Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 849
  • 720
  •   1
Отговори
# 210
cvety21, от сърце ти пожелавам  EFP  Praynig
Преди 15 дни закъснение няма смисъл да ходиш на лекар, дори да си бременна (дано!), нищо няма да се види. Имай търпение малко (знам колко е трудно Tired ) и дано се похвалиш Hug

Може да започнеш да пиеш фолиева киселина, ако вече не си започнала. И ако бебето не е станало този месец, не спирай да пиеш. Тя е много важна за бебето.

# 211
Hailie,много ти благодаря ,миличка,страхотна подкрепа ми оказваш в момента  Hug Ами аз си мисля,че ако има нещо би трябвало другата седмица да се види при лекарката,защото последния контакт с мъжа ми беше на 16-ти Simple Smile Ако до тогава не ми дойде разбира се ,поправи ме ,ако греша?Последната ми надежда е ,че температурата ми все още не е спаднала,36,9-37 е ,но ако ли не и другия месец е наш.Бях се поотпуснала  да не го мисля много,но това закъснение пак ме хвърли в надежди.

# 212
Аз не разбрах от кога ти е закъснението? При всички положения може другата седмица в четвъртък-петък да отидеш на преглед.

Аз отидох рано на преглед, но тогава не знаех кога се ходи. И доки ми каза да отида след 10 дни, тези 10 дни ми се видяха като вечност.

Може тези дни да си повториш теста. На мен на 2 дни закъснение ми показа мноооого бледа чертичка, чак с въображение да я видиш Laughing .

# 213
5-ти ден ми е закъснението ,но се надявам на по-късна овулация,може би ,де да знам.Надеждата умира последна....Най-много някоя киста да ми се е лепнала,времето ще покаже ,благодаря за отговора  Hug

# 214
5-ти ден ми е закъснението ,но се надявам на по-късна овулация,може би ,де да знам.Надеждата умира последна....Най-много някоя киста да ми се е лепнала,времето ще покаже ,благодаря за отговора  Hug

Една майка на площадката сподели онзи ден, че преди да разбере, че е бременна 3м. са я лекували от какво ли не, накрая бременна в 4тия месец Laughing

Чакам да се похвалиш с плодно сакче Praynig Hug Hug

# 215

Koлко дена обикновено ти е цикъла и редовен ли ти е ? На колко закъсняла овулация се надяваш ? да кажем че нормално овулацията ти е на 13-14 ден и ако евентуално този месец ти е закъсняла с 3-4 дена, дефакто теста пак ще отчете евентуална бременост. Между другото когато се бебеправи почват да се появяват много такива ''аномалии'' Wink Най добре е да продължите с опитите и след няколко дена направи нов тест.

# 216
  • София
Цвети, щом последния ти контакт е бил на 16-ти, ако О. е била тогава, няма как да покаже. Но ти наистина не казваш кога ти е датаат за М.? Ако ти закъснява 5 дни, значи датата е била около 20-ти, тогава трудно ще си забременяла около 16-ти.

# 217
И този месец беше провал.Имаме само една чертичка.

# 218
Аз днес си направих теста... Имам си  EFP Две еднакво ярки чертички  newsm44  На милото още не съм казала... Сега само незнам кога трябва да ида на преглед... Надявам се всичко да е нормално.... Simple Smile

# 219
  • София
Аз днес си направих теста... Имам си  EFP Две еднакво ярки чертички  newsm44  На милото още не съм казала... Сега само незнам кога трябва да ида на преглед... Надявам се всичко да е нормално.... Simple Smile
Честитооо! Леко бременеене!
Ще споделиш ли дал имаше някакви симптоми и откога започнаха?
За прегледа, слад като не знаеш кога си била в О. си пусни кръвен тест за бременност. Когато ЧХГ стане над 1000, тогава вече ще може да се види нещо на ехограф.

# 220
Аз днес си направих теста... Имам си  EFP Две еднакво ярки чертички  newsm44  На милото още не съм казала... Сега само незнам кога трябва да ида на преглед... Надявам се всичко да е нормално.... Simple Smile
Честитооо! Леко бременеене!
Ще споделиш ли дал имаше някакви симптоми и откога започнаха?
За прегледа, слад като не знаеш кога си била в О. си пусни кръвен тест за бременност. Когато ЧХГ стане над 1000, тогава вече ще може да се види нещо на ехограф.

Трудно мога да кажа, че имах или имам някакви симптоми... Освен липсващия цикъл и положителния тест друго за момента май няма... А... единственото, за което се сещам... Гърдите ме понаболяваха известно време, също и корема и кръста... но си мислех, че ще ми дойде. Такава болка беше Simple Smile

# 221
  • София
Явно наистина симптомите са като при ПМС.

# 222
Аз днес си направих теста... Имам си  EFP Две еднакво ярки чертички  newsm44  На милото още не съм казала... Сега само незнам кога трябва да ида на преглед... Надявам се всичко да е нормално.... Simple Smile

Честито и лека бременност и от мен Simple Smile Относно питането ви последната ми менструация беше на 24,в последната половин година ми идва на 28-я ден,иначе по правило ми беше на 32-33 ден.Луда работа.Вече усещам само тежест в гърдите и леки болежки в корема.Дано да не е нещо сериозно.Благодаря ,момичета Simple Smile

# 223
Честито и лека бременност и от мен Simple Smile Относно питането ви последната ми менструация беше на 24,в последната половин година ми идва на 28-я ден,иначе по правило ми беше на 32-33 ден.Луда работа.Вече усещам само тежест в гърдите и леки болежки в корема.Дано да не е нещо сериозно.Благодаря ,момичета Simple Smile

Мерси, cvety21. И аз така като теб усещах болежки в гърдите и корема, ама си мислех, че е от наближаващия цикъл, а то се оказа друго Wink Пожелавам ти и на теб  EFP  Hug

# 224
Здравейте мами не ми закъснява още, но гърдите ме болят много от 10 дни трябва да ми дойде на 29, вчера правих тест и беше отрицателен Sad има ли шанс да е грешен

Общи условия

Активация на акаунт