Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 57 038
  • 720
  •   1
Отговори
# 420
alexababy, аз лично бих прежалила 30 евро, но да съм спокойна, от колкото да се самоизмъчвам и терзая.
И как го изчисли, че имаш 36 дена закъснение  newsm78 По колко дена ти е цикъла все пак, дори и да е нередовен?
Забременяване не се получава само защото дълго време не си имала полов контакт. То така ако беше, щяхме да се въздържаме 2-3 месеца от секс и после хоп от един път и зачеване. Звучи добре, но не стоят така нещата в действителност  Wink

# 421
Извинете,исках да кажа,че са минали 36 дни от първия ден на последния ми цикъл.Знам,че звучи почти невъзможно,но нали понякога стават чудеса? Praynig Praynig Благодаря ви за отговорите.Бяха ми полезни! Praynig

# 422
Иначе правим опити от март месец насам,но просто ни се наложи да бъдем на различни места за известен период както казах.Не съм искала никого да засегна с въпроса си,а да получа информация.Иначе,Фики,чела съм много информация по въпроса и все пак няма как да съм сигурна за всичко,при всяка една от нас е индивидуално.Мерси отново.

# 423
Правила си секс между 9 и 11 окт. така че ако си забременяла то е станало в тези дни, а тестовете отчитат 12-14 дена след овулацията. Така и не каза къде си, че тестовете са толкова скъпи Wink

# 424
Австрия.

# 425
Няма как един обикновен уринен тест в аптеките да е 30 евро! Погледни в интернет и съм сигурна че можеш да си купиш за по 1-2 евро! но както ти казах, дори да е станало нещо е много рано за тест! Смятай поне 12 дена след 9 октомври и тогава прави теста и то ако не ти е дошло до тогава.
Между другото след като имаш нередовен цикъл и искате дете защо не се прегледаш и да видиш каква е причината за нередовния ти цикъл ? Това може да ти създава проблеми при забременяването.

# 426
Добро утро момичета.
Днес ми е  42 ден от цикъла , най-много ми е бил 41.Този месец реших да не меря бт и да не правя тестове за ову,защото ми идва в повече от този секс по график.Тази сутрин си измерих бт, тя е 37.2.На 34 ден теста беше отрицателен, стискайте палци днес най-накрая и аз да видя двете чертички.Приятен ден.

# 427
Добро утро момичета.
Днес ми е  42 ден от цикъла , най-много ми е бил 41.Този месец реших да не меря бт и да не правя тестове за ову,защото ми идва в повече от този секс по график.Тази сутрин си измерих бт, тя е 37.2.На 34 ден теста беше отрицателен, стискайте палци днес най-накрая и аз да видя двете чертички.Приятен ден.

БТ трябва да се мери постоянно, така не е показател!

А О знаещ ли горе долу кога е била?

Успех!  Peace

# 428
  • София
Добро утро момичета.
От това мерене на 42 ден няма никакъв смисъл. По графика се следи движението на температурата. Най-добре си направи тест. По Т не можем за нищо да съдим в твоя случай.

# 429
Отрицателен

# 430
  • София
Ходила ли си на лекар за този цикъл. Не е нормална такава продължителност!

# 431
Ходила съм,нямам която и никога не съм имала,юли изследвай хормони-супер са.но сега не знам какво става

# 432
  • София
Ходила съм,нямам която и никога не съм имала,юли изследвай хормони-супер са.но сега не знам какво става
Какво нямаш, не разбрах?

# 433
Нямам кисти,всичко е ок.

# 434
Добро утро,
аз още нямам цикъл.мисля ,че този месец овулацията ми е била, 24-25 ден от цикъла,защото аз си я усещам.болки в корема и започват да ме болят гърдите.Искам да попитам, кога най-рано да отида на лекар.

Общи условия

Активация на акаунт