Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 57 004
  • 720
  •   1
Отговори
# 450
И мен това ме притеснява,че симптомите за приближаващ цикъл и ранна бременност са долу-горе еднакви... newsm78 И корема ми е подут от няколко дни...не знам,дано да си имаме бебе по-скоро Simple Smile Стискайте ми палци,моля вии  newsm10 newsm10 newsm10

# 451
zdr,dami..izvinete me ako ne pisha a pravilnoto mqsto no ne sam vlizala v saita mn ot otdavna...sega imam vaprosi koito bih iskala da spodelq s vas i da 4uq mnenieto vi.
s maja mi otpitvame da imame dete sigurno pove4e ot godina,i sega nai posle mislq 4e uspqhme...zakasnqva mi ve4e 4-ti den  onzi den i dnes si pravih test no i dvata testa izlqzoha sas slaba vtora 4erta,imaq 4erti4kata no e slaba.kakvo 6te me posavetvate..kak mislite vie,bremenna li sam ili ne

# 452
  • София
Моля, пиши на кирилица. Така рискуваш да не получиш отговор.
Щом имаш втора черта, независимо колко е бледа, значи си бременна. Честито!

# 453
и аз така си мисла защото два теста и двата еднакви....
благодаря ти за отг.

# 454
  • София

Тихичко честито   bouquet

# 455
Здравейте:)   След една седмица принципно е датата на следващият ми цикъл и леко ме наболяват гърдите...... Чудя се дали е възможно това да са симптоми и на ранна бременност,освен на приближаване на цикъла...? 
Гърдите обикновено почват да болят по късно, а когато е седмица преди да ти дойде това е от прогестерона;) но това не значи , че не може да е станало този месец Wink

# 456
  • София
Трой, по тоя повод да попитам. Прогестеронът трябва да се покачи и в двата случая, нали?

# 457
да, но болките в гърдите при бременост и при липса на бременост са различни Simple Smileили поне при мен е така. Последните няколко месеца и аз имам такива, които се появяват седмица след овулацията , но определено нямат нищо общо с това когато съм била бременна . Когато съм била бременна обикновено ден-два след като ми е закъсняло , гърдите почват да ме болят доста и да растат .

# 458
  • В сърцето на любимия човек
Ето графика на хормоните през месечния цикъл:

# 459
  • София
да, но болките в гърдите при бременост и при липса на бременост са различни Simple Smileили поне при мен е така. Последните няколко месеца и аз имам такива, които се появяват седмица след овулацията , но определено нямат нищо общо с това когато съм била бременна . Когато съм била бременна обикновено ден-два след като ми е закъсняло , гърдите почват да ме болят доста и да растат .
Ясно. Това за гърдите си е индивидуално, имам всякакви примери пред мен. Мен си ме болят винаги веднага след О. Е, не съм била бременна де.
Мисълта ми беше за прогестерона, понеже в понеделник ще го изследвам.

# 460
Никаква разлика нямаше в болката в гърдите ми, когато съм забременяла и когато не съм била.Просто не спряха да болят.Само това е различното.Докато, когато не бях бременна задължително спираха да ме болят ден-два преди да ми дойде М.Това беше единствената причина да се усъмня, че може и да е станало във въпросния месец.
Защо изобщо се вторачвате в каквито и да било симптоми?Няма как да "усетиш" дали си или не си бременна докато теста не го докаже.

# 461
здравейте,
аз не съм съвсем нова, но не си спомням логина...

днес трябваше да ми дойде... идва ми призори, по часовник... не е дошло още. Хвърча през половин час да пишкам с една превръзка в джоба и ме е страх да погледна  Laughing

Цикълът ми е точно 26 дни от години насам (2-3 пъти при стрес е закъснявало с до 3 дена), идва ми на 26-я призори. Преди време си следях овулацията с тестове, скоро не съм, беше на 12 ден пък и горе-долу усещам кога е по течението. Ако още е така - точно навреме сме правили секс. Не се пазим усърдно, не работим целенасочено за бебе, караме я на прекъснат акт, но не особено стриктно - ако стане, стане Wink

Преди седмица докато си миех зъбите ми замириса на мухъл, светна ми лампичката, ама си викам "глупости, много е рано" и изхвърлих четката и пастата. С новите не ми е ставало лошо.
От 3 дена ми се гади брутално сутрин и ми се вие свят за няколко минути и после минава, но и това гледам да не го мисля. Обяснявам го с ниското кръвно... Почти спрях да пуша, но не го броя за симтом някакъв. Имам ужасно слабо обоняние, в последните дни усещам миризми... истински, чак не ми се вярва, но по-скоро е от намалените цигари.

Най-странното е, че нямам типичния ПМС - не крещя по хората, не плача за всяка дума казана накриво, не искам да изям всичко в хладилника, гърдите ме боляха по-леко от друг път и почти спряха. Пишкам често, но това е нормално за дните преди М. Мнооооого леки болки в яйчниците - също нищо необичайно...

Не ви питам дали съм бременна - божа работа. Имам нужда някой да ми стиска палци да не дойде днес и утре Laughing
Тест съм решила да правя в неделя - на 28я ден /въпреки че денят Х е днес, все пак се случва и да закъснее, дори на мен/

успех на всички!

# 462
  • София

Хехех добър пост, наистина. Имаш моите палчета да стане така както искате  Praynig

# 463
  • София
И аз стискам палци.  Praynig

# 464
Луси, имаш палци и от мен  Praynig И на мен така не ми дойде на 26-ия ден  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт