Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 952
  • 720
  •   1
Отговори
# 165
Ами кървенето за сега е слабо ,повече цапа отколкото да тече , но все пак ми се струва странно

Предполагам няма не е удачно да правя тест утре сутрин ,или ?

Благодаря ви

# 166
Няма смисъл да правиш уринен тест , то се знае че си бременна. Въпроса е как върви тази бременост и уринния тест няма как да покаже. Направи си кръвен тест примерно утре и след това след 48 часа отново, за да се види как нараства хормона.

# 167
Разбрах ,кръвния тест е задължителен ...но изглежда че нещо явно не е наред  Sad

# 168
при всички положения следва да отидеш на лекар за да прецени от къде идва кървенето и каква е причината за него и при необходимост да ти даде лекарства - аз не бих отлагала на твое място

# 169
 Simple Smile
Така в съседна тема на една мацка й бяха свършили на дупето и се оказа бременна.
Да, да. Това като тези дето забременяват от морето. Айде де! Това ми напомня за оня случай:
Може ли да се забременее от тоалетна чиния? - Може, ако другия още не е станал от нея. Simple Smile

# 170
Благодаря Ви момичета ,

Моето кръвотечение продължава ,слабо е за сега и бледо ,но имам леки болки в корема ,по-скоро като спазми и ме боли кръста ужасно много. Сутринта си направих теста , просто за проба и показа категорично 1 черта , което явно значи ,че дори и да е имало бременност ,вече няма за съжаление Sad

В понеделник съм на лекар ,да видим какво точно се е случило

Благодаря отново за подкрепата

# 171
Здравейте на всички отново!
Вчера бях на гинеколог при д-р Вълкадинова/клиниката зад Космос/, каза ми, че съм в 5 гестационна седмица. Надявам се,че всичко ще е наред със следващото новото бебче на този сайт, но искам да попитам нормално ли е ако имам леко зацапване/урината ми е малко по тъмна, както когато все едно ще ми свършва МЦ/?  

# 172
Здравейте на всички отново!
Вчера бях на гинеколог при д-р Вълкадинова/клиниката зад Космос/, каза ми, че съм в 5 гестационна седмица. Надявам се,че всичко ще е наред със следващото новото бебче на този сайт, но искам да попитам нормално ли е ако имам леко зацапване/урината ми е малко по тъмна, както когато все едно ще ми свършва МЦ/?  

Не е нормално. Задължително консултация с лекар и почивка до колкото можеш.

# 173
Здравейте, с мъжа ми бебеправим активно. След последния ми МЦ имам постоянно неразположение. Тежко ми е и ме стяга корема, долу ниско. Правих тест и показа една черта, но там където трябва да е втората чертичка, цялото нещо стана бледо розовко. Ще правя тест следващата седмица и доктор ще посетя...но знаете как е. Много ми е вълнуващо и нямам търпение. Дали на някоя от вас се е случвало?

# 174
  • София
Кога ти беше последната М.?

# 175
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте, с мъжа ми бебеправим активно. След последния ми МЦ имам постоянно неразположение. Тежко ми е и ме стяга корема, долу ниско. Правих тест и показа една черта, но там където трябва да е втората чертичка, цялото нещо стана бледо розовко. Ще правя тест следващата седмица и доктор ще посетя...но знаете как е. Много ми е вълнуващо и нямам търпение. Дали на някоя от вас се е случвало?
Имаш ли вече закъснение?Защо ще повтаряш теста чак другата седмица? Кога е бил последният МЦ ? Засичаш ли О?
Аз лично бих повторила теста утре сутринта с първа урина, защото е възможно да е невалиден. Ако искаш снимай теста и прикачи снимката.
Дано да е положителен и да се сбъдне мечтата ти за бебче!

# 176
Здравейте момичета. Ох съжалявам, че съм забравила да уточня...
МЦ ми свърши на 6 Септември. Така, че все още нямам закъснение. О засичам да. Обикновено ходя на лекар, за да следи фоликулите. Миналия месец беше на 26 Септември, сега другата седмица чакам пак да стане.
Правих Престо тест. Един веднага, вечерта след като го купих и другия на сутринта с първата урина. Показаха едно и също.

# 177
  • София
Престо много често имат изпарителни черти. Тази, за която пишеш ми се струва такава, но не мога да кажа със сигурност.
Според мен ти е рано за тест. Според мен за миналия месец имаш предвид 26 август.
При всички случаи ми се струва рано за тест.

# 178
  • В сърцето на любимия човек
Ако последният месечен цикъл е бил на 6 септември, то днес би следвало да ти е 15 ден от МЦ. Как очакваш да имаш резултати, при положение, че може би в момента си в овулация?!?
Ако си засякла овулация с фоликулометрия на 26-ти август, то тогава лутеалната ти фаза е 10 дни и трябва да кажеш за това на лекаря си и да се направят необходимите изследвания. Лутеалната фаза по принцип трябва да е по-дълга. Повече информация може да намериш тук:

# 179
Благодаря ви за изчерпателните отговори. Както може да ви е станало ясно...съм малко объркана. Затова и предпочитам да отида на лекар.
Но като съм от доста време опитваме и както вече казах...ми е много вълнуващо.
Благодаря Ви отново Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт