Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 57 025
  • 720
  •   1
Отговори
# 435
  • София
За какво ще ходиш на лекар? Ако ще е за преглед, може още сега.

# 436
Здравейте на всички,имам въпрос,който незнам дали е удачно да задам тук,но ще пробвам.От 2 години се опитваме да имаме бебе,но все не се получава.Днес ми е датата на която трябва да ми дойде,но от 5 дена имам бледо розово течение,което ту се появява,ту изчезва,най-често след ходене до тоалетна и веднъж след полов акт,непрекъснато ми се спи,или съм освирепяла от глад или нищо не ми се яде,а съм на лекар другата седмица.Моля ви,ако някой има подозрения какво може да ми има да сподели.Благодаря ви!

# 437
# 438
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте на всички,имам въпрос,който незнам дали е удачно да задам тук,но ще пробвам.От 2 години се опитваме да имаме бебе,но все не се получава.Днес ми е датата на която трябва да ми дойде,но от 5 дена имам бледо розово течение,което ту се появява,ту изчезва,най-често след ходене до тоалетна и веднъж след полов акт,непрекъснато ми се спи,или съм освирепяла от глад или нищо не ми се яде,а съм на лекар другата седмица.Моля ви,ако някой има подозрения какво може да ми има да сподели.Благодаря ви!

Здравей,
промяната в апетита и сънливостта може да е ПМС, може да е от смяната на сезоните, а може и да е така желаната бременност, но без тест няма как да разбереш. Щом днес ти е датата - изчакай до края на деня и ако не дойде - утре с първа сутрешна урина - тестче  Peace
Зацапването може да е провокирано от много неща - нисък прогестерон, протриване или някаква раничка, а щом е след ходене до тоалетната може и да е от възпаление на пикочните пътища, ако е съпроводено с парене (цистит). Така нареченото имплантационно зацапване е по-скоро изключение, отколкото правило, иначе нямаше всеки месец да се чудим станало ли е или не  Peace
Успех!

# 439
 Благодаря ви,мисля да направя тест иначе ще се побъркам.Ще го направя и ще ви пиша!

# 440
  • София
nikol77777  Praynig Praynig

# 441
Здравейте, момичета,
и аз имам известни съмнения, със съпруга ми от миналия месец правим така желаното бебе, не се получи, но този месец по време на овулацията получих розово зацапване ( почти всеки път имам такава овулация) и точно след седмица получих пак кървене, но този път само капка и изчезна, сега се чудя дали е възможно да се е получило. Сутрин от няколко дни ми е много трудно ставането, и ми е лошо, даже тази нощ ми беше толкова лошо и ми се повръщаше, че се събудих, ставам всяка нощ за да пишкам и имам киселини. Знам, че трябва да си взема тест, но има още 6 дни до менструацията, имам и предменстурални болки незнам едвам чакам да дойде датата. Стискайте палци ! Много се притеснявам Confused

# 442
Moже и да е станало, но е прекаленно рано за каквито и да било симптоми Simple Smile Желая ти успех.

# 443
Здравейте мили дами, пиша тук защото се чувствам доста странно от 2 дни. Преди няколко дни започнах между другото да се образовам на тема овулация , месечни цикли и така нататък . Да ама сега имам няколко дребни проблемчета които ме мъчат , а за тестове е още много рано. Последният ми менструация беше на 02.10.2012 с продължителност към 5-6 дни. Кога съм и дали съм имала овулация само Господ знае. И план за бебе нямаме (демек се пазим) . Ама се пазим на принципа на прекъснатия контакт(който иначе сработва вече 6 години ). Да ама с мъжото доста си поиграхме след като ми свърши  та сега имам една такава симптоматика дето ме мъчи. Вчера сутринта ставам с главоболие , болки ниско в корема и кръста (при мен типични няколко дена преди да ми дойде, а е доста рано ), гадене , киселини , потдуване на корема , разстройство , сънливост , болки като от колит (без значение дали съм яла или не ) , газове  . Днес също съм така , но имаме прибавяне на по чувствително обоняние. Иначе към привечер съм малко по добре. Някой има ли идея какво може да е защото в момента се пртеснявам  дори 1 хапче за глава да изпия. Пък ако има нещо не бих искала макар и не по план да навредя. Благодаря ви предварително и се извинявам за дългия пост   bouquet

# 444
Не е важно колко дена имаш менструация, а колко ти е дълъг целия цикъл. По всяка вероятност си имала овулация преди няколко дена, така че симптомите които имаш определено не са от бременост Simple Smile

# 445
Ох , дано си права . Все пак ще изчакам още няколко дни да видя как се чувствам . Ако продължи така ще тичам при док да не би да е нещо сериозно. Благодаря за бързия отговор и успех на всички които бебеправят. Дано скоро видите така желаните  EFP

# 446
Въбражението е голяма работа Simple Smile Повечето момичета, които работят за бебе обикновено имат по развинтено въоражение и много от тези ''симптоми'' са просто огромното ни желание да имаме бебе  Laughing
Даже и на мен ми се случи миналия месец , за жалост въпреки всички симптоми си ми дойде на деня.
Ако цикъла ти е да речем 28 дена, то овулацията ти е около 14 ден ...  което означава че евентуалната ти овулация е била около 14-15 октомври Simple Smile Теста за бременост отчита 12-14 дена след овулацията. Успех !

# 447
Благодаря , ще пиша когато съм сигурна какво се случва с мен Simple Smile

# 448
Здравейте:) За пръв път се включвам във този форум,така,че моля ви,ако направя грешка,не ми се сърдете  Blush И аз,като вас правя опити с приятелят ми за бебе...за пръв път този месец и силно се надявам опитите да са ни успешни,защото това е ,което желая най-много  newsm51 . След една седмица принципно е датата на следващият ми цикъл и леко ме наболяват гърдите...... Чудя се дали е възможно това да са симптоми и на ранна бременност,освен на приближаване на цикъла...? Моля ви,ако сте имали подобни мисли да ми помогнете ..  Blush благодаря ви предварително .

# 449
  • София
Не го мисли! Тези болки са нормални и за двете състояния. Няма какво да ти кажем ние. Не се разочаровай ако не стане от първия месец. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт