Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 860
  • 720
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Дано се похвалиш утре с  EFP

# 196
Дано се похвалиш утре с  EFP

И от мен същото пожелание Praynig

# 197
Дано Praynig  Благодаря ви Hug

# 198
привет,момичета,закъснява ми с 3 дни ,но имам все по-силни ПМС,чудя се дали утре да си направя един тест или да изчакам дали няма да ми дойде тези дни,успех на всички  Hug

# 199
привет,момичета,закъснява ми с 3 дни ,но имам все по-силни ПМС,чудя се дали утре да си направя един тест или да изчакам дали няма да ми дойде тези дни,успех на всички  Hug

Понякога ПМС всъщност са симптоми на бременност, по-добре си вземи тест, ако утре сутрин не ти е дошло Peace

# 200
Така и ще направя ,но ще съм на работа цял ден,затова май е по-добре да го направя в други ден сутринта,нали с първата урина било най-добре?Иначе още се въздържам тъй като цикъла ми беше 33 дневен,но в последните месеци си се измести на 28,че понякога и на 27-я ден,та затова не се самонавивам излишно.Но знаете по-добре от всеки друг ,че като копнееш за това нещо,няма как да не го мислиш и да  не се надяваш.Ще ви държа в течение,късмет и скорошни 2 чертички на всички

# 201
Така и ще направя ,но ще съм на работа цял ден,затова май е по-добре да го направя в други ден сутринта,нали с първата урина било най-добре?Иначе още се въздържам тъй като цикъла ми беше 33 дневен,но в последните месеци си се измести на 28,че понякога и на 27-я ден,та затова не се самонавивам излишно.Но знаете по-добре от всеки друг ,че като копнееш за това нещо,няма как да не го мислиш и да  не се надяваш.Ще ви държа в течение,късмет и скорошни 2 чертички на всички

Може да си вземеш теста на път за работа и като отидеш да го направиш там. Не е задължително с първа урина. Можеш и сега да си вземеш, ако имаш денонощна аптека и сутринта да си го направиш.

Успех и стискам палци Praynig EFP

# 202
  • София
Ренка, какво стана? Направи ли тест?

# 203
И аз пак да се включа в темата... Последният ми цикъл беше на 4.08. След това на 22.08 пак ми дойде, но много слабо и само за три дена... Нормално цикъла ми е на 28-30 дена. Редовен, без драстични закъснения или подранявания. Само сега август месец дето стана така... Та от тогава до сега чакам пак да ми дойде, ама не... Simple Smile Чудя се дали да изчакам още няколко дена преди да си направя тест или и сега мога? В смисъл дали не е рано за тест? Извинявам се ако въпроса ми се повтаря или не е на място, но за първи път ми се случва така с цикъла...

# 204
  • София
Щом цикълът ти е 28-30 дена, от 22 август вече имаш закъснение. Можеш да направиш тест. Успех!

# 205
Щом цикълът ти е 28-30 дена, от 22 август вече имаш закъснение. Можеш да направиш тест. Успех!

Мерси. Дано да се похваля с  EFP

# 206
За съжаление не видях очакваните  EFP Малко се разочаровах,но няма нищо,поне вече знам,няма да се надявам напразно Simple Smile

# 207
А само да попитам... Преди малко си купих тест SureSign .. В аптеката това имаха... Някой да знае нещо за него? Някой, който да е ползвал такъв? На опаковката пише до 99% точен....

# 208
  • София
За пръв път го чувам.

# 209
Уви,категорично отрицателен е и моя тест,а все още нямам цикъл,утре сутринта мисля пак да го повторя,този месец се бях забързала и въобще не съм следяла овулацията,но по календар трябваше да ми е била около 6-ти,при това положение вече трябва да отчете ,нали?Тайничко се надявам да съм била в по-късна овулация Мисля да изчакам края на седмицата и ако и до тогава не дойде да посетя гинеколога си .Вие какво мислите,милички?И едни киселини ме мъчат от вчера,а досега не знаех и това какво е.КЪсмет ,момичета и на мен и на  вас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт