто недей Трой Wink Забелязала съм,докато чета,как нападаш с злобни отговори,момичета,които просто споделят нещо във форума или се интересуват от даден въпрос,а ти веднага скачаш ...Не искам да спорим в момента,нова съм тук и търся отговори на въпросите ми,а не някой,който дори не познавам и не съм нагрубила с нищо,да ми скача на среща....Ще помоля повече да не пишеш под въпросите ми Simple Smile

# 479
Я дай малко по спокойно, вече ти дадох отговорите така че по малко зъбене моля Wink

Общи условия

Активация на акаунт