Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 815
  • 720
  •   1
Отговори
# 675
Може да има, ако овулацията ти е била по късно. А за да установиш дали си имала овулация , трябва поне да мериш температура и да правиш тестове Simple Smile и не ми казвай че разчиташ на интуицията си кога ти е овулацията защото много често тя лъже Simple Smile
Ако не си имала плов контакт след 2.11 значи наистина няма бременост.

# 676
ами относно до тестове за овулацията не съм правила и темп. не съм мерила  newsm78 newsm78  smile3555 smile3555
имам едно календарче на което си пресмятам кога евентуално трябва да е.. oops
а доколкото до половия контакт съм имала поне 3 пъти  tooth balloon
и сега какво  newsm78 newsm78 ще ме посъветваш ли дали да преповторя след няколко дни тест за бременност ако не дойде М.???  newsm12 newsm12
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 677
ами относно до тестове за овулацията не съм правила и темп. не съм мерила  newsm78 newsm78  smile3555 smile3555
имам едно календарче на което си пресмятам кога евентуално трябва да е.. oops
а доколкото до половия контакт съм имала поне 3 пъти  tooth balloon
и сега какво  newsm78 newsm78 ще ме посъветваш ли дали да преповторя след няколко дни тест за бременност ако не дойде М.???  newsm12 newsm12
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Овулация не се пресмята, а се следи! няма календар който може да ти изчисли датата на овулацията !
Не мисля че си бременна , просто изчакай да ти дойде и почни да си мериш температурата и да правиш тестове за овулация. Прочети малко из форума и ако не ти е ясно питай.

# 678
Благодаря за съветите  Heart Eyes Heart EyesТрой   bouquet  bouquet  bouquet

# 679
Здравейте, момичета. От доста време чета форума, но днес реших да питам вече по- запознатите от мен. Вчера ходих на кръвен тест и отчете b-HCG 58,53, но след това на другите два теста Sure check които си направих желаната втора чертичка е бледа. Какво означава това - да се радвам ли или

# 680
  • София
drakosha Tеста е положителен. На кой ден от закъснението е правен. Ако можеш пусни пак след 48 часа да се види как наратва хормона. Тихичко честито Hug

# 681
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте, момичета. От доста време чета форума, но днес реших да питам вече по- запознатите от мен. Вчера ходих на кръвен тест и отчете b-HCG 58,53, но след това на другите два теста Sure check които си направих желаната втора чертичка е бледа. Какво означава това - да се радвам ли или
Честито - бременна си! Щом кръвният тест е положителен, нямаш място за съмнение. Както Дарма е писала - след 48 часа може да пуснеш отново в същата лаборатория и да видиш дали хормона се удвоява правилно. Точица може да се види когато стойността на ЧХГ стане над 1000 единици или след 10-14 дни. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и скоро да се похвалиш със сърчице.

# 682
Много Ви благодаря момичета за бързите отговори. Тестовете се правени на 2 ден след закъсняването

# 683
  • В сърцето на любимия човек
В тази тема може да намериш повече полезна информация, относно стойностите на ЧХГ.
СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 3

Още веднъж - успех и лека и безпроблемна бременност!

# 684

Когато си прави кръвния тест не ти ли казват какъв е резултата ?

# 685
Не ми казаха. Дадоха ми едно листче с парола и ми казаха кога мога да проверя, а там където проверявам излиза само стойността. Затова реших да се до питам до Вас

# 686
Забравих за този вариант Simple Smile Бременна си 100%, хайде честито и лека бременост Simple Smile

# 687
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Party Party Party
много благодаря Simple Smile

# 688
http://www.mamatatkoiaz.bg/mta-pub/public-page.xhtml?pageId=162& … mp;articleId=1272
Мили дами съгласни ли сте с тази статия??? bowuu

# 689
А какво може да й е на статията, че някой да не е съгласен с написаното? Rolling Eyes
Аз смятам, че е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт