Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 846
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
Според мен трябва да си направиш кръвен тест.

# 601
И аз си мислех за кръвен тест, но няма да мога да отида в близките 2 дни, а до тогава неизвестността ще ме изяде  Laughing а така се надявам на  EFP

# 602
записвам се да ви чета.

# 603
 Wink здравейте Simple Smile Имам въпрос,който може да ви е стори глупав и да не питам на правилното място,но все пак ще го задам и се извинявам предварително,ако съм сбъркала мястото.... Днес си купих термометър и съм решила от утре сутринта да започвам да следя БТ -орално Simple Smile Интересува ме ,дали преди да поставя термометъра в устата и,трябва да го тръсна 2-3-4 пъти.... ? Не съм наясно с това,понеже да чукна на дърво не съм имала температура от малко дете и не ми е е налагало да меря Simple Smile Та ,доколкото термометъра..,той е от обикновенните Simple Smile Ще съм благодарна,ако ми дадете отговор на въпроса Simple Smile

# 604
Wink здравейте Simple Smile Имам въпрос,който може да ви е стори глупав и да не питам на правилното място,но все пак ще го задам и се извинявам предварително,ако съм сбъркала мястото.... Днес си купих термометър и съм решила от утре сутринта да започвам да следя БТ -орално Simple Smile Интересува ме ,дали преди да поставя термометъра в устата и,трябва да го тръсна 2-3-4 пъти.... ? Не съм наясно с това,понеже да чукна на дърво не съм имала температура от малко дете и не ми е е налагало да меря Simple Smile Та ,доколкото термометъра..,той е от обикновенните Simple Smile Ще съм благодарна,ако ми дадете отговор на въпроса Simple Smile
БТ се мери,анално!

# 605
Има много теми за БТ, разрови се и прочети по-подробно! Наистина анално мерена БТ е най-точна!  Peace

# 606
БТ се мери,както анално,също така и орално и вагинално! Въпрос на избор...Важното в случая е,всеки ден да я мериш по един и същ начин Simple Smile Ще съм благодарна,ако все пак ми отговорите по въпроса Simple Smile

# 607
БТ се мери,както анално,също така и орално и вагинално! Въпрос на избор...Важното в случая е,всеки ден да я мериш по един и същ начин Simple Smile Ще съм благодарна,ако все пак ми отговорите по въпроса Simple Smile

Не знам дали трябва да го тръскаш преди това! Аз меря с дигитален!

# 608
http://bremennost.bg/izmervane-na-bazalna-temperatura.html   

Моля ви,ако някой си измерва БТ с обикновен медицински термометър,да ми отговори Simple Smile

# 609
БТ се мери,анално!

# 610
  • В сърцето на любимия човек
Надявам се въпросът да е сериозен.
Няма ли листовка към термометърът ти?
Преди да започнеш да каквото и да е премерване на температурата, течността в термометъра трябва да се намира под най-първата чертичка. Ако е някъде по скалата - трябва да го изтръскаш няколко пъти, за да се върне в началото.
Първото измерване е контролно - повечето потребители измерват аксиалната температура с 2 термометъра едновременно (под двете мишници). Ако нямаш 2-ри термометър, просто правиш едно контролно измерване. След всяко измерване термометърът се изтръсква отново, докато течността слезе под първата чертичка.

# 611
БТ се мери,анално!

Да,благодаря за информацията!
За съжаление имам доста опит в това мерене! Най точният начин обаче ( мнение на гинеколози) е аналният! След като сте толкова добре информирана и просвещавате останалите, сигурно има и инфо,че живачен (спиртен)термометър се тръска само,ако са останали стойности над 35-36 градуса от предишно мерене!
Най-точният начин за проследяване на овулация  за мен е фоликулометрията! В рамките на 2-3 цикъла всичко се изяснява при добър специалист!
Желая Ви успех!

# 612
Има листовка и разбира се първото нещо,което направих е,да я прочета ,но точно това,което ме интересъва не е уточнено...

# 613
БТ се мери,анално!

Да,благодаря за информацията!
За съжаление имам доста опит в това мерене! Най точният начин обаче ( мнение на гинеколози) е аналният! След като сте толкова добре информирана и просвещавате останалите, сигурно има и инфо,че живачен (спиртен)термометър се тръска само,ако са останали стойности над 35-36 градуса от предишно мерене!
Най-точният начин за проследяване на овулация  за мен е фоликулометрията! В рамките на 2-3 цикъла всичко се изяснява при добър специалист!
Желая Ви успех!

Само,че термометъра не е живачен,а с течност наречена "Галистан"... И аз благодаря за информацията ,но всичко ,което вие ми написахте ми беше ясно... На самият ми въпрос,обаче не се отговори !

# 614
А защо просто не си взе електронен термометър?Аз лично винаги съм мерила с такъв.И аз също смятам, че е по-точно или ректално, или вагинално меренето на БТ.
Ако въпросът е бил дали трябва да изтръскаш термометъра преди всяко мерене, то отговорът е:ДА, трябва.

Общи условия

Активация на акаунт