Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 944
  • 720
  •   1
Отговори
# 180
  • В сърцето на любимия човек
Дано сме успели да ти помогнем!
Скрит текст:
Погледнах предишните ти постове и разбрах, че ходите във "Щерев" и че опитвате от около 3 години. Не знам дали от самото начало сте опитвали интензивно, но три години е доста и е хубаво, че сте се обърнали към репродуктивна клиника. Моят съвет е да споделиш с лекуващият си лекар за лутеалната фаза , за да се проследи и ако е необходимо да ти изпишат прогестеронов препарат. Според мен е рано още за тест - изчакай да минат поне 12 дни от овулацията и тогава прави уринарни тестове.
Надявам се скоро да се сбъдне мечтата ви за бебче! Успех!

# 181
Благодаря Ви момичета ,

Моето кръвотечение продължава ,слабо е за сега и бледо ,но имам леки болки в корема ,по-скоро като спазми и ме боли кръста ужасно много. Сутринта си направих теста , просто за проба и показа категорично 1 черта , което явно значи ,че дори и да е имало бременност ,вече няма за съжаление Sad

В понеделник съм на лекар ,да видим какво точно се е случило

Благодаря отново за подкрепата

Споко това е химическа бременост, Понякога се случва дори без да сме усетили. Моята последна бременост беше такава.

# 182
Напълно съм съгласна с Troy  Peace И аз мисля, че при Mariya1 става въпрос за химическа.

# 183
Благодаря Ви мили дами ,

Радостта беше кратка ,но пък за сметка на това предстой цяла зима за правене на бебета Simple Smile

Успех на всички! Peace

# 184
Здравейте на всички отново!
Вчера бях на гинеколог при д-р Вълкадинова/клиниката зад Космос/, каза ми, че съм в 5 гестационна седмица. Надявам се,че всичко ще е наред със следващото новото бебче на този сайт, но искам да попитам нормално ли е ако имам леко зацапване/урината ми е малко по тъмна, както когато все едно ще ми свършва МЦ/?  

Не е нормално. Задължително консултация с лекар и почивка до колкото можеш.

Оказва се, че това е поради инплантирането на зародиша в матката.

# 185
Браво! Честито и лека бременност!

Имай впредвид, че при всяко кървене или зацапване трябва задължително да посетиш лекар.

(въпреки че, ми е много трудно да си представя какво е това имплантационно кървене в 5г.с. newsm78 , ембриона се имплантира в матката преди закъснението на цикъла, демек още не знаеш, че си бременна)

# 186
Мили майки,
здравейте:). Много се надявам и аз да стана скоро една от вас. Имам съмнения за бременност от известно време. Последният ми цъкъл беше на 20 август, до момента съм си направила поне 6 теста, включително тази сутрин и всички са отрицателни. Същевременно се усещам променена - коремът ми около пъпчето е подут, огладнявам точно на 4 часа и при това като огладнея се чувствам като бисквитеното чудовище от улица Сезам. Аз се занимавам с йога и обичам ароматни пръчици, особено един вид с аромат на роза - от 3 седмици не мога да ги понасят, става ми лошо от тях и съм ги изхвърлила на терасата. Аз съм почти убедена, че съм бременна, но за съжаление, мъжът ми не ми вярва Embarassed Затова бих искала да попитам - вече мога ли да отида на лекар? При положение, че нормалните тестове не ме отчитат, дали ще успеят вече да ми кажат?
Благодаря много предварително!
Бъдете щастливи и обичани и нека вашите малки слънчица да бъдат извор на непрекъсната радост и щастие   bouquet

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 06:25 от Mina2705

# 187
Защо не си пуснеш кръвен тест? Той със сигурност ще отчете. Колко дни ти закъснява и редовен ли ти е цикъла? За лекар е рано, щом теста не отчита, едва ли ще се види нещо на ехографа. Успех, дано предчувствието ти, че си бременна се окаже вярно, пожелавам ти го от сърце   bouquet

# 188
Мили майки,
здравейте:). Много се надявам и аз да стана скоро една от вас. Имам съмнения за бременност от известно време. Последният ми цъкъл беше на 20 август, до момента съм си направила поне 6 теста, включително тази сутрин и всички са отрицателни. Същевременно се усещам променена - коремът ми около пъпчето е подут, огладнявам точно на 4 часа и при това като огладнея се чувствам като бисквитеното чудовище от улица Сезам. Аз се занимавам с йога и обичам ароматни пръчици, особено един вид с аромат на роза - от 3 седмици не мога да ги понасят, става ми лошо от тях и съм ги изхвърлила на терасата. Аз съм почти убедена, че съм бременна, но за съжаление, мъжът ми не ми вярва Embarassed Затова бих искала да попитам - вече мога ли да отида на лекар? При положение, че нормалните тестове не ме отчитат, дали ще успеят вече да ми кажат?
Благодаря много предварително!
Бъдете щастливи и обичани и нека вашите малки слънчица да бъдат извор на непрекъсната радост и щастие   bouquet

Преди 3 седмици( когато е започнало да ти се гади) ти е била евентуалната овулация (ако цикъла ти е 28 дена) така че това гадене не е показателно. Тестовете обикновено отчитат бременост 12-14 дена след овулация , а при теб има закъснение от 1 седмица (ако цикъла ти е 28 дена). Ако си забременяла то ще е било на скоро и по всяка вероятност си имала късна овулация. И вземи напиши колко ти е дълъг цикъла и редовен ли е Simple Smile

# 189
Здравейте,момичета. Имам едно питане към вас Simple Smile Закъснява ми вече 7-ми ден. С приятелят ми правихме секс без презарватив (с прекъсване) и по моите изчисления точно тогава съм била в овулация. Напоследък все ми е отпаднало,вие ми се свят,спя много ии ям много Grinning дори неща,които не съм обичала до сега. Пушачка съм и от една седмица адски много ми се гади от цигарите. Преди 2 дни ме болеше корема много ниско долу. Възможно ли е да съм бременна,при положение,че е нямало изпразване?

# 190
Да, възможно е да си бременна. Вземи си тест, може даже сега от някоя денонощна аптека. Може да се правят по всяко време на денонищието, Шуър чек касета е 3.50лв. Успех!

# 191
  • София
Направи си тест. Има макар и малка вероятност, защото при някои мъже има единични сперматозоиди в предеякулационната течност.

# 192
Благодаря много за бързите отговори.  Hug  Още утре ще си взема тест,силно се надявам да е положителен  Praynig

# 193
  • София
Досега пазили ли сте се с прекъснат полов акт. За мен това си зависи от мъжа. В смисъл или има сперматозоиди в течността, или няма. Със сегашния ми мъж се пазихме 5 години почти само с прекъснат полов акт и нищо не се е случило. Моя приятелка обаче забременя точно по този начин. Успех и дано се похвалиш с резултата.
От чисто любопитство да попитам, що се надяваш на две черти, защо мъжът/приятелят ти свършва отвън?

# 194
Да,пазили сме се и друг път така,но не е имало нищо.
Ами не е планувано,но не е и нежелано,за това  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт